Beste anti snurk kussen

Op zoek naar de beste anti snurk kussen van 2024? Wij hebben een top lijst gemaakt met de meest comfortabele, effectieve en geprijsde snurkkussens hoofdkussen die jouw nekklachten tegen gaat! Bekijk onze lijst met voor- en nadelen van deze best geteste hoofdkussen tegen snurken nekklachten van 2024 en zorg er voor dat je de juiste keuze maakt!
Beste anti snurk kussen

Geschreven door:

Laura van Doorn

1

Qmed Anti Snurk Kussen

Qmed
Pluspunten
 • Meest populaire anti snurk kussen 2023
 • Geschikt voor alle seizoenen
 • Veel goede recensies op bol.com
 • Aangeraden door Fysio & Orthopedisten
Minpunten
 • Niet voor liefhebbers van stevige kussens

Wie anti snurk kussen zegt, zegt Qmed. Het is dé sensatie in de markt momenteel binnen de kussens van het anti snurken. Veel mensen hebben last van snurken, waardoor hun partner soms nachten niet kunnen slapen. Om hier iets aan te doen, kun je verschillende zaken ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een snurkbeugel die je kan kopen, maar als je dat niet comfortabel vindt kan je ook kijken naar de optie van een anti snurk kussen. Deze Qmed anti snurk kussen consumenten is dé oplossing om van het snurken af te komen. Een anti snurk kussen wordt ook wel een Apneu kussen genoemd. Door de ergonomische lighouding van het lichaam, waar dit Qmed anti snurk kussen voor zorgt, zal het snurken verdwijnen en heb je er geen last meer van. Snurken wordt veroorzaakt door een blokkade van de luchtwegen. Dit kan verminderd worden als je in een ergonomische houding gaat liggen, waardoor ademhalen weer makkelijker gemaakt wordt.

Anti snurk kussen consumentenbond

Naast onze beoordeling, wil je natuurlijk weten wat de consumentenbond vindt van deze anti snurk kussens. De consumentenbond is een partij dat onafhankelijk advies uitbrengt over duizenden producten. Echter, is dit geen anti snurk kussen consumentenbond test en heeft de consumentenbond geen invloed op onze specifieke test naar deze anti snurk kussens voor zowel buikslapers als zijslapers. Als je wilt weten dat de beste kussens tegen snurken van de consumentenbond is, zul je dat niet op onze website vinden. Echter, hebben wij tientallen experts laten reviewen welke kussen zij het fijnste vonden en zie hier het resultaat.

Naast dat wij dit product hebben geplaatst in de lijst met beste anti snurk kussen, verwachten we dat dit anti snurk kussen ook hoog in de lijst zou komen als ze hier een test voor zouden doen. De reden hiervoor is dat zowel fysiotherapeuten als orthopedisten dit product aanraden voor een optimale positie van je hoofd, nek en schouders.

Wat kenmerkt een anti snurk kussen?

Bij een anti snurk kussen, moet je er voor zorgen dat er tijdens het slapen een ergonomische houding aangenomen wordt. Een hoofdkussen tegen snurken heeft een dunner gedeelte in het midden en aan de zijkanten wat breder. Hierdoor vindt er minder spierverslapping plaats en worden de luchtwegen ook minder geblokkeerd. Het gevolg is dat het het een anti snurk kussen zijslapers of andere lighoudingen is. Ook in Europa staat dit product bekend als hoofdkussen tegen snurken!

Kenmerken Qmed traagschuim anti snurk kussen

– Orthopedische ondersteuning
– Stop met snurken dankzij het Qmed anti snurk kussen
– Latex vrij memory foam
– Ergonomisch houding
– Massage effect en extra ventilatie door het waffel- en ribbelvormige oppervlak
– Verminder luchtweg blokkades

Anti snurk kussen ervaringen

“Na heel veel verschillende kussens te hebben geprobeerd, allemaal met geweldige beloftes mbt de ondersteuning, net toen ik het bijna had opgegeven deze als laatste kans besteld. Wat ben ik hier blij mee. Hij ondersteund goed en ik wordt niet meer wakker met nek/ hoofdpijn”

“Na meerdere soorten kussen geprobeerd te hebben met traagschuim is dit echt het fijnste kussen . Ideaal qua dikte . Andere lagen vrij plat , dit kussen is dikker en stevig . Echt een aanrader en qua prijs ook nkg eens niet duur vergeleken bij andere merken .”

