Beste Overzet zonnebril 2024

Ben jij op zoek naar een overzetzonnebril? Zoveel wensen, zoveel aanbod. Wij hebben verschillende overzetzonnebrillen van verschillende merken uitgeprobeerd. Hierdoor kwamen we tot een top 5 beste overzetzonnebrillen. We keken onder andere naar de polariserende glazen, het montuur en de bescherming tegen UV-A en UV-B strallingen. Lees snel verder om meer te weten te komen!
beste overzetzonnebril 2022
1

Haga Eyewear – Zwarte Overzetzonnebril

Haga Eyewear
Pluspunten
 • Hoog draagcomfort
 • Polariserende glazen
 • 100% bescherming tegen UV-licht
 • Inclusief zwarte pouche
Minpunten
 • Geen

De beste overzetzonnebril van 2024 wordt gemaakt door het merk Haga Eyewear. Haga Eyewear is een Zweeds merk met tonnen ervaren in het produceren van hippe zonnebrillen van hoogwaardige kwaliteit. Iedereen vindt zijn ding wel tussen de (overzet)zonnebrillen van het merk. Ook voor kleine kinderen maken ze zonnebrillen. Elke zonnebril – ook de overzetzonnebrillen – bieden honderd procent bescherming tegen UV-licht. Over elk detail is bovendien nagedacht bij deze overzetbril zonnebril.

Dit is een zogenaamde overzetzonnebril dames. Dit betekent dat je de zonnebril over je eigen ‘normale’ bril met eventueel sterkte heen kunt zetten. Niemand zal van buitenaf weten dat er nog een bril onder de overzetzonnebril zit, maar jouw ogen worden wel honderd procent beschermd tegen UV-straling. De filter is immers een categorie 3-filter, waardoor je ogen zowel beschermd worden tegen UV-A als tegen UV-B straling. Dit is dan ook een betere overzetzonnebril dan de overzet zonnebril Action.

Rust en goed zicht: dat wordt je ogen gegund door deze overzetzonnebril van Haga Eyewear. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de polariserende glazen. Hierdoor kun je zelfs bij felle zon sporten, lezen en auto rijden. Ook in de sneeuw kun je de beste overzet zonnebril prima inzetten. Dan nog even de afmetingen van de overzetzonnebril dames: de hoogte van het montuur meet 43 mm, de breedte 145 mm en de lengte van de pootjes bedraagt 161 mm. Dit is zowel de beste overzet zonnebril Specsavers als de beste overzet zonnebril Pearl.

2

Mancor – Nachtbril

Mancor
Pluspunten
 • Tijdloos model voor mannen en vrouwen
 • Vermindert hoogdpijn
 • Veilig rijden in het donker
 • Zeer duurzaam en comfortabel
Minpunten
 • Enkel voor ’s avonds

Vaak hebben mensen niet alleen last van de zon, maar ook van de felle koplampen of straatverlichting in het schemerlicht of het donker. Daarom staat deze nachtbril van het merk Mancor op de tweede plek in de top 5 beste overzetzonnebrillen van 2024. Indien je op zoek bent naar een unisex model met een tijdloos design, ben je bij deze overzetzonnebril bij het juiste adres! Dit is zowel een opzet zonnebril dames als een opzet zonnebril heren.

Deze overzetzonnebril filtert ook nog eens blauw licht. Indien je veel op schermen bezig bent, zorg je met deze overzetzonnebril voor het vermijden dan hoofdpijn, vermoeidheid en oogklachten. Daarnaast wordt je tijdens het rijden in het donker ook niet verblind door felle lichten op de weg. Er is sprake van scherper zicht en meer contract, waardoor je niet afgeleid wordt door koplampen op de weg.

De afmetingen van enerzijds de pootlengte en anderzijds de neusbrug van deze overzetzonnebril bedragen respectievelijk 125 mm en 17 mm. De overzetzonnebril is gemaakt van kunststof en helpt bij regen, mist en sneeuw. Het is een zonnebril over gewone bril. Je kan hierdoor veilig en zorgeloos rijden in het donker. Ook zorgt het voor scherper zicht en contract. De beste overzet zonnebril is gemaakt van hoogwaardige materialen en extreem duurzaam. De gele glazen neutraliseren blauw licht en dempen fel licht. Dit is dan ook de beste Specsavers zonnebril én de beste Hans anders overzet zonnebril.

3

Loud and Clear – Clip-On Zonnebril

Loud and Clear
Pluspunten
 • Lichtgewicht montuur
 • Inclusief opberghoes
 • Zeer betaalbaar
Minpunten
 • Past vooral op dun montuur

Het merk Loud and Clear is opgericht in 2006 en verkoopt onder andere t-shirts, sweaters én – uiteraard – zonnebrillen van ’s werelds meest vooraanstaande merken. Een van hun bestsellers is deze clip-on zonnebril met gepolariseerde glazen. Op Bol.com is dit de overzetzonnebril met de meeste positieve reviews. De ervaringen met de overzetzonnebril zijn dus erg positief! Vooral de combinatie van de hoogstaande kwaliteit en de lage prijs is zeer aantrekkelijk voor vele mensen. Dit is zowel de beste overzet zonnebril Specsavers als de beste overzet zonnebril Pearl.

