Cento% Nero 750 gram – Koffiebonen Review

Pluspunten
  • Biologische koffiebonen
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Intens van smaak
Minpunten
  • Prijzig

Op zoek naar de beste koffiebonen voor volautomaat die bovendien biologisch én fairtrade zijn? Dan is het merk Cento% iets voor jou. Ontstaan vanuit de gedachte dat alles 100% perfect moet zijn, zorgen de koffiebranders voor koffie van absolute topkwaliteit zonder enige compromissen. Daarnaast zijn deze koffiebonen niet enkel goed voor jouzelf, maar ook voor de planeet. Koop je een doos koffiebonen van Cento%? Dan wordt er maar liefst duizend liter schoon drinkwater gedoneerd via Stichting Made Blue aan ontwikkelingslanden!

De koffiebonen van het merk komen uit een diversiteit aan landen, zoals Guatemala, El Salvador, Peru, Honduras en Mexico. Hierdoor zijn dit de beste koffiebonen voor cappuccino en tevens de beste koffiebonen voor een espresso apparaat. Dit is immers de meest krachtige koffie van het merk Cento Nero en zorgt met de pittige melange voor de perfecte balans tussen bitterheid en zuurgraad. Het zorgt ook voor een romig mondgevoel met pure chocolade en karameltinten gecombineerd met een prettige hint van zoethout.

Dus geef je om de planeet en wil je tegelijk genieten van een lekkere koffie, espresso of cappuccino? En wat zijn de beste koffiebonen voor een espressomachine? Dan doe je er goed aan om voor deze lekkerste koffiebonen voor volautomaat te gaan. Het is immers een melange van 100% Arabica Fairtrade en daarenboven biologische koffiebonen. Nero is ten slotte diepdonker gebrand en hierdoor perfect voor een intense lungo of een heerlijke cappuccino! Het smaakt gegarandeerd naar meer!

Het merk Cento% biedt nog meer verschillende soorten koffiebonen aan, waardoor er voor elk wat wils is. Denk aan Cento% Oro: een volle, verfijnde smaak die romig en levendig is. Cento% Nobile is dan weer zacht en soepel: een boterzachte smaaksensatie van volle chocolade en noten.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general