Beste GPS tracker kind 2024

Waarom zou je eigenlijk een GPS tracker voor je kind kopen? Wel, zo kun je als ouders 24/7 weten waar je kind is. Wij hebben voor jou de top vijf best geteste GPS trackers voor kinderen opgesteld. Hierdoor zul je geen zorgen meer hebben over waar je kind precies uithangt én kan je kind bovendien nooit verdwaald zijn. Bovendien kun je ook meldingen versturen naar de GPS tracker kind. Is het bijvoorbeeld etenstijd? Hups, je stuurt hen gewoon een melding en ze komen - hopelijk - naar huis. Veel GPS horloges hebben bovendien ook nog eens een belfunctie. Jij kan je kind bellen en jouw kind kan jou bellen. Een dure telefoon is hiervoor niet handig: bij het buiten spelen kan zo'n smartphone uit de broekzak vallen. Ook kan een smartphone natuurlijk gemakkelijk gestolen worden. Een telefoon geven is door deze beste GPS tracker 2024 verleden tijd.
beste gps tracker kind 2022
1

One2track Connect NEO

One2track
Pluspunten
 • Inclusief belfunctie en SOS-functie
 • Telefoongesprekken in HD-kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk voor kinderen
 • Eenvoudige installatie
 • Inclusief o.a. stappenteller en stopwatch
 • Inclusief foto-snapfunctie
Minpunten
 • Geen

Op de eerste plek in de lijst staat onze one2track NEO review. Indien je op zoek bent naar de Connect NEO GPS tracker voor kinderen, ben je hier bij het juiste adres. Het is een smartwatch met gps én een kinderhorloge met belfunctie. Wat houdt dit nu concreet in? Wel, je kan bellen naar elkaar: een echt kinderhorloge met belfunctie, dus. Hierdoor kun je bijvoorbeeld vragen of je kind voor etenstijd naar huis komt. Het Nederlandse merk one2track ontwikkelde deze NEO GPS Horloge. Dit zorgt ervoor dat het een zeer betrouwbaar kinderhorloge is. Je kan tot tien telefoonnummers én tot tien videocontacten installeren in het GPS horloge via de eenvoudig te installeren one2track-app. Via het touchscreen kan je kind vervolgens kiezen wie het wilt contacteren. Vernieuwend én uniek ten opzichte van andere GPS kinderhorloges, is het feit dat de accuduur van de Connect NEO maar liefst drie tot vier dagen meegaat! Ook zit er een SOS Alarmknop op dit Connect Touch GPS horloge: het alarm gaat meteen af na een druk op de knop en je kan snel naar je kind toe gaan.

Wat ook voordelig is, is het feit dat het kinderhorloge regen- en spatwaterdicht is. Ook is hij volledig stofdicht. Wel zo fijn, met spelende kinderen! Je kan gebruik maken van deze Connect NEO GPS Horloge om te bellen via de meegeleverde simkaart. Het meegeven van een smartphone raden wij natuurlijk niet aan, aangezien deze uit de zakken kan vallen en omdat deze gestolen kan worden. Een kinderhorloge met belfunctie dragen de kinderen gewoonweg om hun pols, waardoor deze niet vergeten of gestolen kan worden. Dit is dan ook dé ultieme oplossing voor het probleem dat bij smartphones veelvuldig voorkomt.

Maar hoe zit het nu met de simkaart van de Connect NEO GPS horloge? Het GPS horloge wordt geleverd inclusief de simkaart. Deze bevindt zich bij levering al in het kinderhorloge, waardoor je zelf niet veel hoeft te doen. Hierdoor is het de ideale simkaart voor de GPS horloge kind. Wat de voordelen zijn van deze simkaart? Wel, er is sprake van lagere tarieven én het biedt Europese dekking zonder extra kosten. Hierdoor is dit de ideale kinderhorloge met belfuncties. Je kan deze simkaart bovendien eenvoudig opwaarderen via een one2mobile app. De simkaart maakt gebruik van een eigen GSM prepaidnetwerk. Je kinderen zullen dus altijd een goede verbinding hebben en kunnen de kinderhorloge met belfunctie zonder problemen altijd weer gebruiken. Onze conclusie uit deze One2track Connect NEO review: kopen!

