Beste Kattenvoer volgens Dierenarts 2024

Op zoek naar het beste kattenvoer van 2024? Wij spraken dierenartsen, kattendeskundigen en ervaringsdeskundigen en kwamen tot een top 5 beste kattenvoer van 2024. Hierbij hielden we rekening met betaalbaarheid, ingrediënten en smaak. Wil je meer weten over het beste kattenvoer van 2024? Lees dan snel verder!
beste kattenvoer volgens dierenarts 2022
1

Felix – Original Mix Selectie (44 x 85 gram)

Felix
Pluspunten
 • Zonder toegevoegde kleurstoffen
 • Bron van Omega 6-vetzuren
 • Zeer compleet en gebalanceerd
 • Zowel voor indoor- als outdoorkatten
Minpunten
 • Geen

Wat is het beste kattenvoer? Op de eerste plek in de top beste kattenvoer volgens dierenarts 2024 staan de pouches van het bekende merk Felix. Dit kattenvoer is zowel gezond als lekker. Deze portiezakjes bestaat uit hoogwaardige, kwaliteitsvolle ingrediënten. Indien je op zoek bent naar de beste kattenvoer op vlak van evenwichtige porties aan mineralen, vitaminen en eiwitten, ben je bij Felix bij het juiste adres. Zo kan je je kat voor de volle 100 procent in zijn dagelijkse behoeften voorzien. Het beste voer voor katten: check!

Felix behoort tot Purina, een merk dat reeds in 1904 werd opgericht door William H. Danforth. Toen al was hij er van overtuigd dat de band tussen huisdieren en mensen onze levens verrijkt. Zij ontwikkelen producten met een team van maar liefst vijfhonderd dierengedragsdeskundigen, dierenartsen en voedingsdeskundigen. Alle ingrediënten worden met veel zorg uitgekozen. Pets and People are better Together, aldus Purina!

Deze pouches van Felix zijn het beste kattenvoer volgens dierenarten, aangezien het beste natvoer kat zowel voor indoor- als voor outdoorkatten bestemd is. Het is een zeer gebalanceerd en compleet maaltje voor katten. Ook is het een bron van Omega 6-vetzuren en worden er geen kleurstoffen toegevoegd aan het beste kattenvoer nat. Wij waren erg onder de indruk van dit beste natvoer kat!

2

Royal Canin – Regular Fit Nutrition Brokken (10 kg)

Royal Canin
Pluspunten
 • Uitgebalanceerde voeding
 • Vermindert aantal haarballen
 • Vooraanstaande merk
 • Zeer duurzaam en comfortabel
Minpunten
 • Prijzig

Op de tweede plek in de top beste kattenvoer volgens dierenartsen staan de Regulair Fit Nutrition brokken van het merk Royal Canin. Dit merk werd al in 1968 opgericht door een dierenarts met kennis. Hij wilde graag de gezondheid van katten verbeteren via de voeding. Deze missie blijft nog altijd centraal bij het ontwikkelen van de producten van Royal Canin. Op deze manier willen ze aan de gezondheidsbehoeften van alle katten voldoen.

Deze brokken zijn speciaal ontwikkeld voor katten die naar buiten gaan en een goed lichaamsgewicht hebben. Het activiteitenniveau van de kat moet matig tot normaal zijn om gebruik te maken van dit beste kattenvoer volgens dierenartsen. Dit kattenvoer is ook ideaal voor katten die last hebben van zogenaamde haarballen, aangezien er sprake is van een exclusieve combinatie van vezels. Dit bevordert de afvoer van de dagelijks ingeslikte haren uit het spijsverteringskanaal.

Wat is het beste kattenvoer? Dit beste kattenvoer gesteriliseerde kat is gemaakt voor katten van één tot zeven jaar. Voor katten in deze leeftijdscategorie voorziet het beste kattenvoer in de voedingsbehoeften. Er is namelijk sprake van een uitgebalanceerde hoeveelheid essentiële voedingsstoffen die de gezondheid van je kat helpen ondersteunen in deze beste kattenbrokken. Ook ondersteunt de uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen gezonde urinewegen van de kant. Deze ingrediënten van deze beste kattenbrokken zorgen er ook nog eens voor dat je kat haar ideale gewicht behoudt.

3

Whiskas 1+ Adult Katten Droogvoer – Rund (3,8 kg)

Whiskas
Pluspunten
 • Veel positieve reviews op Bol.com
 • Licht schurende werking voor tanden
 • Voor gezonde urinewegen en een sterk gezichtsvermogen
Minpunten
 • Pas vanaf één jaar

Whiskas: wie kent het merk van de enorm schattige reclames nu niet? Al decennia lang ontwikkelt het populaire merk een grote verscheidenheid aan smaken en bereidingsvormen in kattenvoer. Voor elke leeftijd en levensstijl is er wel een specifiek soort voeding. Ook bevat de voeding telkens weer voldoende vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Zo krijgt elke kat de best mogelijke verzorging en wordt er telkens weer voldaan aan de voedingsbehoeften van jouw kat. Whiskas ontwikkelt niet enkel de beste droogvoeding voor katten, maar ook natvoer, snacks en kattenmelk!

