Holland & Barret Bruistabletten – Zinktabletten Review

Pluspunten
  • Ideaal voor zowel aanvulling van Vitamine C als ZInk
  • Voor iedereen die moeite heeft met innemen van capsules / tabletten
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Frisse sinaasappelsmaak
Minpunten
  • Duurder dan reguliere zink tabletten

Misschien wel de meest bekende voedingssupplementen uit deze lijst, maar de vitamine C bruistabletten van Holland & Barrett kunnen ook gekocht worden met extra zink. Dit zorgt er voor dat je een bruistablet kan innemen die zowel Vitamine C als Zink aanvult in de hoeveelheden die jij dagelijks nodig hebt. Ideaal toch?!

Het mooie aan deze bruistabletten, is dat je ze kunt oplossen in water (altijd bij de hand). Dit zorgt er voor dat mensen die moeite hebben met het slikken van tabletten of capsules, wel gewoon hun zink gehalte op peil kunnen houden. Daarnaast zit er een frisse sinaasappelsmaak aan deze tabletten, waardoor je ook gewoon het idee hebt dat je iets fris naar binnen werkt.

Daarnaast zijn de bruistabletten met zink ook geschikt voor de vegetariërs en veganisten. We adviseren om 1 bruistablet per dag te nemen, zoals ook op de bijsluiter staat.

Vitamine C en zink zijn een perfecte combinatie met allebei antioxidanten die je lichaam helpen te beschermen tegen schadelijke invloeden die buitenaf kunnen plaatsvinden. Het is belangrijk voor opname van ijzer en draagt bij tot instandhouding van de immuunsystemen die je hebt. Zink zorgt voor normale stofwisseling van koolhydraten, eiwitten en vetten en zorgt daardoor voor een goede huid, minder haarverlies en voor een goede weerstand.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general