Beste Draaibare Autostoel Groep 2 3 met Isofix 2024

De wereld van autostoeltjes is een zeer ingewikkelde wereld. Want... Waar let je nu precies op? Wij helpen je in deze zoektocht. Ziehier: de top vijf Beste Draaibare Autostoel Groep 2 3 met Isofix 2024. Draaibaar? Jawel, op deze manier kun je de stoel makkelijk naar je toe draaien om je kindje in en uit de auto te tillen. Groep 2/3? Dit zijn veelal stoelen die te gebruiken zijn van 0-36 kilogram. Isofix? Klopt! Op die manier kun je de autostoel extra stevig en veilig vastzetten in je auto.
Beste Draaibare Autostoel Groep 2 3 met Isofix 2022
1

X Adventure Quickfix Autostoel – 360 Graden Draaibaar

X Adventure
Pluspunten
 • Groep 0+/1/2/3 autostoel
 • Zitje 360 graden draaibaar
 • Eenvoudige montage via isofix
 • Inclusief verkleinkussen: geschikt vanaf geboorte
Minputen
 • Draait niet in voorwaartse positie

Op de eerste plek in de top vijf Beste Draaibare Autostoel Groep 1 2 3 met Isofix 2024 staat de Quickfix Autostoel van het merk X Adventure. Dit is een groep 0-1-2-3 autostoel, wat wilt zeggen dat je deze vanaf de geboorte tot ongeveer twaalf jaar kunt gebruiken. Zo hoef je nooit meer na te denken over welk autostoeltje je moet kopen! Dit is de beste autostoel baby, de beste autostoel groep 1, het beste autostoeltje groep 2 en het beste autostoeltje groep 3 in één!

Deze beste autostoel is bovendien draaibaar, oftewel autostoel 360 graden best getest. Dit wilt zeggen dat je de autostoel kunt draaien naar je toe en van je af. Hierdoor hoef je niet meer helemaal in de auto te bukken om je kindje in de auto te zetten of om hem/haar er juist uit te halen. Rugpijn is hierdoor verleden tijd, aangezien je je niet in onmogelijke bochten moet wringen in je auto met deze 360 graden autostoel. Wat ons betreft is dit een onmisbaar onderdeel van een autostoel voor je kind. Later kan je kindje op deze manier ook eenvoudig zelf in en uit de auto stappen.

Bovendien kun je deze beste draaibare autostoel eenvoudig installeren via de zogenaamde Isofix in je auto. Controleer dus – vooraleer je dit stoeltje koopt – of je auto wel Isofix en de bijhorende top tether heeft. Iso-wat? Isofix is het internationaal gestandaardiseerde systeem voor de bevestiging van autostoeltjes in je auto. Dit werkt aan de hand van in je auto aanwezige bevestigingsbeugels. Heb je ze nog nooit gezien? Het kan zijn dat je ze dan alsnog hebt: deze beugels vind je namelijk tussen de rugleuning en het zitvlak. De grijphaken op je autostoeltje klik je eenvoudig in de bevestigingsbeugels in je auto. Dit is eenvoudig én extra veilig. De Top Tether is dan weer een derde bevestigingspunt: een extra bevestigingsgordel waarmee je het zitje vast maakt aan de auto. Dit was niet voor niets de beste autostoel 2020 en de beste autostoel groep 1.

Beste autostoel 360 graden isofix

Deze autostoel groep 1 2 3 heeft dus alles wat je nodig hebt: hij is 360 graden draaibaar, te gebruiken vanaf de geboorte tot twaalf jaar en eenvoudig te bevestigen met Isofix. Hierdoor zit het stoeltje extra stevig vast en hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kind. Bovendien bevat deze beste autostoel een verkleinkussen, waardoor je hem veilig kan gebruiken vanaf de geboorte. Ook kan je de bekleding afnemen én wassen op dertig graden. Dit behoort dus duidelijk tot de beste autostoeltjes van 2024!