Deze overzetzonnebril is zowel te dragen door vrouwen als door heren. Het is dan ook een overzet zonnebril dames en heren. Er is sprake van een lichtgewicht montuur, waardoor het geen extra last is om deze overzetzonnebril altijd en overal met je mee te nemen. Je zult dus nooit last hebben van de zon én je kan je eigen bril aan houden. De glazen zijn zwart, wat natuurlijk zorgt voor een luxe uitstraling bij deze overzetbril zonnebril. Ben je op zoek naar de overzet zonnebril Hema? Dan is dit het beste alternatief.

Daarnaast zijn de zwarte glazen gemaakt van gepolariseerd en sterk kunststof. Je ontvangt bij de levering van deze overzetzonnebril van Loud & Clear een premium opberghoes, waardoor er geen krassen zullen ontstaan op je gloednieuwe overzetzonnebril dames. Belangrijk om te weten is wel dat de overzetzonnebril door het veersysteem goed aansluit op vele brillen. Het is wel belangrijk dat de montuur van je bril niet te dik is, anders zal de beste overzet zonnebril niet goed aansluiten.

4

Polaroid – Anchillaries Overzetzonnebril

Polaroid
Pluspunten
 • Past over elke bril
 • Superieure, gepolariseerde glazen
 • Ventilatiegaten
 • Duurzaam
Minpunten
 • Prijzig

Het merk Polaroid: wie kent het niet? Al sinds 1929 is Polaroid bezig met het ontwikkelen van ‘polariserende lenstechnologie’. Dit betekent dat zij sinds toen al superieure polariserende lenzen ontwikkelen. Ook zijn hun zonnebrillen ontzettend hip en wereldbekend. Eigenlijk werd het merk doorheen de jaren enkel maar meer populair. Het schittervrij zicht van de overzetbril Polaroid trekt heel veel mensen aan. Deze Polaroid overzetzonnebril lijkt op de overzet zonnebril Hema.

Ook de Polaroid overzetzonnebrillen van het merk Polaroid zijn natuurlijk voorzien van superieure gepolariseerde glazen. Hierdoor worden de ogen van de gebruiker telkens weer beschermd tegen schadelijke UV-straling. Ook op zonnige dagen kun jij met de Polaroid overzetzonnebril genieten van helder zicht. Dit is dan ook de beste Polaroid overzet zonnebril.

Je betaalt weliswaar best veel voor deze beste overzet zonnebril van Polaroid, maar dan krijg je ook wel wat! Er is sprake van een one-size-fits all van de overzetbril Polaroid, waardoor hij om elke zonnebril past. Ook zijn er ventilatiegaten. Dit zorgt ervoor dat er geen vervelende waas over je overzet zonnebril Polaroid komt. Reviews op onder andere Bol.com zijn zeer positief, voornamelijk over de effectiviteit en het comfort van de beste overzet zonnebril. Dit is een betere overzetzonnebril dan de overzet zonnebril Action.

5

Polar Specs – Polariserend Nachtbril + Polariserende Zonnebril

Polar Specs
Pluspunten
 • Inclusief beschermhoes & brilkoord
 • Inclusief microfiber poetsdoek
 • Comfortabel
 • Vaak in de aanbieding
Minpunten
 • Prijzig

Indien je op zoek bent naar zowel een overzet zonnebril voor overdag als een overzet zonnebril voor ’s nachts, ben je bij het merk Polar Specs bij het juiste adres. Hier vind je immers een zeer voordelige combinatie-aanbieding van hoge kwaliteit. Belangrijk om te weten is wel dat deze beste overzet zonnebril voornamelijk geschikt is voor mannen en vrouwen met een (extra) smal gezicht. Indien dit het geval is, zal je onder de indruk zijn van het comfort van deze beste overzetzonnebril van 2024.

Allereerst is er sprake van een overzetzonnebril voor in de nacht met gele polariserende nightview glazen. Deze bevatten een geel polariserend filter, waardoor het leidt tot 100 procent UV-bescherming. Zelfs in de nacht zorgt deze overzet zonnebril voor stabiel, rustig, optisch correct en haarscherp zicht. De overzetzonnebril dames maakt bijvoorbeeld de koplampen van tegenliggers een stuk zachter om te zien. Hierdoor ontneemt het onder andere ook schitteringen bij natte omstandigheden. Bij verkeersdeelname kan deze overzetzonnebril dus daadwerkelijk jouw redding zijn!

Deze combinatie-aanbieding bevat naast de overzetbril voor in de nacht, ook een overzetzonnebril oftewel een zonnebril overzet. Deze zonnebril bevat zwarte polariserend glazen met een zwart polariserend filter. Deze glazen bieden wederom 100% UV-bescherming. ook ontneemt de filter alle verticale schitteringen. Ook hierdoor ontstaan er een rustig, helder en scherp beeld. Ben je op zoek naar de overzet zonnebril Hema? Dan is dit een prima alternatief.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general