2

DEPLAY 4G KidsWatch

DEPLAY
Pluspunten
 • Maakt gebruik van 4G-netwerk
 • Inclusief belfunctie en SOS-functie
 • Bevat een camera
 • Inclusief functies als hartslagmeter, bloeddrukmeter, zaklamp, stappenteller, …
 • Klantenservice goed bereikbaar
 • Inclusief E-book én 5 euro beltegoed
Minpunten
 • Te groot voor kinderen onder de zeven jaar

Op naar de nummer 2 in de lijst met beste GPS trackers voor kinderen van 2024: de KidsWatch van het merk DEPLAY. DEPLAY staat voor Developing & Play en heeft als doel het vermaken en het laten ontwikkelen van baby’s en jonge kinderen! Dit doen ze onder andere met leerzaam speelgoed, maar ook met hun DEPLAY 4G KidsWatch.

Dit is een smartwatch voor kinderen met eindeloos veel functies. Denk onder andere aan een bloeddrukmeter, een hartslagmeter en een thermometer. Wat ook aangenaam is aan dit kinderhorloge, is het feit dat het gebruik maakt van een sterk 4G-netwerk. Concreet betekent dit dat je kind geen problemen zal hebben met de verbinding. Zelfs in het buitengebied maakt je kroost gebruik van een stabiele en bovendien brede dekking. Future Proof? Check! Dit zorgt ervoor dat de belfunctie én de videobelfunctie vlekkeloos gebruikt kunnen worden. De smartwatch bevat immers een camera! Ook is er een SOS-functie aanwezig. Drukt je zoon of dochter drie seconden op de zijkant van het kinderhorloge, dan gaat de noodoproep af. Hierdoor worden er maximaal drie vooringestelde telefoonnummers gebeld. Zo kun je meteen in actie komen, omdat je direct ziet waar je kind zich bevindt!

Wat ons opviel tijdens het testen van dit horloge, is het feit dat het kinderhorloge spatwaterproof is. Hierdoor kan je kind bijvoorbeeld zijn handen wassen zonder telkens weer het horloge af te moeten doen. Geen overbodige luxe, dus! Ook zijn we onder de indruk van de GPS-tracker. De locatiebepaling is extreem nauwkeurig. Je kunt je eigenlijk niet vergissen in waar je kind zich precies bevindt, wat natuurlijk wel zo fijn is. Ten slotte ontvang je bij het bestellen van de DEPLAY 4G KidsWatch een E-book en is de klantenservice uitstekend bereikbaar en bovendien erg vriendelijk. Het enige nadeel van dit kinderhorloge? Hij is te groot voor kinderen onder de zeven jaar. Verder niets dan lof voor de DEPLAY 4G KidsWatch!

3

BRUVZ Smartwatch Kinderen

BRUVZ
Pluspunten
 • Langste batterijduur (drie dagen)
 • Meest positieve reviews op Coolblue
 • Dikwijls in de aanbieding
 • Meest populaire kinder GPS

De kinderhorloge van BRUVS is onlangs verkozen tot beste GPS Tracker kind van 2024. Wat ook leuk is, is het feit dat dit horloge in verschillende kleuren te verkrijgen. Denk aan blauw, oranje en zwart. Ook dit zorgt ervoor dat kinderen dit de beste smartwatch met GPS voor kinderen vinden.

Met de gratis applicatie van deze BRUVS Smartwatch kun je via een GPS Tracker nagaan waar je kind is. Door de nauwkeurigheid is dit de beste smartwatch met gps. Er is bovendien ook een SOS alarmknop. Drukt je kind hierop, dan wordt er een noodsignaal gestuurd naar drie vooraf ingestelde telefoonnummers. Je kind kan bovendien niet bellen met vreemden via deze GPS tracker voor kinderen, aangezien jij als ouder de nummers kunt instellen.

Je leest het al: het kinderhorloge van BRUVS is dé grootste sensatie in de wereld van GPS trackers voor kinderen. Het is naar onze mening de meest nauwkeurige tracker op te markt. Hierdoor weet ze heel precies waar je kind uithangt. Ook kun je videobellen met je kind, wat andere GPS trackers in deze lijst niet kunnen. Ten slotte bevat deze GPS tracker een screenprotector. Laat je kind hem vallen tijdens het spelen? Dan gaat het display niet meteen kapot!

