Biodermal 75 ml – Littekencrème Review

Pluspunten
  • Nederlands merk
  • Dermatologisch getest
  • pH huidneutraal
  • Drievoudig bewezen werking: versoepelt, herstelt & activeert
Minpunten
  • Duurder dan bovenstaande littekencrème

Op de tweede plaats in de top beste littekencrèmes na operatie staat de littekencrème van het vooraanstaande merk Biodermal. Sinds 1975 bestaat dit merk met als gedachte: “Wij vinden dat elke huid haar eigen kracht heeft.”. Bij het ontwikkelen van hun producten hebben zij als doel het ondersteunen van de natuurlijke kracht van de huid. Dit doen zij op basis van hun uitgebreide kennis van de biologische processen van de huid. Zij houden rekening met het feit dat elke huid anders is: de verschillende producten sluiten aan bij verschillende huidbehoeften.

Belangrijk om te weten: alle producten van Biodermal – en dus ook deze beste littekencrème na een operatie – zijn dermatologisch getest op huidtolerantie. Er worden dus allerlei tests uitgevoerd om te voldoen aan de vele vereisten voor tolerantie en werkzaamheid van cosmetica.

Deze beste littekencrème na operatie heeft een drievoudige werking. Allereerst versoepelt het de huid: een complex van wassen en oliën houdt het littekenweefsel soepel en zacht. Daarnaast herstelt het de huid in de mate van het mogelijke. De Vitamine E hydrateert je huid. Het zorgt voor een beschermende laag om de herstelwerkzaamheden van de huid te ondersteunen. Ten derde activeert de beste littekenzalf na operatie: bindweefselproteïnen stimuleren de biologische processen in de huid.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general