Dit beste kattenvoer bestaat ui een zak met 3.8 kilogram aan droge brokjes in rundsmaak. Er zijn veel verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van dit beste droogvoer katten. Allereerst helpt de licht schurende werking van de brokjes om de tanden van je viervoeter schoon te houden. Daarnaast bevordert de gebalanceerde mix van mineralen in dit beste kattenvoer gezonde urinewegen. De Omega-6 vetzuren en het zink dragen dan weer bij aan een gezonde huid en vacht. De Vitamine A helpt dan weer om het gezichtsvermogen sterk te houden. Daarnaast zijn er geen kunstmatige smaakstoffen aan deze beste kattenbrokken toegevoegd.

Dit beste kattenvoer gesteriliseerde kat van Whiskas geeft je kat exact de hoeveelheid energie die nodig is om een gezond gewicht te behouden. Daarnaast lusten alle katten deze brokjes, aangezien ze mals vanbinnen en krokant vanbuiten zijn. De beste kattenbrokken zitten vol smaak en bovendien essentiële voedingsstoffen. Belangrijk om te weten is dat je dit beste droogvoer katten pas vanaf de leeftijd van één jaar kunt gebruiken.

4

Husse – Graanvrij Kattenvoer (7 kg)

Husse
Pluspunten
 • Ontwikkeld i.s.m. dierenartsen
 • 100% natuurlijk
 • Graan- en glutenvrij
 • Hoog verteerbaar
Minpunten
 • Prijzig

In 1987 werd het merk Husse opgericht in Zweden. Het merk specialiseert zich in allerlei producten voor jouw trouwe viervoeters. Denk aan kattenbakvulling, diverse accessoires en hoogwaardig honden- en kattenvoer. Al deze producten worden gemaakt van (super) premium kwaliteit ingrediënten en worden geproduceerd in de beste fabrieken door moderne apparatuur en professionele mensen. De producten worden verkocht over de hele wereld!

Wij mochten de Opus Lynx voeding met kip en aardappel testen als beste kattenvoer voor oudere katten. Waarom het Lynx heet? Wel, de graanvrije formule is rijk aan dierlijke eiwitten en is geïnspireerd op het dieet van de wilde lynx. Voor katten met een gevoelige spijsvertering is dit bij uitstek het beste kattenvoer van 2024. Dit beste kattenvoer voor oudere katten is vrij van gluten, granen, conserveermiddelen en kunstmatige kleurstoffen.

Wij zijn onder de indruk van dit beste kattenvoer voor oudere katten van 2024. Het is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Ook bevelen gerenommeerde voedingsdeskundigen en fokkers dit beste droogvoer katten aan. Het hoog percentage aan eiwitten in dit beste kattenvoer van 2024 helpt bij het behouden van de spiermassa. Dit koolhydraatarme dieet is hoog verteerbaar en bevordert de gezondheid door de lage glycemische index. Ten slotte is het beste kattenvoer test aankoop verrijkt met extra taurine. Hierdoor garandeert Husse dat jouw viervoeter de juiste hoeveelheid taurine binnenkrijgt. Enige nadeel aan dit beste kattenvoer test aankoop? Het is best prijzig!

5

Gourmet Perle Mini Filets – Kattenvoer Kip, Konijn, Rund & Zalm (60 x 85 g)

Gourmet
Pluspunten
 • Betaalbaar
 • Positieve reviews op Bol.com
 • Vier verschillende smaken
 • Hoogwaardige ingrediënten
Minpunten
 • Niet elke kat lust dit

Het merk Gourmet – gespecialiseerd in het beste kattenvoer van 2024 – behoort tot Purina. Purina heeft maar liefst 85 jaar ervaring in het ontwikkelen van allerlei kwalitatief hoogstaande producten voor jouw viervoeters. Hierdoor helpen ze al bijna een eeuw lang om huisdieren een gelukkig en gezond leven te leiden. Onder andere de merken Bonzo, Gourmet en Felix behoren tot het merk Purina, waardoor ze ontzettend veel expertise bezitten op vlak van het ontwikkelen van het beste kattenvoer nat van 2024.

Gourmet is gespecialiseerd in het ontwikkelen van excellente maaltijden en een ruimte variatie aan smaken voor jouw katten. Wij hebben de mini filets met saus laten testen door onze viervoeters in de smaken rund, kip, konijn en zalm. Door de grote hoeveelheid saus kan dit beste natvoer kat de meest kieskeurige katten verleiden.

Dit beste kattenvoer nat van 2024 bevat geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. De doos bevat maar liefst zestig zakjes in de smaken konijn, rund, zalm en kip. Het kattenvoer wordt geserveerd in mini filets en in een heerlijke saus om je kat te verwennen. Deze kun je bovendien ook makkelijk meenemen op vakantie.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general