Salora 43UA330 4K Ultra HD 43 Inch TV

Pluspunten
  • Beschikt over vier HDMI-poorten
  • Afstandsbediening met speciale knoppen voor streamingsdiensten (vb. Netflix)
  • 4K Ultra HD
Minpunten
  • Voetstuk is niet draaibaar

Om deze top beste 43 inch tv’s van 2022 af te sluiten, stellen we graag deze Salora 43UA330 4K Ultra HD Android Smart TV met ingebouwde wifi aan je voor. Op zoek naar een 43 inch tv met ingebouwde wifi, vier HDMI-poorten en een slimme afstandsbediening met sneltoetsen voor al je favoriete apps? Dan ben je bij deze slimme televisie van 43 inch bij het juiste adres!

De beste 43 inch tv van het merk Salora bevat ook nog eens een ingebouwde Chromecast, waardoor je enorm eenvoudig allerlei content kunt streamen vanaf je smartphone, laptop of pc. Normaal gezien moet je deze Chromecast los erbij kopen, waardoor je geld bespaard door het kopen van deze slimme televisie met ingebouwde Chromecast.

Het enige nadeel aan deze 43 inch tv? Dat is het feit dat het voetstuk onder deze televisie niet draaibaar is. Je kan het scherm dus niet naar je toe draaien, wanneer je bijvoorbeeld aan de eettafel om de hoek zit. Maar voor de rest is dit een 43 inch televisie die terecht in de top 43 inch televisies van 2022 staat!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general