Samsung Galaxy Buds – Earbuds

Pluspunten
  • Inclusief verschillende maten eartips
  • Elf uur afspeelduur zonder opladen
  • 2-way dynamic
Minpunten
  • Geen noise cancelling

Wat Apple kan, kunnen wij ook. Dat moeten de ontwikkelaars bij Samsung gedacht hebben, toen ze de Airpods in handen kregen. Zij komen met de zogenaamde Samsung Galaxy Buds met een antwoord op de AirPods van Apple en dingen hiermee in de strijd voor de beste earbuds van 2022. En hoe doen ze het? Wel, wij zijn enthousiast! En daarom staan deze earbuds ook in de top earbuds van 2022.

Samsung werkte samen met het vooraanstaande merk voor geluid, AKG. Het geluid is dan ook optimaal afgestemd door AKG: de beste driver op de markt zorgt voor een aanzienlijke bas, terwijl een volumedriver dan weer zorgt voor een breder geluidsbereik. Ook fijn: met de Ambient Aware kun je exact horen wat je wilt horen van de buitenwereld. Hoeveel omgevingsgeluiden je precies wilt horen, kun je exact instellen met de instellingen van deze Galaxy Buds.

En werken deze beste earbuds dan enkel en alleen met Android? Nee hoor, ook met iOS-compatibele apparaten kan je aan de slag met deze earbuds van Samsung. Je kan met je Apple-apparaat ook Siri gebruiken met deze oortjes: the best of both worlds, dus.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general