Salus Floradix – IJzertabletten Review

Pluspunten
  • Bevat geen lactose
  • Merk staat 50 jaar bekend om ijzer
Minpunten
  • Minder smakelijk
  • Drie pillen per dag

Een minder bekend maar daarom niet minder goed merk voor voedingssupplementen is Floradix: de beste ijzertabletten van 2022. Hun ijzertabletten bevatten naast ijzer, ook verschillende vitaminen B – zoals foliumzuur – en allerlei plantenextracten. Het gaat hier om niacine, B1, B2, B6 en B12: deze combinatie zorgt voor een optimale ondersteuning van je stofwisseling. Hierdoor is jouw vermoeidheid met slechts één tabletje verleden tijd. Daarnaast werkt Vitamine C ook ter ondersteuning van de opname van ijzer en zorgt het voor een bijdrage tot de normale functie van je imuumsysteem.

Het merk Floradix is maar liefst vijftig jaar bezig met het produceren van de beste ijzertabletten. Hierdoor zijn hun tabletten goed opneembaar en goed verteerbaar. Daarom staat ze ook in de top vijf beste ijzertabletten van 2022.

Maar welke ijzertabletten zijn het beste? Deze tabletten zijn getest op smaak, verteerbaarheid en hun werking tegen vermoeidheid. Ze scoren op al deze zaken goed tot zeer goed. Enkel op smaak presteren deze tabletten minder goed. Daarom staan ze ook niet bovenaan in de lijst. Alsnog behoren deze tabletten tot de beste ijzertabletten van 2022.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general