Bovendien kan je kind zelfs in bad met deze GPS tracker: de slimme kinder smartwatch is namelijk IP67 waterdicht. Hij is dan ook stofdicht én kan dertig minuten in een meter diep water liggen zonder problemen. Valt de horloge in het water? Maak je maar geen zorgen om de GPS horloge kind waterdicht! Het HD touchscreen kan bovendien niet beschadigd worden dankzij de meegeleverde screenprotector. Ook voor ouderen is dit een handige GPS tracker armband ouderen!

4

BELIO GPS Tracker

BELIO GPS Tracker

De nummer drie in deze top vijf beste GPS trackers voor kinderen is de BELIO GPS Tracker. Bij deze GPS tracker voor kinderen hoort de Belio App. Via deze applicatie zie je direct waar je kind zich bevindt. Deze app is Nederlandstalig en te installeren op telefoons met Android en iOS. Dit houdt eigenlijk in dat je deze GPS tracker in combinatie met bijna elke smartphone kunt gebruiken. Bovendien maakt deze GPS tracker voor kinderen gebruik van een eigen GPS-systeem. Hierdoor kunnen systemen in de buurt niet voor een eventuele storing zorgen. Dit is een smartwatch kind met belfunctie. Je kan je kinderen altijd bellen, wanneer het ook nodig is. Ook is dit een erg mooie GPS tracker, waardoor het dé perfecte GPS tracker armband ouderen is. Voor jong en oud is dit uurwerk met GPS tracker de beste keuze.

Dit is bovendien een GPS kinderhorloge met een real-time traceer functie. Je kan meteen bellen met je kinderen, aangezien het een kinderhorloge met belfunctie is. Vanaf een jaar of vijf kan je kind deze GPS horloge gebruiken. Deze horloge bevat GPS, WIFI en LBS: verschillende positioneringsmethodes. Het horloge weegt slechts veertig gram. Dit lage gewicht zorgt ervoor dat het de ideale horloge is, omdat hij eenvoudig om de pols van je kind past. Je koopt deze Mediamarkt GPS Horloge snel via bovenstaande button. Door deze aankoop ontvang je een betaalbare gps horloge kind met belfunctie.

Het systeem BELIO©TOUCH kan ook via je PC of laptop gebruikt worden. Het hoeft dus niet met je smartphone te gebeuren. Ook op je werk kan je op deze manier subtiel kijken waar je kind zich bevindt. Via een digitale kloknotatie kunnen kinderen zelf leren klokkijken. Ook bevat deze kinderhorloge een kindvriendelijk touchscreen.

Dé hamvraag: “Moet er een simkaart in een smartwatch?”. In de telefoon zelf kunnen maar liefst twintig telefoonnummers opgeslagen worden. Er is geen prepaid sim kaart nodig om deze ideale kinderhorloge met telefoon en gps te laten werken.

Tot slot nog wat praktische informatie: je kan de app die bij het horloge hoort het eerste jaar kosteloos gebruiken. Hierna betaal je slechts een tientje per jaar om gebruik te maken van het netwerk en de app.

5

KUUS GPS horloge smartwatch kind

KUUS
Pluspunten
 • Kind kan ermee bellen
 • Gebruiksvriendelijk
 • Verschillende kleuren
Minpunten
 • Geen zeer nauwkeurige GPS

Op naar de KUUS: een veilig gps horloge kind waarmee gebeld kan worden. Dit is by far de beste smartwatch voor kinderen om mee te bellen. Deze gebruiksvriendelijke smartwatch voor kinderen heeft enorm veel positieve reviews op Bol.com en op Coolblue. Door de GPS functie weet je altijd waar je kind is. Ook kun je drie SOS-nummers instellen. Drukt je kind op een SOS-knop aan de zijkant van de smartwatch voor kinderen, dan krijg jij een melding. Je kan deze GPS horloge kind Intertoys direct aanschaffen via bovenstaande knoppen.

