Beste driewieler met duwstang 2024

Op zoek naar de beste driewieler met duwstang van 2024? Wij hebben een uitgebreide test gedaan op de beste kinderfietsen met duwstang van 2024 en hebben een top 5 gemaakt speciaal voor jou! Zo zorg je dat je niet teveel betaalt en dat je de juiste kwaliteit driewieler in huis haalt die je verdient! Bekijk hier een overzicht van de beste Kinderfietsen met Duwstang en zorg dat je geen miskopen hoeft te doen!
Beste Driewieler met Duwstang 2021
1

Smoby Be Move

Smoby Be Move 
Pluspunten
 • Beste Driewieler met Duwstang van 2024
 • Meest populair op Bol.com
 • Gemakkelijk in elkaar te zetten
 • Stevig materiaal
Minputen
 • Wieltjes maken redelijk wat lawaai

De meest populaire driewieler met duwstang van 2024 is ongetwijfeld deze Smoby Be Driewieler met duwstang. Het is dat ook de meest verkochte driewieler met duwstang van 2024 op Bol.com en op het gehele internet, en dat is niet zonder reden! Deze driewieler is namelijk qua prijs-kwaliteitsverhouding het beste wat je in huis kan halen. Hij is niet duur, gemakkelijk in elkaar te zitten en gaat ook zeer lang mee. Als je meerdere kinderen hebt, kun je hem voor meerdere kinderen gebruiken en jarenlang plezier van hebben! Deze driewieler met duwstang is namelijk geschikt voor kinderen vanaf 15 maanden tot en met 3 jaar!

Daarnaast is hij in verschillende kleuren verkrijgbaar. Heb je een jongen, dan kun je voor andere kleuren kiezen dan bij een meisje. Op die manier stel je jouw driewieler met duwstang af op het geslacht van het kind! Ook zijn er neutrale kleuren voor als je meerdere kinderen hebt die gebruik maken van deze beste driewieler met duwstang.

Dit fietsje met duwstang is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden, maar vooral bij kindjes rond de 1 jaar is hij perfect. We hebben dit product getest bij verschillende kinderen en wat ons opviel was dat de kinderen zich gemakkelijk en snel goed kunnen vasthouden aan de zijkant zodat ze met een veilig gevoel kunnen fietsen. Het voordeel van dit fietsje met duwstang is dat je de pedalen en stuur kunt vastzetten en vervolgens met de duwstang kan voortduwen. Daarnaast is het fietsje erg licht in gewicht dus is het makkelijk voor iedereen voort te duwen.

Het enige minpunt aan dit beste fietsje met duwstang, is dat de wieltjes wat hard geluid maken. Hierdoor hoor je het kind van ver aankomen, wat op zich voor de veiligheid ook wel weer goed is op straat! Als je de handleiding goed leest, dan is het niet zo moeilijk om hem in elkaar te zitten. Hooguit binnen 20 minuten heb je hem staan en kun je met de kinderen plezier gaan maken van deze beste driewieler met duwstang.

Daarnaast bevindt zich een kiepbak aan de achterkant van de driewieler. Hierdoor kun je gemakkelijk met je kind even naar de glasbak rijden of zijn speelgoed achterin het fietsje leggen. Verder is er ook aan de veiligheid gedacht bij dit fietsje met duwstang, namelijk een veiligheidsgordel en vrijloop aan de voorkant zodat je voorkomt dat de pedalen draaien wanneer jij zelf de driewieler aan het duwen bent met de duwstang. Daarnaast kun je de duwstang ook verstellen, zodat dit voor volwassenen met meerdere lengtes goed te gebruiken is.

Verder heeft deze kinderfiets met duwstand antislippedalen en ergonomische omwikkelbare stoel die verstelbaar is in twee standen. Het product is gefabriceerd in Spanje en al jarenlang een zeer populair product op de markt van driewielers voor kinderen.

