Medisana Medinose Pro – Hooikoorts Middel Review

Pluspunten
  • Geen enkele bijwerking
  • Duurzaam
  • Geen medicijngebruik
Minpunten
  • Prijzige (maar eenmalige) aankoop
  • Je moet telkens weer denken aan de behandeling

Heb je last van bijwerkingen van de medicijnen tegen hooikoorts en heb je nood aan een duurzaam middel tegen je klachten? Dan ben je bij de Medinose Pro aan het goede adres: hét anti-allergie apparaat tegen onder andere hooikoorts!

Het werkt aan de hand van lichttherapie: het zorgt voor twee nauwkeurig bepaalde lichtgolflengtes, wat op zijn beurt zorgt voor een krachtige aanpak van geïrriteerde neusslijmvliezen. Door het 652 nm rode LED-licht raken de receptoren in het neusslijmvlies langzaam maar zeker immuun voor pollen. De 940 nm infrarood golflengte zorgt op zijn beurt voor een verbeterde doorbloeding. Dit zal de zuurstoftoevoer vergroten en de afvalstoffen makkelijker afvoeren. Door deze combinatie zal de hooikoorts verleden tijd worden: tranende ogen, continu niezen en een lopende neus zijn dus absoluut niet langer nodig tijdens het hooikoortsseizoen.

Deze lichttherapie pas je ongeveer drie keer per dag 4.5 minuut toe, waarna de klachten minder zullen worden. Merk je positieve effecten van de behandeling tegen hooikoorts? Dan kan je het afbouwen naar één tot twee behandelingen per dag. Je kan de Medinose Pro ook preventief gebruiken, nog voor je klachten hebt: je kan de behandeling namelijk al starten, voordat het hooikoortsseizoen begonnen is. Hierdoor zullen je klachten niet meer optreden, ideaal toch?

Het apparaat bevat ten slotte een nekkoord en insteek-houder voor de neusapplicator. Met twee AAA-batterijen kun je ongeveer honderd behandelingen doen. Het vermogen per lichtbron is maximaal 6mW en er is een controlelamp om na te gaan of de batterijen goed werken.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general