Estée Lauder Day Wear Sheer Tint Release – Dagcrème met SPF

Pluspunten
  • Bevat dagcrème SPF 15
  • Getinte dagcrème
  • Zeer gespecialiseerd merk
  • Beste dagcreme spf 15
Minpunten
  • Prijzig

Op nummer twee in onze top dagcrèmes met SPF is de Day Wear Sheer Tint Release Dagcrème van het merk Estée Lauder te vinden. Ook dit is een getinte dagcrème die zich aan de huidskleur zal aanpassen, waardoor opvallende verkleuringen verleden tijd zijn en je met een subtiel doch zonnig tintje door het leven zal kunnen gaan.

Deze populaire anti age dagcrème met spf leidt bij zorgvuldig gebruik tot een vermindering van de allereerste tekenen van huidveroudering. Denk hierbij aan een doffe huid of van die vervelende fijne droogtelijntjes. Dit is de ideale dagcrème voor de droge huid met spf. Doordat dit een moisturizer is, zorgt het voor een subtiele doch stralende tint. Het zal je huid een egale en frisse gloed geven.

Doordat deze beste dagcrème SPF 15 bevat, zal het je gezicht beschermen tegen de schadelijke uv-stralen van de zon, zoals UV-A en UV-B stralen. Hoe hoger de SPF, hoe beter je beschermd zult zijn. Hierdoor zul je je huid mooi én bovendien gezond houden. UV-stralen zijn bovendien verantwoordelijk voor maar liefst tachtig procent van de huidveroudering. Uit onderzoek blijkt dat zeer veel mensen zichzelf niet voldoende beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Het is ook belangrijk om te weten dat je jezelf meerdere malen per dag moet insmeren, om de optimale bescherming te bereiken. De beschermingsfactor in een dagcrème is dus een zeer belangrijke factor die mee zou moeten spelen bij het uitkiezen van de beste dagcrème voor jouw gezicht en hals. Bekijk dus telkens de lijst met ingrediënten vooraleer je een crème aankoopt, om zo slechte aankopen te vermijden. Deze crème van Estée Lauder bevat SPF15 en bevat dus een goede beschermende factor tegen de negatieve effecten van verbranding van de huid. Het is de ideale dagcrème voor de gevoelige huid met spf. Zoek je een spf 30 dagcrème? Lees dan verder!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general