2

HiBaby Logos Isofix – Autostoel – 360° Graden Draaibaar Autostoel – 0 t/m 36 kg – Grijs

HiBaby
Pluspunten
 • Geschikt van 0-36 kilogram
 • Eenvoudig te verstellen
 • Wasbare bekleding
Minpunten
 • Redelijk prijzig

De Logos Isofix Autostoel van HiBaby verdient duidelijk een tweede plek in deze top vijf Beste Draaibare Autostoel Groep 2 3 met Isofix 2024. Ook dit autostoeltje is geschikt voor kinderen van nul tot 36 kilogram en dus van nul tot twaalf jaar. Dit is dus sowieso de beste autostoel groep 1 en de beste autostoel groep 2 3 isofix. En ook dit stoeltje kan je stevig bevestigen via de Isofix en Top Tether bevestiging in de auto. Dit was dan ook de beste kinderstoel auto 2019!

Beste 360 autostoel

Ook aan het comfort van je kleintje is gedacht. Er zijn immers maar liefst vijf zit- en ligstanden bij deze beste autostoel. Zo is er voor ieder kind wat wilt en kan je kindje bijvoorbeeld eenvoudig slapen tijdens een lange autorit door het donker. Ook hoort er een peuterkussen bij, voor de allerbeste pasvorm. Deze beste autostoel bevat een 360-graden rotatiefunctie. Je kan het stoeltje met slechts één hand naar voren of naar achteren gericht plaatsen. Zo is het beste autostoel groep 2/3 bijvoorbeeld ook eenvoudig bruikbaar voor meerdere kindjes. Kleine kindjes rijden tegen de richting is, terwijl je kindje vanaf ongeveer negen kilo met het verkeer mee kan rijden. Je hoeft de autostoel niet compleet te demonteren om dit te bereiken door de unieke 360-graden rotatiefunctie. De beste draaibare autostoel: check!

Deze Logos Isofix bevat daarnaast een geventileerde schaal. Op vlak van temperatuur is dit duidelijk de beste autostoel groep 2 3 oftewel de beste autostoel 9 36 kg. Hierdoor is er sprake van perfecte Climate Control. Het zorgt ervoor dat je kindje op warme dagen niet hoeft te zweten in de autostoel. Dit draagt uiteraard bij aan het comfort van je kindje. Zoals je leest, is er bij deze autostoel aan alles gedacht! Dit is het beste kinderstoeltje auto.

3

Baby Auto Birofix Autostoel – Black/Grey – 360 graden draaibaar

Baby Auto
Pluspunten
 • Eenvoudige installatie
 • Verstelbaar van zit- tot ligstand
 • Afwasbare bekleding
 • Comfortabel
Minpunten
 • Slechts geschikt tot 6 jaar
 • Grote stoel

Ook de Baby Auto Birofix Autostoel hebben wij uitvoerig getest. Deze autostoel behoort zonder twijfel tot de top 5 Beste Draaibare Autostoel Groep 2 3 met Isofix 2024. Dit is de meest betaalbare draaibare isofix autostoel, maar is helaas slechts geschikt tot de leeftijd van zes jaar. Dit in tegenstelling tot veel andere autostoelen die we hebben opgelijst in deze top 5 Beste Draaibare Autostoel Groep 2 3 met Isofix 2024. Toch hoort deze beste autostoel groep 2/3 duidelijk thuis in deze top vijf. Dit is sowieso de beste autostoel vanaf 3 jaar oftewel de beste autostoel vanaf 15 kg.

Dit is immers een zeer betaalbare autostoel, maar bevat wel alle functionaliteiten die duurdere autostoeltjes bezitten. Denk hierbij aan het feit dat deze autostoel ook draaibaar is. Hierdoor kan je eenvoudig is kindje met de rijrichting mee (voor oudere kindjes) of tegen de rijrichting in (voor jongere kindjes tot negen maanden) plaatsen. Ook kan je je kindje hierdoor eenvoudig in de auto zetten en hem/haar er zonder enige rugklachten uit halen.

