Samsung QE43Q60A 4K QLED 42 Inch TV

Pluspunten
  • Quantum Dot: 100% Kleurvolume
  • Airslim: zeer slank ontwerp
  • Eenvoudige toegang tot pc, laptop en smartphone
Minpunten
  • Minder geschikt voor gaming (50 Hz-scherm)

En dan naar de nummer 2 in deze top beste 43 inch tv’s van 2022: de Samsung QE43Q60A 4K QLED. Wie kent de ultieme producten van het alom populaire merk Samsung nu niet? In 2021 brachten ze deze topper uit: een televisie met QLED technologie met een beelddiagonaal van 109,2 centimeter, oftewel een 43 inch tv.

Samsung heeft een eigen technologie ontwikkelt: de Quantum Dot-technologie. Dit zorgt ervoor dat deze 43 inch tv je voorziet van de meest natuurlijke en intense kleuren. Er is sprake van een gecertificeerd 100 procent kleurvolume. De lucht is nog nooit zo blauw geweest, het gras nog nooit zo groen!

Maar waarmee deze 43 inch tv echt de blits maakt, is de kwaliteit van het geluid. Deze 43 inch tv beschikt immers over Adaptive Sound: er is sprake van audioscène-intelligentie. Hiermee wordt het geluid van je televisie geoptimaliseerd op basis van realtime scène-analyse. Hierdoor is je geluid echt afgestemd op het soort content, klinkt ideaal, toch?

Ten slotte is het zeer eenvoudig om je laptop, smartphone of pc aan te sluiten op je televisie. Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete muziek of foto’s delen met medekijkers. Ook bevat deze beste 43 inch tv over Dual LED: een zeer innovatieve technologie voor de achtergrondverlichting van de televisie. Het zorgt voor nauwkeurige contrasten en je kunt de kleurtoon van de achtergrond perfect laten afstellen om het soort content. Geloof ons, je zal onder de indruk zijn!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general