Olaz Total Effects Touch of Sunshine – Dagcrème met SPF

Pluspunten
  • Licht zelfbruinend
  • Makkelijke dispenser (pompje)
  • Bevat dagcrème SPF 12
  • Niet-comedogeen (verstopt poriën niet)
  • Beste gezichtscreme met SPF
Minputen
  • Beetje vettig

Uit alle onderzoeken die we deden naar de beste dagcrème met SPF van 2022, kwam de Total Effects Touch of Sunshine van het alom bekende merk Olay als beste uit de bus. Wil je zonder strepen geleidelijk een zomerse gloed en wil je bovendien een dagcrème met SPF? Dan ben je bij deze beste dagcrème van Olay bij het juiste adres gekomen. Dit is de beste gezichtscrème met SPF.

Deze hydraterende crème bevat zelfbruiner, wat zorgt voor een gelijkmatige, natuurlijke en zonnige gloed. De dagcrème zorgt bovendien voor maar liefst zeven andere voordelen: het vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpeltjes, het geeft de huid een zonnige gloed, het egaliseert zichtbaar de huidtint, het vermindert de zichtbaarheid van donkere vlekjes, het verzacht en egaliseert de huidstructuur, het helpt de huid gehydrateerd te blijven en de crème zorgt ten slotte voor kleiner uitziende poriën. Je ziet het: maar liefst zeven voordelen in één flesje. De SPF (Sun Protection Factor) 12 beschermt je huid bovendien tegen schadelijke UV-straling. SPF geeft immers aan hoeveel uv-straling je dagcrème kan absorberen en/of reflecteren, waardoor het je huid niet zal kunnen beschadigen en je zorgeloos door het zonnetje kan lopen zonder enige kans op verbranding door de schandelijke uv-straling.

De dagcrème is ten slotte niet-comedogeen. Niet-wat? Comedonen zijn verstopte poriën. Deze crème wordt dus aanbevolen voor mensen met een vette huid of met acne. Het niet-comodogene keurmerk is daarom zeer belangrijk bij het nemen van een beslissing voor je huidverzorging.

Je brengt de crème liefst twee keer per dag aan op een gereinigd gezicht én op de hals, om vervelende verkleuringen te vermijden. Je gebruikt de crème niet rond de ogen en/of op de oogleden. Hier gebruik je beter speciale oogcrème voor. Ook rond de wenkbrauwen en de haarlijn doe je best voorzichtig met deze dagcrème. Na het aanbrengen van de crème, was je je handen.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general