Lucovitaal Magnesium Citraat – Magnesium Tabletten Review

Pluspunten
  • Zeer populair merk onder de voedingssuplementen
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Korting met BOL Select
Minpunten
  • 2 tabletten in plaats van 1 per dag
  • Tabletten zijn relatief groot

Eén van de goede soorten magnesium, is de magnesium Citraat van Lucovitaal. Dit zijn tabletten van 400mg die 2 maal daags ingenomen dienen te worden om jouw hoeveelheid magnesium in je lichaam op de juiste manier aan te vullen. De beste magnesium tabletten bevatten de best opneembare vorm van magnesium, namelijk citraat. Het speelt een grote rol bij het behouden van soepele spieren en daarnaast ook voor botaanmaak. Net als bij de andere beste magnesium tabletten in deze lijst, zorgt ook deze Lucovitaal tabletten ervoor dat je goed kunt herstellen van een sessie sporten bij het innemen van deze tabletten. Daarnaast helpt het bij je geestelijke veerkracht en heeft het ook een positeve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

Met maar liefst ruim 400 reviews op de website van Lucovitaal, zijn het magnesium tabletten die behoorlijk populair zijn en veel verkocht worden. Het enige nadeel aan deze tabletten is dat ze redelijk groot zijn en dat je er 2 per dag zult moeten innemen. Dit zorgt er dan dus wel voor je geen schrik moet hebben voor het innemen van dagelijks grotere tabletten, omdat je anders niet kan voldoen aan het toedienen van genoeg magnesium aan je lichaam.

Het voordeel aan de pillen van Lucovitaal, is dat deze vaak in de aanbieding zijn. Je moet dit goed in de gaten houden, want soms kun je Lucovitaal magnesium tabletten wel voor de helft van de prijs krijgen, waardoor je in één keer voor een paar maanden pillen in huis zult kunnen halen. Echter, hou er rekening mee dat je wel 2 pillen per dag moet nemen, terwijl dit bij andere merken niet het geval is. Je kunt dus niet zomaar de prijs per pil berekenen, omdat je er 2 per dag nodig hebt.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general