Pocketbook Touch HD 3 – E-reader Review

Pluspunten
  • Audio aanwezig
  • Maar liefst 16GB opslagruimte
Minpunten
  • Geen adapter meegeleverd
  • Bladeren hapert soms

De populaire Pocketbook Touch HD 3 Grijs is waterbestendig: ideaal voor op vakantie of in bad. Dit hebben de makers mogelijk gemaakt door het implementeren van de zogenaamde HZOTM-technologie. De electronica binnenin de e-reader wordt beschermd tegen schade door vloeistoffen door een ultradunne coating. We hebben dit niet zelf getest, maar hierdoor kan je het toestel maar liefst een half uur tot een meter diep onderdompelen in zoet water!

Als je het daarnaast belangrijk vindt dat je ook MP3-bestanden kunt beluisteren, is deze e-reader hét apparaat voor jou. Hierdoor kan je zelfs je favoriete muziek beluisteren tijdens het lezen van een spannend boek. Ook ondersteunt de PocketBook Touch HD 3 het formaat m4b, waardoor je comfortabel kunt luisteren naar luisterboeken én hier zelfs markeringen in kan aanbrengen. Deze audiofuncties zijn op twee manieren beschikbaar: via Bluetooth en via de meegeleverde micro-USB-audioadapter, waardoor je ook een Bluetooth draadloze koptelefoon kunt gebruiken. Ook kan je de e-reader koppelen aan het mediasysteem van de auto!

Leuk, al die extra’s, maar hoe zit het met de leesvriendelijkheid? Met dit toestel lijkt het – door het contrastrijk en scherp tekstbeeld – alsof je een gedrukt boek leest. Dit komt doordat de e-reader is uitgerust met een multisensorisch E-Ink-CartaTM-touchscreen met HD-resolutie (1072 х 1448, 300 DPI). Lezen in het zonlicht én lezen in het donker zijn beide comfortabel door de SMARTlight-technologie: de kleurtemperatuur en de helderheid van de voorgrondverlichting kunnen aan jouw persoonlijke voorkeur worden aangepast. Geen zin om dit zelf te doen? Dan is er nog de standaard geactiveerde automatische modus: het toestel past zich aan aan het tijdstip van de dag en is – jawel – in harmonie met het menselijk bioritme.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general