“Er zijn twee verschillende hoogtes, dat is een pluspunt. Ik merk dat mijn nekklachten verminderd zijn, je nek wordt echt wel ondersteund met dit kussen. Voor de rest hij ruikt niet chemisch en voelt lekker zacht aan.
De formaat is ook lekker groot.”

2

TEMPUR Original Queen anti Snurk kussen

TEMPUR
Pluspunten
 • Ook tegen nekpijn & hoofdpijn
 • Geschikt voor buik, rug en zij slapers
 • Meest populaire kussen op de markt
 • Anti-allergisch maar ook nog eens hypo allergeen
Minputen
 • Relatief duur
 • Product kan niet gewassen worden

In de lijst met beste kussens tegen het snurken, mag de Tempur Queen Original natuurlijk niet ontbreken. Het is uitgeroepen tot het beste anti snurk kussen voor zijslapers en de consumenten. Om die reden nemen we dit kussen dan ook op in de top 5 van onze beste anti snurk kussens. Waarom dit kussen zo goed is tegen het snurken, komt doordat het een holle binnenkant heeft. Zoals al gezegd, moet je er bij een anti snurk kussen voor zorgen dat je lichaam in een ergonomische houding zit. Een hoofdkussen tegen snurken heeft een dunner gedeelte in het midden en aan de zijkanten is hij dan weer wat breder. Dit zorgt er voor dat de luchtwegen minder geblokkeerd worden met als gevolg dat je gewoonweg goed kan ademen tijdens het slapen. Mocht dit niet het geval zijn, dan is de kans groter dat je gaat snurken.

De Tempur Classic is een kussen als geen ander en heeft deze welbekende holling in het midden van het anti snurk kussen. Daarnaast komt deze ook voor in de beste anti snurk kussen consumenten en hebben die experts er dus ook naar gekeken. Het kussen vormt zich perfect naar de contouren van de nek en hoofd, waardoor er een goede ondersteuning plaatsvindt van de schouderspieren en de nek. Het gevolg: minder last van je spieren anti nekpijn!

Het nadeel aan de Tempur Queen anti snurk kussen, is dat hij qua prijs aan de hoge kant zit. Als je comfort in bed belangrijk vindt en een gok wilt wagen om snurken tegen te gaan, adviseren we om dit toch te overwegen omdat het echt behoort tot de beste kussens tegen snurken 2023 die er op dit moment te vinden zijn!

Daarnaast is het niet mogelijk om het kussen te wassen en wordt er ook geen hoes meegeleverd. Om de reden moet je er voor zorgen dat je altijd een kussensloop gebruikt voor je anti snurk kussen. Zo hou je hem goed schoon en kun je de volgende dag weer genieten van je beste kussen tegen snurken.

Tempur anti snurk kussen review

“Van nature slaap ik op mijn rug, maar door lage rugpijnen slaap ik best op mijn zij. Dit anti snurk kussen helpt me om op mijn zij te blijven liggen. Het beste kussen tegen snurken voelt eerst erg hard aan, maar onder je hoofd wordt het daarna zachter door je lichaamswarmte terwijl de andere delen harder blijven. Dit voorkomt dat ik steeds van positie verander. Ik ben pijnvrij sinds ik dit anti snurk kussen gebruik (in combinatie met een kniekussen).”

“Heel blij met dit anti snurk kussen. Dacht dat ik een goed kussen had (inmiddels 3 jaar oud), maar had steeds meer last van mijn nek. Slaap sinds een paar dagen met dit snurkkussen en ik merk dat ik niet alleen veel minder last van mijn nek heb, maar dat ik ook veel rustiger en stabieler in mijn bed lig. Blij mee!”

“Hmm… beoordelen… da’s een moeilijke. Het is écht wennen aan dit hoofdkussen. Je zakt traag in het kussen. Daarna ondersteunt het de nek goed. Maar eens ingezakt blijft het behoorlijk hard. Ik werd al een paar keer wakker met pijn aan mijn oorschelp door de hardheid. M’n nekpijn is wel verbeterd, dat blijft het belangrijkste.”

