Rolfstone Neo – Earbuds

Pluspunten
  • 30 uur totale afspeelduur
  • Krachtige bass + Heldere hoge tonen
  • Beste op Kieskeurig.nl
  • Handige touch bediening
Minpunten
  • Niet volledig waterdicht

Klaar voor de nummer drie in de top beste sport earbuds van 2022? Daar staan de kleinste draadloze oordopjes met oplaadcase én touch bediening van het merk Rolfstone Neo. Met een zeer betaalbare prijs zijn dit prima alternatieven voor duurdere earbuds, zoals de AirPods van Apple of de Samsung Galaxy Buds, die we hieronder zullen bespreken.

We kwamen deze earbuds tegen via Kieskeurig.nl, waar de earbuds als Best Reviewed genoemd werden. Dit is natuurlijk niet zomaar een titel. Maar waarom zijn dit nu dé beste earbuds van 2022? Wij deden het onderzoek voor je! Ben je op zoek naar earbuds voor het dagelijkse leven? Dan zijn deze enorm kleine oordopjes van Rolfstone jouw earbuds. Ze zijn stijlvol en ideaal om bijvoorbeeld op de trein naar muziek te luisteren of naar video’s te kijken. Maar dat niet alleen… Je kan met deze earbuds van Rolfstone ook handfree bellen. Het is dus een essentieel verlengstuk van je smartphone.

Je kan deze earbuds bedienen via de touch knoppen. Het wordt je enorm makkelijk gemaakt om bijvoorbeeld een nummer over te slaan, je favoriete muziek net wat harder te zetten of om een telefoonoproep op te nemen. Er zijn allerlei snelknoppen, waardoor dit binnen een mum van tijd kan gebeuren en je geen tijd kwijt bent met het hopeloos zoeken naar je smartphone. Alles kan gewoonweg via je earbuds!

Zonder opladen gaan deze beste earbuds van Rolfstone maar liefst zes uur mee. Ook kan je de oordopjes ook individueel gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld tegelijk muziek luisteren en met een half oor een gesprek op de werkvloer mee luisteren. Want wees nu eerlijk, zo interessant zijn die gesprekken nu ook weer niet. Niet interessanter dan een nieuw muziekalbum van je favoriete artiest, in ieder geval…

Je krijgt trouwens drie verschillende maten eartips bij deze earbuds, zodat ze sowieso comfortabel in je oren passen en ze er bijvoorbeeld niet uitvallen. Je krijgt de maten Small, Medium en Large mee: optimale pasvorm, check!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general