Apple AirPods 2 met draadloos oplaadbare case – Earbuds

Pluspunten
  • Draadloos oplaadbaar
  • Beste draagcomfort
  • Compatibel met Apple & Android
  • Beste geluidskwaliteit
Minpunten
  • Prijzig

Wij deden onderzoek naar de beste earbuds van 2022. Momenteel zijn er ontzettend veel earbuds van ontzettend veel merken op de markt verkrijgbaar. Je ziet als het ware door de bomen het bos niet meer. Maar met de nieuwste H1-Chip staan de Apple Airpods 2 met oplaadcase op een verdiende eerste plaats in de race naar de beste earbuds draadloos van 2022. Je betaalt dan wel wat, maar je krijgt er een zeer goed product voor terug met deze earbuds van Apple. Dit zijn dé nieuwste earbuds van het merk. Wat is er veranderd ten opzichte van de vorige earbuds van Apple? Dat lees je hier!

Ten eerste is het door de zogenaamde H1-Chip mogelijk om álles aan Siri te vragen zonder meteen je telefoon erbij te moeten pakken. Je communiceert met je persoonlijke assistent Siri door gewoonweg de woorden “Hé, Siri!” uit te spreken. Makkelijker kan het niet worden met deze beste earbuds van Apple. De batterij gaat maar liefst vijftien uur mee, dus je hoeft nooit bang te zijn voor lege earbuds.

Hoe dit werkt? Wel, je laadt de beste earbuds draadloos van Apple op met de draadloze oplaadcase. Laad je de beste bluetooth earbuds slechts een kwartier op? Dan kun je meteen weer drie uur verder! Je kan maar liefst vijf uur doorgaan met volledig door de oplaadcase opgeladen earbuds. Ideaal, niet? Deze beste earbuds van Apple stellen duidelijk absoluut niet teleur en daar zijn wij het na ons grondig onderzoek duidelijk mee eens. Belangrijk om te weten is wel dat de opbergcase van de beste earbuds niet draadloos oplaadbaar is. Na 24 uur moet je deze opbergcase opnieuw opladen en heb je dus wel echt elektriciteit nodig. Ook ondersteunen de AirPods 2 geen Active Noise Cancelling.

Onze reviewers kwamen met uiteenlopende complimenten over deze beste earbuds. Zo zijn ze enorm praktisch, kun je een volledige dag naar muziek luisteren en zijn ze het geld meer dan waard. Je kan de batterijstatus eenvoudig zien en je kan de earbuds van Apple ook gebruiken bij een Android telefoon. Dit is dus geen probleem. Gedoe met kabels is verleden tijd met deze beste earbuds van 2022! Enige probleem? Val je ermee in slaap, dan kun je waarschijnlijk je hele bed doorzoeken om de earbuds weer terug te vinden!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general