3

Doctor Pillow CarbonSnorex

Doctor Pillow
Pluspunten
 • Beste kussen voor in de zomer (goed tegen zweten)
 • Verkrijgbaar in meerdere maten
 • 30 dagen proefslapen
 • Bevat Memory Foam
Minpunten
 • Maat 1 Kussen is te klein: Advies is om de grote variant te kopen (2 verschillende maten)

Een andere hoofdkussen voor nekklachten die we jullie niet willen onthouden is die van Sweetpilow. Ook zij hebben maandenlang onderzoek gedaan naar de beste formule om een hoofdkussen te maken tegen nekklachten, en met succes! Deze memory foam hoofdkussen zorgt er voor dat jij uitgerust aan je dag kan beginnen en je ’s nachts je draai gemakkelijk kan vinden. Het wordt een orthopedisch hoofdkussen genoemd, gemaakt van hoogwaardig traagschuim. Dit zorgt er voor dat het kussen zich vormt naar jouw hoofd en daarmee voor het beste comfort zorgt tijdens jouw nachten. Het zorgt voor een perfecte houdeing van de wervelkolom en een natuurlijke positie die de spieren ondersteunt. Daarmee zorg je er voor dat je een kussen nekklachten in huis haalt waar je op kunt bouwen!

Voordelen van dit nekklachten kussen

✓ Premium kwaliteit: gemaakt van bamboe, polyester en memory foam. De ideale combinatie voor een goed hoogwaardig kussen tegen nekklachten.

✓ De ideale nachtrust: onnodige rugklachten en nekklachten worden voorkomen door dit nieuwe kussen van Sweetpillow

✓ Voor elke slaper: of je nou een buikslaper bent of dat je liever op je rug op zij ligt: voor elk type slaper met nekklachten is dit kussen geschikt!

✓ Heerlijk koel: zowel voor in de winter als in de zomer een perfect kussen. Je voorkomt dat je in de zomer overmatig gaat zweten op je kussen doordat deze een open celstructuur heeft. Dit zorgt voor meer ventilatie en verkoeling.

Specificaties

Afmetingen: 65 x 45 cm
Materiaal: bamboe, polyester, memory foam

Recensies van onze testers:

Het was eventjes wennen omdat mijn vorige hoofdkussen best wel zacht was en “lekker” inzakte vergeleken met dit kussen. Maar na een nacht of 2 word ik veel uitgeruster wakker dan als ik had met mijn vorige kussen en mijn nek voelt al stukken beter! Ik verwacht dat de stijve nek binnenkort tot het verleden behoort!!! Ik was op zoek naar een hoofdkussen nekklachten consumenten, en die heb ik gevonden hoor!

Ik had echt last van slapeloze nachten voordat ik met dit kussen begon te slapen! Nu ik hiermee slaap is dat verleden tijd haha Ik ben echt super blij met dit kussen, aangeraden door een collega in de zorg!

Kussen met klassen en kussen tegen nekpijn doet echt waar het voor gemaakt is. Ik werd door een maat van mij dit kussen aangeraden doordat ik afgelopen 2 weken met nekpijn en schouder stijfheid wakker werd na mijn nachtrust.

Nu ik voorlopig nog slaap met dit kussen nekklachten hoofdpijn is dat echt allemaal op wonderbaarlijke manieren weg na echt al 4 nachtrusten ermee meegemaakt te hebben! Ik ben zeer en ook maar zeer verrast.

4

Sleep Comfort Blue Zero Snurkkussen

Sleep Comfort
Pluspunten
 • Zowel goed tegen snurken als voor nekklachten
 • 350+ positieve reviews op Bol.com
 • Comfortabel & ondersteunend
Minpunten
 • Onaangename geur, maar trekt na een week weg

De Sleep Comfort Blue Zero mag zeker niet ontbreken in deze lijst met beste anti snurk kussens, ook in de lijst van de consumenten. Deze worden sterk verminderd als je kiest voor de Sleep Comfort kussen. De naam zegt het al, het is een geweldig kussen dat zorgt voor comfort. Bij een goed comfort worden de luchtwegen minder belast, waardoor je gemakkelijker kan ademhalen tijdens het slapen. Dit zorgt er voor dat je een kussen tegen snurken hebt dat ook echt werkt! De talloze goede reacties op bol.com laten al zien dat dit een beste hoofdkussen tegen snurken ook bij de consumenten een goede keus zou zijn. Onze testers waren na 1 nacht al helemaal om. Sommige recensenten hadden last van tintelende handen bij het wakker worden, iedere ochtend. Maar na 1 nacht te slapen op deze beste hoofdkussen tegen snurken, was hier geen last meer van.

