Gripmax SUREGRIP 225/55 R17 109H – All Season Banden Review

Pluspunten
  • Budgetband
  • Ontwikkeld voor snelheid tot 270 km/u
  • Hoog draagvermogen
Minpunten
  • Geen noise cancelling

Ben je op zoek naar een goedkope all season band? Dan is deze all season band van het merk Gripmax iets voor jou. Dit is een zeer goedkope band, in vergelijking met veel andere all season banden.

Deze banden hebben gewichtsklasse 95. Hierdoor kan elke band maar liefst 690 kg gewicht hebben. Dit zorgt dus voor een zeer hoog draagvermogen. De snelheidsklasse van de all season band van Gripmax is ‘W’. Dit betekent dat deze all season band ontwikkeld is voor snelheden tot en met 270 kilometer per uur. Het is belangrijk dat je rekening houdt met jouw rijstijl, tijdens het kiezen van een all season band voor je auto.

Deze band is ten slotte ook extra versterkt: er is sprake van Extra Load. Hierdoor kan jouw auto meer kilo’s gedragen. Dit kan handig zijn, wanneer je bijvoorbeeld een aanhanger of caravan voortrekt met jouw auto. Deze band heeft een verstevigde binnenkant, waardoor hij meer aan kan. Ten slotte produceert Gripmax voornamelijk banden voor auto’s met vierwielaandrijving en SUV’s. Deze all season banden worden dan ook geproduceerd met enkel en alleen maar de allerbeste materialen. Ook gebruiken zij de meest geavanceerde technologieën bij het ontwikkelen van hun all season banden.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general