Lucovitaal CranMed Forte – Cranberry Capsules

Pluspunten
  • Zowel ter behandeling als ter preventie van blaasonstekingen
  • Geschikt voor vegetariërs
  • Dikwijls in de aanbieding
  • Extra kleine capsules
Minpunten
  • Geen

Wanneer je aan voedingssupplementen denkt, dan denk je hoogstwaarschijnlijk aan het merk Lucovitaal. Deze CranMed Forte bevat niet zomaar voedingssupplementen. Deze beste cranberry capsules zijn echte medische hulpmiddelen. Het ondersteunt de behandeling van blaasontstekingen en tracht deze preventief te vermijden.

Hoe? Wel, deze beste cranberry capsules bevatten sterk geconcentreerde veenbessen extracten met zogenaamde Proanthocyanidinen. Door deze stof kunnen de beste cranberry capsules de hechting van de bacterie E. coli aan de blaas remmen. Et voilá: geen blaasontsteking. Daarom is het drinken van grote hoeveelheden cranberrysap ook goed bij een blaasontsteking. Maar het is natuurlijk een stuk eenvoudiger om cranberry capsules in te nemen. Bepaalde stoffen in deze vruchten zorgen er dus voor dat bacteriën slechter kunnen hechten. Hierdoor zouden cranberry’s blaasontstekingen verminderen.

Indien je dikwijls last hebt van een blaasontsteking, kun je deze beste cranberry capsules blaasontsteking ook preventief innemen. Hiermee voorkom je een eventuele volgende urineweginfectie. Het is hierbij ook ontzettend belangrijk om voldoende – ongeveer twee liter per dag – water te drinken. Hierdoor spoel je immers de urinewegen en voorkom je het ontstaan van een nieuwe urineweginfectie. Een branderig gevoel bij het plassen is dan ook eenvoudig verleden tijd, met deze beste cranberry capsules van het bekende, betaalbare en populaire merk Lucovitaal. Houd trouwens ook de aanbiedingen in de gaten, aangezien deze beste cranberry capsules op zeer regelmatige basis in de aanbieding zijn.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general