LG GBB92MCABP koel-vriescombinatie

Pluspunten
  • Netto-inhoud van 384 liter
  • Bevat DoorCooling+
  • Bevat FRESHBalancer en FRESHConverter
  • Laag geluidsniveau van 35 decibel
Minpunten
  • Prijzig

Om de top drie zuinigste koelkasten 2022 af te sluiten, introduceren we de GBB92MCABP van het merk LG. Deze energiezuinige koelkast heeft Energielabel B en is hierdoor zuinig in gebruik én bovendien goed voor het milieu. Ook is er sprake van een zeer laag geluidsniveau van slechts 35 decibel. Indien je op zoek bent naar een zuinige koelkast met een compact design, maar ruime opbergmogelijkheden, dan is deze zuinige koelvriescombinatie van LG iets voor jou.

De inhoud van deze meest energiezuinige koelkast is maar liefst 384 liter. Het is dus zowel een zuinige, als een zeer ruime koelkast. Bovendien kun je deze koelkast zeer efficiënt inrichten door de slimme indeling. Ook beschikt deze zuinige koelkast over een flessenrek, om je flessen efficiënt in op te bergen. Daarnaast zijn er allerlei technische snufjes die het vermelden waard zijn. Denk aan Total No-Frost: dé technologie van LG die ervoor zorgt dat ijs en condensatie niet gevormd kunnen worden. Waarom dit nu zo belangrijk is voor een energiezuinige koelkast? Wel, 5 millimeter ijsvorming zorgt al voor dertig procent meer energieverbruik. Daarnaast hoeft de zuinige koelkast nooit ontdooid te worden, door de Total No-Frost technologie.

Ook is er sprake van DoorCooling+: die zijn luchtopeningen aan de voorkant van de koelkast. Door deze openingen wordt de temperatuur goed op peil gehouden. Je voedsel blijft hierdoor langer goed. Op de technologie van LG zit bovendien maar liefst tien jaar onderdelengarantie. Duurzaamheid: check!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general