Er wordt een gratis simkaart meegeleverd. Deze werkt via het KPN-netwerk. Je kind is hierdoor altijd weer bereikbaar. Dit is dé GPS tracker voor kinderen bij uitstek, doordat hij ontzettend gebruiksvriendelijk is. Deze smartwatch kind bellen is eenvoudig in te stellen. Dit doet slechts enkele seconden. Je kan deze gps horloge kind Coolblue kopen via bovenstaande buttons.

Deze GPS horloge kind mediamarkt hoort bij de gratis Livetime app. Via deze app kun je telkens weer bekijken waar je kind uithangt. Ook handig: je kan een veiligheidsgebied opstellen. Indien je kind buiten dit gebied loopt, krijg je meteen een melding op je smartphone. Ook kun je een alarm voor je kind instellen, als hij bijvoorbeeld rond zes uur thuis moet zijn. Dan krijgt je kind een melding op de GPS smartwatch. Hierdoor is het dé perfect kinderhorloge met telefoon en GPS.

Met deze kinder smartwatch GPS weet je altijd waar je kids zijn. Zo kun je hen met een gerust hart buiten laten spelen. Ook fijn: met deze smartwatch kan je kind jou opbellen via de SOS knop. Deze SOS knop bevindt zich aan de zijkant van de smartwatch. Een smartphone meegeven die ze kunnen kwijtraken is dus niet nodig. Deze GPS tracker voor kinderen bevat alle functies die je nodig hebt. Dit horloge is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook voor de kleinsten is dit hierdoor een leuk peuter horloge.

Wil je eigenlijk een ware GPS armband voor kinderen? Switch je mindset en ga voor een gps watch kind. Waarom? Wel, ze zijn niet veel duurder dan een armband, maar hebben een pak meer functionaliteiten. Bovendien zitten er geen games op deze smartwatch: verslavingen zullen dus niet voorkomen. Dit is echt de ideale bel horloge voor kinderen. Zoek je naar de beste gpshorlogekids? Dan ben je hier aan het juiste adres!

6

Wonlex X Series GPS horloge Kids

Wonlex X Series
Pluspunten
 • Bijhorende ouderapp gebruiksvriendelijk
 • Tijdloze stijl
 • Beste kwaliteit voor een lage prijs
Minpunten
 • GPS niet zeer nauwkeurig
 • Geen slimme functies

Met de Wonlex X Series GPS horloge voor kids weet je elk moment waar je kind zich bevindt. Het is een betaalbare GPS tracker voor je kinderen. Persoonlijk vinden wij de Wonlex X Series in zijn prijsklasse de beste beste GPS tracker kind 2024 op de markt. Deze GPS tracker bevat een redelijk nauwkeurige GPS sensor, hoewel andere GPS trackers kind nauwkeuriger zijn. Dit heeft uiteraard met de prijs te maken. Wat ook fijn is, is het feit dat je als ouder een zogenaamde ‘veilige zone’ kunt instellen. Hierdoor kun je verhinderen dat je kind naar drukke banen of het water gaat. Je krijgt namelijk direct een melding wanneer je kind toch naar de niet-veilige zone gaat. Je kan hen vervolgens meteen waarschuwen om terug te komen naar huis. Ook fijn: volgens onderzoek is dit een goede GPS horloge kind ANWB.

Bovendien is deze Wonlex X Series horloge ook nog eens een stappenteller. Is jouw kind een bankhanger? Met deze Activity Tracker kind GPS stimuleer je hem of haar om toch meer stappen te zetten. Bovendien is het hierdoor ook een goed peuter horloge en een uitstekende GPS tracker armband ouderen.

Zowel een nadeel als een voordeel: je kan geen games installeren op deze GPS tracker kind 2024. Je kind kan dus ook niet verslaafd worden. Bovendien bevat deze smartwatch kind GPS tracker geen hartslagsensor. Het kan zijn dat je de hartslag in de gaten wilt houden. Helaas is dit geen smartwatch met hartslagmeter gps.

