Douwe Egberts Aroma Rood 4 x 1000 Gram – Koffiebonen Review

Pluspunten
  • Meest bekende koffiemerk
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Vertrouwde smaak
  • Goede aanbieding
Minpunten
  • Geen

Denk je aan een top 4 beste koffiebonen voor volautomaat? Dan denk je meteen aan het alom bekende merk Douwe Egberts! Reeds sinds 1753 produceert de familie Douwes ’s Nederlands meest populaire koffiebonen. Er is dus letterlijk eeuwenlange ervaring in het branden en melangeren van de lekkerste koffie van Nederland. Deze lekkerste koffiebonen voor volautomaat zijn dan ook absoluut nooit meer weg te denken uit de Nederlandse koffiecultuur. Dit heeft het merk te danken aan de heerlijke smaak, de betaalbaarheid en de consistentie van de koffiebonen van Douwe Egberts.

We probeerden diverse smaakvariaties binnen het assortiment van Douwe Egberts uit, maar deze gouwe ouwe blijft gewoonweg qua smaak, prijs en kwaliteit de nummer één: de herkenbare ronde smaak is vertrouwd voor een veelheid aan Nederlandse gezinnen en hierdoor zijn dit die lekkerste koffiebonen voor volautomaat. Wil je je thuis voelen, dan gebeurt dit automatisch bij het proeven van een kopje koffie met de evenwichtige, ronde smaak met fijne maling van Douwe Egberts. Deze koffie is medium gebrand, waardoor het een rijke smaak geeft en zorgt voor een evenwichtig aroma.

Welke koffiebonen voor volautomaat zou je je soms wel eens afvragen? Deze voordeelverpakking van de lekkerste koffiebonen volautomaat bevat vier pakken van 1000 gram, waardoor je een hele tijd vooruit kan met heerlijke koffie. Deze koffie heeft een smaakintensiteit van 05 (schaal 01-09) en is geschikt voor volautomaat én halfautomaat. Je krijgt een koffiekopje met een ronde smaak: erg toegankelijk en met een smaak van zoete, zachte fruittonen en wat bloemigs. Ten slotte kun je een hint van citroen proeven.

Deze beste koffiebonen voor volautomaat zijn het meest geschikt voor het maken van een kopje koffie, maar ook voor cappuccino en espresso kun je deze koffiebonen gebruiken. Op zoek naar andere smaken? Wat zijn de beste koffiebonen voor een espressomachine? En welke koffiebonen voor volautomaat zijn het beste? Wat zijn de beste koffiebonen voor cappuccino? Bekijk de andere smaken van Douwe Egberts eens: verfijnd, espresso of intens! Smakelijk!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general