Samsung RB38A7B6AS9/EF Koel- en vriescombinatie Review

Pluspunten
  • Energielabel A
  • Inhoud van 273 liter netto
  • Metal Cooling-paneel
  • Luxe opbergdoos
Minpunten
  • Prijzig

Het in huis hebben van de zuinigste koelkast 2022 is een echte must, indien je belang hecht aan zowel je portemonnee als het milieu. Er zijn slechts zeer weinig koelkasten met energielabel A op de markt, maar deze Samsung RB38A7B6AS9/EF is er een van en bevat – volgens ons – de beste functionaliteiten van alle meest energiezuinige koelkasten. Denk aan SpaceMax-technologie, Digital Inverter-technologie en Twin Cooling Plus. Klinkt dit Chinees in je oren? We leggen de technieken met alle liefde aan je uit!

Allereerste de SpaceMax-technologie: deze energiezuinige Amerikaanse koelkast heeft een netto-inhoud van maar liefst 387 liter. Dit komt onder andere door deze technologie. SpaceMax-technologie trekt de binnenwanden vacuüm. Hierdoor ontstaat er een hyperefficiënte isolatie. De wanden zijn een stuk dunner dan bij koelkasten met een lagere netto-inhoud: je hebt een stuk meer ruimte voor je boodschappen. Tegelijkertijd neemt je energieverbruik niet toe. Kortom, voor een zuinige Amerikaanse koelkast 2022 moet je zeker hier wezen!

Ook spraken we bij deze meest energiezuinige koelvriescombinatie over de Digital Inverter-technologie. Dit betekent dat deze zuinige koelkast automatisch zijn snelheid aanpast naargelang de omstandigheden. Er zijn maar liefst zeven verschillende niveaus om te koelen, waardoor al je eten op de perfecte wijze gekoeld wordt. Zuinigste koelvriescombinatie: check!

Om af te sluiten melden we graag dat deze meest energiezuinige Amerikaanse koelkast ook over Twin Cooling Plus beschikt. Er zijn twee onafhankelijke koelsystemen in deze koelkast, waardoor de koelkast de vochtigheidsgraad en de temperatuur 24/7 optimaliseert. Dit voorkomt bovendien ook nog eens dat geuren uit enerzijds de vriezer en anderzijds de koelkast zich met elkaar zullen vermengen. Deze behoort tot de energiezuinige koelkast a+++!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general