Starbucks® Colombia Narino™ 3 kg – Koffiebonen Review

Pluspunten
  • Starbucks bij je thuis
  • Unieke smaken
  • Luchtdichte verpakkingen
Minpunten
  • Prijzig
  • Smaak moet je ding zijn

Ben je fan van Starbucks, maar heb je geen filiaal in de buurt of heb je geen zin om je knusse huis te verlaten? Dan zullen deze beste koffiebonen voor volautomaat goed in de smaak vallen! Door deze koffiebonen kun je nóg vaker genieten van je favoriete kopje koffie.

Welke koffiebonen in koffiemachine? De beste koffiebonen vind je natuurlijk in Colombia. Deze koffiebonen groeien op maar liefst 2.000 meter hoogte, gelegen in het midden van het prachtige Colombiaanse platteland. Hierdoor zijn deze koffiebonen daadwerkelijk superieur: een kopje koffie zorgt voor een ware smaakexplosie en een soepele smaak. Dit komt door de vulkanische bodem waarop de koffiebonen van Starbucks groeien. Deze koffies zijn helder, vriendelijk en over het algemeen erg toegankelijk voor het brede publiek. De smaken doen daadwerkelijk denken aan het land waar de koffiebonen groeien. Een verre reis is dus niet langer nodig!

Het is wederom gemaakt van 100% Arabica koffie en is Medium Roast. Het zijn verantwoord geproduceerde Arabische koffiebonen die zorgvuldig gebrand worden. Geniet dus verantwoord van de lekkerste kopjes koffie! Maak in een handomdraai je heerlijke Starbucks-koffie en geniet aan een range aan unieke koffiebrandingen.

Je ontvangt bij het bestellen van deze beste koffiebonen voor volautomaat 12 verpakkingen van 250 gram (drie kilogram in totaal). Dit zorgt ervoor dat je koffiebonen hun smaak niet verliezen door een langdurig openstaande verpakking, aangezien de inhouden van de verpakkingen redelijk klein zijn.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general