Picolet Genius – Earbuds

Pluspunten
  • Met oplaadcase 35u accuduur
  • Individueel van elkaar te gebruiken
  • Nieuwe Bluetooth 5.0 verbinding
Minpunten
  • Even wennen aan het comfort

Heb je iets minder te besteden, maar wil je wel earbuds van hoogstaande kwaliteit? Dan zijn deze volledig draadloze oortjes van het merk Picolet Audio iets voor jou! Deze beste earbuds onder 100 euro zijn een stuk betaalbaarder dan de Apple AirPods, maar daarom niet minder goed. Deze earbuds blijven comfortabel in je oren zitten, door de extra zachte siliconen oortips en de aangebouwde wingtip. Dit zorgt voor heerlijk zittende earbuds met tegelijk geluid van hoge kwaliteit.

De oplaadcase van deze earbuds is enorm compact. Hierdoor kun je de earbuds eenvoudig meenemen. De beste earbuds sport zelf zijn ook zeer onopvallend en licht van gewicht. Ze zijn dus niet te opvallend, indien je een stijlvol uiterlijk hebt. Je ziet wel eens van die opzichtige earbuds, maar daar is hier absoluut geen sprake van. Subtiel én stylish!

De earbuds gaan – net zoals de AirPods – zo’n vijf uur mee zonder opgeladen te hoeven worden in de oplaadcase. Met deze oplaadcase kun je jouw draadloze oordopjes maar liefst zeven keer opladen. Simpel rekensommetje: met een volledig opgeladen oplaadcase kun je maar liefst 35 uur naar muziek luisteren!

Ten slotte zijn we ontzettend onder de indruk door het enorme bereik van de earbuds. Door de nieuwe Bluetooth 5.0 chip is er sprake van een zeer sterk en helder signaal, waardoor je tot bijna vijftien meter afstand van je smartphone van je favoriete muziek kunt genieten! Ook kan je de oortjes individueel van elkaar gebruiken, zonder dat het geluid stopgezet wordt (wat bij andere earbuds wel vaak gebeurt!). Zo kan je bijvoorbeeld samen met je partner een film kijken: elk een earbud in!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general