Siemens KG39E8XBA – iQ500 – Koel-vriescombinatie Review

Pluspunten
  • Beschikt over een flessenrek
  • Nul graden zone voor vlees & vis
  • HyperFresh laden
  • Uitschuifbare plateaus
Minpunten
  • Beschikt niet over No Frost

Ook het merk Siemens komt met een zuinige koelkast: de KG39E8XBA koel-vriescombinatie is een zeer energiezuinige koelkast. Met een energielabel B is deze koelkast iets minder zuinig van de Samsung, maar het blijft de meest energiezuinige koelvriescombinatie. De koelkast bevat vijf veiligheidsglasplateaus. Vier van deze plateaus zijn uitschuifbaar. Je kan deze plateaus uitschuiven tot twaalf centimeter, waardoor je producten makkelijker in de koelkast kan plaatsen en eruit kan halen. Je hoeft dus niet helemaal in de koelkast te duiken. Dit wordt door Siemens zelf ‘easyAccess’ genoemd.

Ook bevat deze zuinigste koelkast HyperFresh-technologie. Hierdoor blijft je fruit en groente nóg langer vers en worden je groenten en fruit in balans gehouden. Dit komt door de luchtvochtigheidsregelaar in deze zuinigste koelkast. De temperatuur in de lade is een stuk lager dan in de rest van de koelkast, waardoor vlees en vis tot twee keer langer extra vers blijft.

Daarnaast is er sprake van de LowFrost-functie. Door deze functie wordt er een stuk minder ijsvorming aangemaakt in de vriesruimte van deze zuinigste koelkast. Ijsvorming verbruikt immers veel energie en is slecht voor je producten. Ook het ontdooien is hierdoor een stuk makkelijker. Ten slotte zijn er drie transparante laden, twee eiervakken en een verschroomd flessenrooster aanwezig in deze koelkast!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general