Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo – Middel tegen Haaruitval Review

Pluspunten
  • Zowel voor mannen als voor vrouwen
  • Merk van professionele kappers
  • Verwijdert talg en overig vuil
Minpunten
  • Redelijk prijzig

Wil je een middel tegen haaruitval bij vrouwen en mannendat in je dagelijkse verzorgingsroutine gebruikt kan worden? Kies dan voor deze beste shampoo tegen haaruitval. Deze Genesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo van Kérastase is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en gaat haaruitval tegen. Ook versterkt deze beste shampoo tegen haaruitval je haar, waardoor je weer een sterk en veerkrachtig kapsel zult hebben.

Uit onderzoek en eigen ervaring blijkt dat deze beste shampoo tegen haaruitval je haaruitval tot meer dan tachtig procent vermindert en leidt tot minder haarbreuken. Ook worden de hoofdhuidvezels ontgiftigt en versterkt. Dit leidt tot een betere algehele conditie van het haar. De shampoo verwijdert bovendien talg en andere vervuilde deeltjes van de hoofdhuid. Hierdoor zal je haar een gezondere en sterkere look krijgen.

Heb je fijn of vettig haar? Dan is deze beste shampoo tegen haaruitval ideaal. Het vermindert immers haarbreuk en -uitval en versterkt je haar. De combinatie van gemberwortel en Edelweiss stamcellen zorgt ten slotte voor een enorm intense veerkracht van het haar. Kérastase is een bekend merk op de markt: al sinds 1964 produceert het merk een veelheid aan producten voor professionele kappers. Dit middel tegen haaruitval zorgt ervoor dat de haarwortels worden gevoed, wat de groei stimuleert en haaruitval zal inperken.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general