L’Oreal Professionnel – Absolut Repair Gold – Shampoo Review

Pluspunten
  • Geschikt voor (zeer) beschadigd haar
  • Co-emulsie technologie
  • Dé nr. 1 haarhersteller
Minpunten
  • Geen

Een bekend merk bij kappers is onbetwist L’Oréal. Met deze L’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Gold Shampoo bereikt het populaire haarmerk alles wat het wou bereiken: een behandeling om beschadigd haar te versterken, reinigen en om het glanzend en zacht te maken. Het zorgt voor een lichtgewicht gevoel en een intensieve herstructurering van je haar, wat leidt tot ultieme zachtheid en glans.

Een ingrediënt dat je wellicht niet zou verwachten in shampoo, maar dat echt wonderen verricht, is Quinoa. De superfood bevat ontzettend veel eiwitten en voedt je haar hierdoor op optimale wijze. De aanwezige aminozuren herstellen de schade aan het haar. Het voorkomt het breken van je haar en zorgt voor een gezonde haargroei. Het dringt diep in je haar naar binnen en zorgt voor versterking van binnenuit. Ideaal, toch!?

Daarnaast is er sprake van de beroemde co-emulsie technologie in deze beste shampoo volgens kappers. Dit betekent dat ze werken met vijftig keer kleinere moleculen. Deze komen eenvoudiger de haarschub in, waardoor de moleculen makkelijker diep in de beschadigde delen komen. Dit zorgt dan weer voor een dunne, beschermende laag, waardoor het het haar niet verzwaart.

Deze shampoo is dus geschikt voor beschadigd haar: het reinigt je haar, maakt het glanzend en versterkt het. Je zal het makkelijker kunnen doorborstelen. Je brengt de shampoo in op nat haar en verdeelt het. Je masseert het vervolgens in en spoelt het grondig uit. Het is belangrijk dat er geen shampooresten overblijven!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general