Autostoel isofix draaibaar

Deze draaibare autostoel kun je eveneens in verschillende standen zetten. Denk bijvoorbeeld aan de slaapstand, waardoor zelfs het meest wakkere kind tijdens een lange tocht in slaap zal vallen in deze enorm comfortabele autostoel. Ook is de bekleding van dit autostoeltje afneembaar en kun je deze wassen op dertig graden in de wasmachine. Hierdoor maakt het niet uit als er ongelukjes gebeuren. Dit is duidelijk het beste autozitje wat betaalbaarheid en functionaliteiten betreft.

4

Maxi-Cosi Axiss Autostoeltje – 90° draaibaar – Authentic Graphite

Maxi-Cosi
Pluspunten
 • Side Protection System
 • Vooraanstaand merk op vlak van autostoeltjes
 • Maar liefst acht ligposities
Minpunten
 • Geen isofix
 • Pas vanaf 9 kg

Draaibare autostoel zonder isofix

Maxi-Cosi: wie kent het merk niet? Uiteraard hoort een autostoeltje van dit populaire merk thuis in de top vijf Beste Draaibare Autostoel Groep 2 3 2024. Dit is de beste maxi cosi van 2024. Kleine sidenote: dit autostoeltje is niet te bevestigen met Isofix, maar met je autogordels. Dit brengt ook voordelen met zich mee, aangezien je auto niet per se Isofix moet hebben om te kunnen profiteren van de voordelen van dit autostoeltje.

Zo zijn er weinig andere draaibare autostoeltjes op de markt die te bevestigen zijn zonder isofix. Hierdoor kunnen mensen met veelal oudere auto’s geen draaibare autostoeltjes in hun auto plaatsen. Heb jij nu zo’n auto zonder isofix, maar wil je wel profiteren van de voordelen van een draaibare autostoel? Dan ben je bij deze Maxi-Cosi Axiss bij het juiste adres.

Bovendien bezorgt deze autostoel je kindje enorm veel comfort. Dit komt, doordat het stoeltje in maar liefst acht posities te plaatsen is, van rechtop zittend tot liggend. Maxi Cosi is dé toonaangevend specialist op vlak van de mobiliteit van kinderen. De veiligheid van de kleintjes is dan ook hun topprioriteit. Dit is te zien aan deze autostoel: een intuïtieve en innovatieve peuterstoel voor in de auto. Deze autostoel bevat immers een zogenaamde Side Protection System: dit is een zijdelings beschermingssysteem. Het beschermt je kindje tegen eventuele letsels.

5

Autostoel Baby Auto Sving / Biro D-fix Black (0-36kg)

Baby Auto
Pluspunten
 • 0-1-2-3 autostoel: van 0-36 kg
 • Rugleuning met vier standen
 • Side Protection System
Minpunten
 • Momenteel langere levertijd

Op naar de laatste, maar daarom niet de minste autostoel in de top vijf Beste Draaibare Autostoel Groep 2 3 met Isofix 2024. Deze Sving autostoel van het merk Baby Auto is een 0-1-2-3 autostoel: je kan deze gebruiken van nul tot 36 kg, oftewel vanaf de geboorte tot twaalf jaar. Hierdoor hoef je nooit meer na te denken over welk stoeltje op een bepaalde leeftijd nodig is: dit autostoeltje bezit alles wat je nodig hebt van nul tot twaalf jaar.

Ook dit stoeltje kun je vastmaken met het eenvoudige Isofix-systeem. Check voor aankoop dus zeker even of je auto dit systeem wel bezit. Auto’s die zijn geproduceerd vanaf 2014 bezitten sowieso het systeem van Isofix. Deze Sving autostoel bezit daarnaast een vijfpuntsgordel met zachte padding: je kindje zit goed vast én de gordel kan – dankzij de padding – niet snijden.

Ten slotte bevat deze Sving Autostoel ook het Side Protection System: optimale bescherming bij een eventuele zijwaartse botsing is een feit. Bovendien hoef je deze autostoel niet per se met Isofix te bevestigen. Het kan immers ook vastgezet worden aan de hand van de autogordels. Hierdoor hoef je niet per se over Isofix te beschikken om deze autostoel succesvol te gebruiken. Je zou deze autostoel daarom bijvoorbeeld eenvoudig voor een huurauto of bij opa en oma zonder isofix kunnen gebruiken.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general