Orthica Orthiflor Start – Probiotica Review

Voordelen
  • Speciaal voor tijdens de zwangerschap
  • Voor baby’s: tegen darmkrampjes
  • Lost op in fles- en borstvoeding
Nadelen
  • Prijzig

Toen we ons afvroegen welke probiotica in 2022 het beste was, kwamen we ook tot verschillende doelgroepen voor wie deze voedingssupplementen van pas kunnen komen. Wie een kind heeft, weet dat deze in het begin van hun leven enorm veel last kunnen hebben van darmkrampjes, met schijnbaar oneindige krijsbuien tot gevolg. Maar… Aan deze krampen wordt een einde gemaakt door Orthica Orthiflor Start!

Deze probiotica is ontwikkeld voor je zwangerschap en voor baby’s. De laatste zes weken van je zwangerschap kun je dit voedingssupplement innemen: je neemt drie gram per dag in via een glas lauw water. Hier laat je het vijftien minuten in inweken, roer je het en drink je het op, op een lege maag uiteraard. Ook kindjes tot één jaar geef je twee maatschepjes per dag in hun opgewarmde flesvoeding of afgekolfde borstvoeding.

Uit de talrijke reviews op bol.com blijkt dat dit middel uiterst effectief is tegen darmkrampjes. Daarom behoort dit product ook tot deze top 5 van beste probiotica in 2022. Aangezien het zuigelingen betreft, is het wel belangrijk om deskundige begeleiding te overwegen bij lichamelijke problemen. Het zou immers kunnen dat je kindje een koemelkallergie of iets dergelijks doormaakt en hierbij is professionele begeleiding uiteraard nodig. Ook kan dit voedingssupplement natuurlijk geen gezonde leefstijl en gevarieerde voeding vervangen.

Belangrijk om te weten: bewaar de producten van Orthiflor op een koele, droge en donkere plek (onder de 25° Celsius). Bewaar het niet in de koelkast, want het vocht kan een negatief effect hebben op de werkzaamheid van het product.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general