Beste WC Bril 2024

Op zoek naar de beste WC bril van dit momen? Zoek niet langer, want wij hebben de revolutionaire PURE-D toiletbril getest. Zonder twijfel is dit dé beste WC Bril die je ooit gaat gebruiken, voornamelijk door het ingebouwde hypermoderne ventilatiesysteem dat zorgt voor een geurloze en aangename ervaring op het toilet. Lees hieronder meer over de beste wc bril van 2024!
Beste WC Bril 2024
1

PURE-D geurloze toiletervaring

DENCK
Pluspunten
 • Eerste geurloze toilet op de markt!
 • Altijd een fris toilet
 • Geen stopcontact nodig
 • Eenvoudig te installeren
Minpunten
 • geen

Een unieke uitvinding van Denck wat we jullie zeker niet willen onthouden. Zonder twijfel is dit de beste wc bril die je momenteel op de markt kan vinden. Deze goede wc bril is uniek in zijn soort, het heeft namelijk een geïntegreerde geurextractie die er voor zorgt dat jouw toiletervaring geurarm is! Geen last meer van vervelende geurtjes nadat je naar de wc bent geweest, maar een geurloze ervaring dankzij de krachtige en geluidsarme ventilator die zich in deze beste wc bril bevindt. Dit zorgt er voor dat je vrijwel geurloos het toilet kan achterlaten voor de mensen die na jou komen.

Ook zonder schaamte de wc verlaten? Kies dan voor deze beste toiletbril van goede kwaliteit van Denck!

Eigenschappen van de Denck Pure-D beste wc bril

 • Uniek gepatenteerd ventilatiesysteem: Er bevinden zich 3 afzuigpunten in deze beste WC bril. Daarnaast beschikt deze toiletbril over geurdetectie. Deze detecteert de geur, start vervolgens de afzuiging en zorgt voor een filtering van de onaangename geurtjes.
 • Universele pasvorm: De afmetingen van deze beste wc bril zijn hetzelfde als die van een “gewone” toiletbril. Hierdoor past deze moeiteloos op bijna elk toilet met een D-Shape. Mocht je zeker willen weten dat de bril past, dan kun je een gratis pastool bestellen die je gemakkelijk over je wc pot kan leggen om te zien of jouw wc geschikt is voor deze beste toiletbril
 • Geïntegreerde Battery Pack: Het ventilatiesysteem gaat natuurlijk niet vanzelf aan. Gelukkig heb je geen stopcontact nodig in je toilet, want deze goede wc bril heeft een Battery Pack. Doorgaans gaat deze zo’n 2 tot 3 weken mee, waarna je de batterij gemakkelijk uit de WC bril kan verwijderen en kan opladen, zoals je dat met je mobiele telefoon ook doet. Er wordt een micro-USB-kabel meegeleverd, zodat je deze gemakkelijk kan opladen wanner je maar wilt!
 • Automatisch start-stop systeem: Om te voorkomen dat deze goede wc bril onnodig aan het werk gaat, zit er een start-stop systeem in. Deze slimme sensor weet wanner er iemand op het toilet zit en stelt de PURE-D dan automatischi n werking. Zodra je van deze beste wc bril af gaat, zal de PURE-D nog even na-ventileren en gaat vervolgens automatisch uit. Deze nalooptijd is zelf gemakkelijk aan te passen in de App!
 • Smartphone App: Om deze goede wc bril nóg moderner te maken, kun je gebruik maken van de DENCK Smartphone applicatie. Je kunt hiermee je WC bril bedienen en personaliseren. Denk hierbij aan de nalooptijd instellen of het verhogen / verlagen van de ventilatie. Daarnaast krijg je een melding op het moment dat je filter vervangen moet worden of dat de batterij bijna op is.
 • Duurzaam, antibacterieel & krasvrij: Waarom deze wc bril van goede kwaliteit ook behoort tot de beste wc bril die we hebben getest, is dat hij gemaakt is van Duroplast. Dit is praktisch onbreekbare en licht type kunststof. Het resultaat is een glad oppervlak en poriënvrij materiaal. Dit maakt de PURE-D beste WC bril hygiënischer, gebruiksvriendelijk en krasvrij!

Goede WC Bril kopen? Ga voor PURE-D!

Wil je een goede WC Bril kopen, dan kun je het beste gaan voor een PURE-D. Deze heeft – naast de voordelen hierboven – ook nog een Soft Close & Quick Release systeem. Dit zorgt er voor dat deze beste toiletbril altijd zachtjes, geruisloos en veilig sluit. Daarnaast kun je ook gemakkelijk met het Quick Release systeem de WC bril van het toilet afhalen om deze te reinigen.

Gemakkelijke installatie

Wat daarnaast nog handig is, is dat hij gemakkelijk te monteren is op je wc pot. Met de unieke pasvorm kun je kijken of de PURE-D op jouw toilet past. Is dit het geval, dan kun je starten met het plaatsen van het Quick Release scharniersysteem, zoals in de instructievideo hieronder toegelicht. Vervolgens kunnen deze scharnieren op de juiste manier gepositioneerd worden, zodat de PURE-D op de juiste plek komt te zitten. De volgende stap is niets anders dan de PURE-D te plaatsen en te genieten van je geurloze toilet

2

FAQ

FAQ PURE-D WC BRIL
Wat is een goede wc bril?

Een goede WC bril kan je herkennen aan de kwaliteit van het materiaal, maar het liefst wil je natuurlijk een aangename toiletervaring zonder vieze geurtjes. De PURE-D is wat ons betreft de beste wc bril die op dit moment verkrijgbaar is & komt ook nog eens van Vlaamse bodem.

Wat is het beste materiaal voor een WC bril?

Deze PURE-D wordt vervaardigd uit hoogwaardige Duroplast. Dit is een materiaal dat gekend is voor zijn sterkte en hoge hittebestendigheid. Daarnaast is het krasvrij, waardoor het uiterlijk van je toiletbril ook zo blijft zoals je hem gekocht hebt. Andere voordelen zijn dat dit materiaal hygiënisch is en ook makkelijk in onderhoud. Kortom, zeer goed materiaal geschikt voor een wc bril.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general