L’OR Espresso Forza 4 x 500 gram – Koffiebonen Review

Pluspunten
  • Beste bonen voor espresso
  • UTZ Certified-keurmerk
  • Rainforest Alliance gecertificeerd
  • Luchtdichte verpakking
Minpunten
  • Enkel voor sterker bakje koffie
  • Prijzig

Op naar de volgende lekkerste koffiebonen voor volautomaat: de espresso Forza koffiebonen van het merk L’OR. Ook dit merk biedt 100% Arabica bonen aan met maar liefst zeven verschillende soorten bonen. Ze weten dus exact wat ze doen en zorgen hierdoor voor telkens weer een unieke ervaring bij het drinken van een kopje koffie, gemaakt van de lekkerste bonen voor volautomaat!

Met de Forza Bonen maak je kennis met een rijke, volle melange van diepdonker gebrande Arabica bonen met een lichte hint van chocolade en wijn. Hierdoor is deze espresso ietwat zoet en laat het je kennismaken met de allerfijnste aroma’s!

De espresso’s van L’OR zijn trouwens in diverse blends beschikbaar, waardoor je telkens weer de keuze hebt in een variatie aan sterkte en kracht. Deze beste koffiebonen zijn trouwens zowel geschikt voor volautomaat als voor halfautomaat. Het smaaksegment valt onder ‘Intens & Pittig’ en de bonen zijn bovendien afkomstig van een UTZ gecertificeerde koffieplantage. Dit is een keurmerk voor onder andere koffie die afkomstig is van boeren die aandacht hebben voor mens en milieu: ze gebruiken onder andere minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden. Het is aldus een keurmerk voor eerlijke handel en een topmerk vanwege de hoge score op transparantie, duurzaamheid en controle.

Dus wil je antwoorden op vragen als, welke koffiebonen voor volautomaat zijn het beste? Wat zijn de beste koffiebonen voor cappuccino? En wat zijn de lekkerste koffiebonen voor een volautomaat? Dan ben je hier aan het juiste adres!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general