Een nadeel van dit apparaat van Wonlex, is dat het enkel als GPS tracker kind 2021 / 2024 kan dienen. Het heeft namelijk geen specifieke spelletjes, die sommige andere horloges wel hebben. Daarnaast beschikt deze smartwatch kind GPS tracker voor kinderen van Wonlex niet over een hartslagsensor, die je wellicht wel wilt hebben om de hartslag van je kinderen in de gaten te houden. Dit is dus geen smartwatch met hartslagmeter gps. Je koopt deze kinder smartwatch intertoys, maar je kan hem ook kopen via bovenstaande button voor de smartwatch kind Coolblue!

7

Fitbit Ace 3

Fitbit Ace 3

De Fitbit: wie kent hem niet? Dé activity tracker van de eeuw. Wij hebben het in deze lijst natuurlijk over kinder smartwatch GPS Tracker voor kinderen, maar deze kinder Fitbit horloge hoort thuis in deze lijst. Waarom? Hij heeft immers geen GPS signaal. Het is echter wel een horloge kind digitaal, omdat je via deze kinder Fitbit berichten kunt sturen naar je kind en hen zo toch kunt volgen.

Via deze kinder Fitbit zal je kind dag in dag uit gestimuleerd worden om elk uur te bewegen. Dit is positief voor de gezondheid van je kroost. Het stimuleert immers om jouw bankhangers naar buiten te laten gaan om bijvoorbeeld te voetballen. Via bovenstaande button kun je deze smartwatch kind Mediamarkt in huis halen.

Bovendien is deze Fitbit voor kinderen een nauwkeurige stappenteller. Elke dag weer zie je hoeveel stappen jouw zoon of dochter gezet heeft. Probeer hier een spel van te maken: hierdoor wordt je kind gestimuleerd om zoveel mogelijk stappen te zetten. Daarom is dit een goed spelletjes horloge kind. Het is een nauwkeurige track en trace horloge. Kinderen kunnen bovendien onderling wedstrijdjes doen. Wie is er eigenlijk het snelste? En wie kan het verste rennen? Spannend zeg! Dit is dan ook hét sporthorloge kinderen. Je kan deze Fitbit Ace Mediamarkt of bol snel kopen via bovenstaande buttons. Zo heb je morgen nog het ideale sporthorloge kinderen in huis!

8

Connect Go – Kinder GPS Tracker Horloge

Connect Go – Kinder GPS Tracker Horloge

Op naar de laatste – maar daarom niet mindere – plek in de top 5 GPS trackers kind: de Connect Go. Koop een simkaart die je prepaid kunt opladen en je kan 24/7 zien waar je kinderen zich bevinden via deze GPS Watch Kind. Bovendien bevat deze GPS tracker horloge verschillende functionaliteiten. Zo kan je ook eenvoudig telefoneren met je kinderen. Ook voor ouderen is dit een ideale GPS tracker horloge. Ook fijn om te weten is dat dit horloge ontwikkeld is door een Nederlands bedrijf, namelijk one2track. Via de touchscreen kun je op deze gps tracker Bol iedereen bellen. Je kan maar liefst tien telefoonnummers opslaan in deze GPS kind tracker.

Zoals gezegd is dit een gps horloge kind met belfunctie. De simkaart die erbij zit is speciaal ontwikkeld door one2mobile. Waarom? Wel, deze simkaarten zijn op een speciale manier ontwikkeld, waardoor ze in GPS horloges passen. Dit zorgt voor lagere kosten en Europese dekking zonder enige extra kosten. Via de bijhorende one2mobile app kun je de prepaid kaart altijd en overal opwaarderen. Deze kinderhorloge GPS bellen maakt gebruik van de bekende en betrouwbare netwerken van Vodafone en KPN. Een goede verbinding bij deze smartwatch kind gps horloge kind met belfunctie: check.

En… Dit is een IP67 horloge. Wat dit betekent? Wel, deze GPS tracker en smartwatch kind met belfunctie is stof-, zand- en dompel waterdicht. Hierdoor is het de perfecte GPS horloge kind waterdicht. Hij kan maar liefst dertig minuten onder water. Via het SOS alarm is je kind altijd bereikbaar via deze GPS tracker voor kinderen. Wij raden je aan om deze GPS tracker Bol snel aan te schaffen!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general