Biodermal Dagcrème Droge & gevoelige huid – Dagcrème met SPF

Pluspunten
  • Dikwijls in de aanbieding
  • Bevat dagcrème SPF 15
  • Veganistisch
Minpunten
  • Negatieve bijwerkingen

Last but not least: de hydraterende dagcrème van het bekende merk Biodermal voor de droge en de gevoelige huid. Ook deze crème heeft een drievoudige werking. Ten eerste verzacht het de gevoelige huid op basis van meerdere hydraterende ingrediënten, wat de weerbaarheid van de droge huid versterkt. Ten tweede voeden ingrediënten als Vitamine B3 en Shea Butter de natuurlijke huidbarrière: ze verbeteren de natuurlijke vochtbalans en vullen tekorten van de droge huid aan. Ten slotte bevat deze beste dagcrème SPF 15, wat de huid optimaal beschermt tegen schadelijke UVA- en UVB-straling. Bescherming tegen kwalijke invloeden van buitenaf: check!

Om te komen tot een optimaal resultaat, gebruik je deze beste dagcrème in combinatie met de nachtcrème van Biodermal. Ook is het belangrijk om de beste dagcrème in de ochtend licht in te masseren op een gereinigde huid en om – uiteraard – de ogen hierbij te vermijden.

Ook goed om te weten: deze beste dagcrème is dermatologisch getest en pH huidneutraal. De crème bevat aldus vooral milde bestanddelen die met zorg zijn samengesteld. Het is een rijke en effectieve crème met allerlei verzachtende kenmerken die hierboven reeds beschreven werden.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general