2

Smoby Be Fun

Smoby Be Fun
Pluspunten
 • Goedkoper dan de Smoby Be Move
 • Beste prijs-kwaliteit verhouding driewieler
 • Voldoet aan verwachting
Minpunten
 • Minder stevig dan de Smoby Be Move

Net als de Smoby Be Move, is deze Smoby Be Fun een driewieler van topkwaliteit. Deze beste driewieler met duwstang is goedkoper dan zijn broer de Move en daarmee ook van een iets mindere kwaliteit. Voornamelijk de wielen zijn iets minder stevig en de fiets is iets minder groot, maar mocht je dit niet erg vinden dan zou je zeker voor deze budget driewieler moeten kiezen. Net als de andere beste kinderfietsjes met duwstang, kan je kleintje zelf leren de trappers te bewegen, zodat zij / hij straks op een grotere fiets kan fietsen. Daarnaast kun je de bak achterop gebruiken voor allerlei spulletjes, zoals knuffels of andere spullen om onderweg mee te nemen.

Het achterbakje gaat iets sneller los dan bij de Smoby Be Move en de wielen zijn van plastic. Hierdoor hoor je eigenlijk overal waar je kind over straat gaat waar hij of zij is, wat misschien ook wel weer goed is voor de veiligheid. Echter, kan je hier van uit gaan als je naar de prijs kijkt van deze beste driewieler met duwstang 2024.

Er zitten ook veiligheidsriemen bij als je die zou willen gebruiken. Wij hebben hem zelf voor onze testing niet gebruikt, omdat een kind van 2 zelf kan blijven zitten en de riempjes minder handig zijn en ook vervelend zitten voor de kinderen.

Het stoeltje van deze beste kinderfiets met duwstang heeft een stoeltje in twee standen die je kan verschuiven. Het kan namelijk zijn bij kinderen van 1 tot anderhalf niet bij de trappers kunnen, waardoor je beter de voorste stand kan gebruiken zodat ze overal bij kunnen. Daarnaast zou je altijd nog een extra gaatje kunnen boren in je frame, waardoor je het stoeltje nog verder naar voren kan zetten.

3

Little Tikes 4-in-1

Little Tikes 4-in-1
Pluspunten
 • Bevat een zonnescherm
 • Veilige goed geteste riemen
 • Comfortabele rugleuning
Minpunten
 • Duurder dan de anderen in deze lijst

Iets duurder dan de andere kinderfietsjes met duwstang in deze lijst, maar voor mensen die iets meer willen besteden zouden we zeker deze kinderfiets adviseren! Je kunt met deze driewieler namelijk in vier verschillende fases leren om zelfstandig te gaan fietsen. Dit is ook de reden dat deze fiets de Little Trikes 4 in 1 wordt genoemd.

Fase 1: Ouders duwen en besturen de driewieler. De veiligheidsbeugel zorgt ervoor dat je kind niet aan het stuur kan draaien.
Fase 2: Verwijder de veiligheidsbeugel, zodat je peuter kan oefenen met zelf sturen
Fase 3: Peuters kunnen leren de pedalen te gebruiken, maar ouders helpen nog steeds met sturen
Fase 4: Verwijder de duwstang om je kind zelfstandig te laten fietsen en sturen met ouderlijk toezicht

Daarnaast is het heel handig dat er aan deze driewieler met duwstang 2024 een zonnescherm is bevestigd. Hierdoor kun je je kleine beschermen tegen UV-straling en blijft je kind lekker koel onder de zonneklep. Daarnaast is de duwstang van deze driewieler ook te verstellen en afneembaar, waardoor je je kleine in elke fase van de baby leeftijd kan voort laten bewegen in deze kinderfiets met duwstang.

De trappers kun je zo instellen dat ze wel meedraaien, omdat kinderen bijvoorbeeld nog niet echt kunnen meefietsen. Als je kind met de voetjes tegen de trappers komt, stoppen deze ook met draaien. Hierdoor kunnen kinderen zich niet bezeren.