Het enige nadeel van dit product: een chemische geur als hij uit de verpakking komt. Geen zorgen, na een week trekt deze weg en heb je nergens meer last van. Daarnaast lijkt dit beste hoofdkussen voor snurken wat klein, maar hij moet als het ware opstijven.

Enkele reacties van onze recesenten:

“Na heel veel verschillende kussens tegen snurken te hebben geprobeerd, allemaal met geweldige beloftes mbt de ondersteuning, net toen ik het bijna had opgegeven deze als laatste kans besteld. Wat ben ik hier blij mee. Hij ondersteund goed, ik snurk een stuk minder en ik word niet meer wakker met nek/ hoofdpijn”

“Vol ongeloof…maar na 1 nacht zelf op dit kussen te hebben geslapen, ben ik om!! Geen snurken meer!
Ik ga altijd op reviews af, althans ik lees ze en van daaruit maak ik mijn eigen beslissing. Het waren stuk voor stuk positieve reviews. Vandaar dat ik deze kussen tóch bestelde, want ach, je mag het tenslotte altijd retourneren. Maar deze gaat NIET retour hoor!! Ik heb al een aantal maanden last van tintelende handen bij het wakker worden, iedere ochtend! Maar na 1 nacht op deze kussen…GEEN last meer. Serieus waar. Ik ben een nuchter persoon en geloof niet zo snel “de mooie praatjes”. Maar dit is mijn eigen, eerlijke ervaring. Van een nare/chemische geur heb ik niets gemerkt.”

“Ik merkte dat ik veel last had van mijn nek en boven rug en met dit anti snurk kussen merk je al snel verschil. Doet wat het aangeeft en geeft zo een fijne slaap houding voor je nek en rug.”

Het kussen is gemaakt van orthopedisch traagschuim, waardoor het nekklachten kan verlichten en zorgt het er voor dat je nek eindelijk de beste positie kan aanhouden voor de juiste nachtrust die je nodig hebt. Het hoofdkussen nekklachten heeft een memory foam en is functioneel ontworpen om spieren te ondersteunen en spanning te verlichten op belangrijke plekken van het lichaam. Denk hierbij aan pijn in de schouders, bovenrug en cervicale uitlijning zoals dat zo mooi heet. Dit nekklachten kussen zorgt er daarnaast voor dat je ook minder last krijgt van hoofdpijn en zou ook een hoofdkussen nekklachten consumenten topkussen kunnen zijn als je het ons vraagt!

Specificaties:
Inhoud Verpakking: 1 x nekkussen
Merk: SLEEPCOMFORT
Model: SWISS-BED
Materiaal: Air cell technology memory Foam
Kleur: Wit
Handleiding: Ja (Nederlands en Engels)
Gewicht: 1300 gram
Afmetingen: 60x40x12 cm
Wasvoorschrift buitenhoes: 30°C

5

Tips voor Anti Snurk Kussen

De Anti Snurk kussen Koopgids
Wat is het beste anti snurk kussen?

Op de nummer 1 in de beste anti snurk kussens lijst staat de Qmed snurkkussen. Door de ergonomische lighouding van het lichaam, waar dit Qmed anti snurk kussen voor zorgt, zal het snurken verdwijnen en heb je er geen last meer van.

Wat is het beste anti snurk kussen tegen Nekklachten voor een rug-, zij of buikslaper?

Ongetwijfeld de Qmed snurkkussen. Dit kussen is zowel geschikt voor rugslapers, zijslapers als buikslapers. Mocht je dus afwisselen qua slaaphouding, is dat ook nog eens dé geschikte oplossing voor jou!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general