The Ritual of Sakura Giftset Medium Review

Pluspunten
  • Inclusief geurkaars
  • Vooraanstaand merk in giftsets
  • Geur past bij iedereen
  • Luxe opbergdoos
Minpunten
  • Geen

Op zoek naar het beste moederdagcadeau van 2022? Dan ben je hier bij het juiste adres. Deze The Ritual of Sakura Giftset Medium is wat ons betreft hét beste moederdagcadeau van 2022. Deze giftset bevat een geurkaars, bodyscrub, bodycrème en shower foam van de populaire lijn Ritual of Sakura. Deze lijn komt uit Japan: tijdens de zogenaamde Hanami ceremonie vieren de Japanners de schoonheid van de Sakura bloesem. Incoming: de inspiratiebron voor The Ritual of Sakura!

Deze producten bevatten rijstmelk en kersenbloesem. Kersenbloemen wordt ook wel lente-sneeuw genoemd: het staat ook nog eens symbool voor de wedergeboorte van de natuur. Wij vinden dat de geur de ultieme ontspanning weerspiegelt. In Azië staat rijstmelk dan weer symbool voor vruchtbaarheid, geluk en overdaad. Een zijdezachte huid: check!

Het lijkt een relatief dure giftset te zijn, maar uit ervaring weten we dat je ontzettend lang kunt doen met de diverse producten. Van de shower foam gebruik je slechts een heel klein beetje om te zorgen voor een grote hoeveelheid schuim voor een zachte huid. Hierna kun je de huid exfoliëren met de bijhorende body scrub. Je masseert de scrub op een vochtige huid. Hierna spoel je het af met warm water. Dit doe je ongeveer één á tweemaal per dag. Vervolgens voed je je huid met de body crème. Deze kun je dagelijks aanbrengen voor een gehydrateerde huid.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general