Daarnaast is deze Little Tikes 4 in 1 zeer stevig gebouwd en gemakkelijk in elkaar te zetten. De stevigheid van deze driewieler met duwstang zorgt er voor dat je je veilig voelt met je kind op straat en dat deze zich niet zomaar kan bezeren of van de fiets kan vallen. Het handig in elkaar zetten van deze beste driewieler met duwstang is simpel en snel gebeurd, waardoor je binnen een half uurtje al kunt genieten van je kind in de buitenlucht op deze kinderfiets met duwstang!

4

QPlay Driewieler Rito 3 in 1

QPlay Driewieler Rito 3 in 1
Pluspunten
 • Met luxe zonbescherming
 • Meest luxe uitvoering uit deze test
 • Comfortabele leuningen
 • Inklapbaar
Minpunten
 • Montage is lastiger dan bij de andere driewielers uit deze test

Deze Qplay Rito 3 in 1 driewieler is in deze lijst de luxe onder de luxe beste driewielers met duwstang. Naast het feit dat deze driewieler is uitgerust met een duwstang, heeft deze driewieler ook nog eens een luxe zonnescherming voor je kind. Hierdoor zal deze niet in de zon zitten, niet verbranden en daarnaast ook nog eens lekker koel in de schaduw genieten van een ritje door de wijk. Het is een luxe driewieler met duwstang voor kindjes van 10 tot en met 36 maanden. Hij is ook nog eens inklapbaar, waardoor je in huis ruimte kunt besparen als je je driewieler op moet bergen.

Daarnaast bevat deze Qplay Rito 3 een verstelbare telescopische duwstang waarmee je je kindje gemakkelijk kunt begeleiden tijdens het rijden met dit kinderfietsje. Daarnaast zijn er veiligheidsriempjes gemonteerd zodat je kindje helemaal goed en veilig kan blijven zitten in het stoeltje. Daarnaast zit er een zitkussen gemonteerd op het stoeltje, waardoor je kindje ook comfortabel kan zitten. Heel handig voor als je een langer stukje gaat fietsen met deze beste kinderfiets met duwstang 2024.

Verder beschikt de driewieler over een 10 inch wiel voor met vrijloop en twee 8 inch wielen achter met blokkering, een stuur voor waarmee uw kindje zelf de richting kan bepalen, trappers met anti-slip laag zodat de voetjes niet wegglijden. Daarnaast heeft deze duwfiets een inklapbare voetsteun en een mandje achter om spullen in te bewaren om mee te nemen. Een driewieler met duwstang 2024 van goede kwaliteit, waar zowel u als uw kindje veel plezier mee kunnen beleven op wandeltochtjes!

5

Kooptips Driewieler met Duwstang

Kooptips Driewieler met Duwstang

Om precies te weten welk dartbord je moet kopen, heb je hier verschillende tips. Dit hangt namelijk volledig af van welke pijlen je hebt, wat je niveau is en welk bedrag je te besteden hebt.

Wat is de beste driewieler met duwstang?

De meest populaire driewieler met duwstang van 2024 is ongetwijfeld deze Smoby Be Driewieler met duwstang. Het is dat ook de meest verkochte driewieler met duwstang van 2024 op Bol.com en op het gehele internet, en dat is niet zonder reden! Deze driewieler is namelijk qua prijs-kwaliteitsverhouding het beste wat je in huis kan halen. Hij is niet duur, gemakkelijk in elkaar te zitten en gaat ook zeer lang mee. Als je meerdere kinderen hebt, kun je hem voor meerdere kinderen gebruiken en jarenlang plezier van hebben! Deze driewieler met duwstang is namelijk geschikt voor kinderen vanaf 15 maanden tot en met 3 jaar!

Vanaf welke leeftijd kan je kindje op een driewieler fietsen?

Deze driewielers met duwstang zijn al geschikt voor kindjes vanaf 10 maanden. Zorg er wel voor dat ze goed vast zitten en koop een driewieler van kwaliteit, omdat jonge kindjes nog redelijk wankel kunnen zijn bij het lang blijven zitten tijdens het fietsen.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general