Vichy Dercos Aminexil Energie – Middel tegen Haaruitval

Pluspunten
  • Klinisch bewezen
  • Zichtbaar na reeds drie weken
  • Hypoallergeen: getest op gevoelige hoofdhuid
Minpunten
  • Negatieve bijwerkingen

Op naar het volgende middel tegen haaruitval: Vichy’s Energie Shampoo. Deze shampoo is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met licht tot matig haarverlies. Het maakt het haar veerkrachtiger en sterker van de wortels tot de haarpunten. Deze beste shampoo tegen haaruitval bevat het middel Aminexil: een door Vichy gepatenteerd cosmetisch molecuul dat haarbreuk tegengaat. Er is sprake van klinische efficiëntie van dit middel. Het corrigeert een verstoort micro-evenwicht en versterkt zo de weerstand van de hoofdhuid.

Dit beste middel tegen haaruitval is bovendien getest bij een gevoelige hoofdhuid. Het is hypoallegeen: het werkt op een veelheid aan hoofdhuiden en leidt daar niet tot irritaties. Het houdt je haar goed schoon en zorgt voor goed doorkambaar, zachter en voelbaar voller haar.

Uit dermatologisch onderzoek blijkt dat er sprake is van een dermatologisch bewezen effectiviteit van dit middel tegen haaruitval. De effectiviteit is waargenomen na drie weken (blijkt uit een Italiaans onderzoek bij 129 mannen). Het leidt tot klinisch bewezen minder haaruitval in zes weken (blijkt uit onderzoek bij 130 personen).

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general