Hitachi 43HAK6150 4K LED 43 inch TV

Pluspunten
  • Ingebouwde Chromecast
  • 4K Ultra HD Beeldkwaliteit
  • Groter kleurbereik door HDR
  • Bevat Google Play Store via Android TV
Minputen
  • Energielabel G

Uit onze onderzoeken blijkt dat de Hitachi 43HAK6150 4K LED de beste 43 inch tv van 2022 is. Deze Android TV met HDR en een ingebouwde Chromecast biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo is deze 43 inch tv een ware slimme tv: je kan video’s en muziek streamen vanaf je smartphone, al je favoriete apps downloaden via de Google Play Store.

Een van de grootste voordelen van deze 43 inch tv is het feit dat de televisie een ingebouwde Chromecast bevat. Dit komt doordat het merk Hitachi over een Google licentie beschikt. Hierdoor bevat de televisie ook nog eens een Google Assistant, waardoor je eenvoudig foto’s en video’s vanaf je smartphone kunt streamen naar de televisie. Doorgaans koop je hier een aparte Chromecast voor, maar dat is bij deze 43 inch televisie dus niet meer nodig. Win-win!

En de afstandsbediening van deze 43 inch tv? Ook die is smart! Een slimme afstandsbediening? Jep, deze beste 43 inch tv beschikt over alles wat je maar wenst! Deze afstandsbediening bevat verschillende slimme knoppen, zoals een Netflix-knop. Hierdoor hoef je niet langer te zoeken naar de app van Netflix om naar je favoriete serie te kijken, maar is deze maar één knop van je verwijderd!

Ten slotte bevat deze beste 43 inch televisie van Hitachi enorm krachtige ingebouwde speakers. De RMS ligt op 20 Watt, wat betekent dat het geluid ook zonder externe geluidsboxen eigenlijk al zeer goed is. Je hoort het: met deze televisie hoef je verder weinig te kopen om te genieten van de optimale kijkervaring!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general