Redken All Soft – Shampoo Review

Pluspunten
  • Uniseks
  • Tot 15 keer meer verzorgd
  • Bevat arganolie en keratine
Minpunten
  • Enkel voor droog en breekbaar haar

Door de unieke combinatie van Arganolie en Keratine bevindt de Redken All Soft Shampoo zich op de tweede plek in de top 5 beste shampoo volgens kappers 2022. Arganolie is hét wondermiddel tegen beschadigd en/of droog haar. In Marokko wordt het al eeuwenlang gebruikt om breekbaar haar te verzorgen en steeds meer andere landen krijgen interesse in het product. Arganolie bevat namelijk zeer veel Vitamine E en Omega 6: ideaal voor het herstel en voeden van je haar.

Deze beste shampoo volgens kappers bevat ten tweede dus Keratine: dit is een lichaamseigen proteïne met herstellende eigenschappen. Keratine zit ook in je huid en nagels: het zorgt voor kracht en flexibiliteit. De Redken All Soft Shampoo beschermt én herstelt ons haar door dit ingrediënt. Je haren zullen de keratine opnemen en het vormt zo een oplossing tegen haarschade. De shampoo verzorgt door deze combinatie van arganolie en keratine het haar van binnenuit: het wordt beter doorkambaar, zacht én ontzettend glad. Je haar is tot vijftien keer meer verzorgd.

Je masseert een handje met shampoo in op je natte haar en – uiteraard – je hoofdhuid. Deze laat je intrekken. Hierna spoel je het uit. Zorg dat er geen shampooresten over blijven, want dit kan voor irritaties aan de hoofdhuid zorgen. Voor nog glanzender, verzorgder en zachter haar, gebruik je deze beste shampoo volgens kappers in combinatie met de Redken All Soft Conditioner.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general