Beste Bijverwarming 2024

De R zit weer in de maand en het wordt steeds kouder en kouder. Bovendien rijzen de energieprijzen de pan uit en wil je eigenlijk je normale verwarming zo lang mogelijk uit laten. Maar hoe zorg je dan toch voor enige warmte in je huis? Dat kan via een bijverwarming! Wij hebben verschillende (elektrische) bijverwarmingen getest en kwamen op die manier tot een top 5 bijverwarmingen van 2024. Lees snel verder om meer te weten te komen!
beste bijverwarming 2022

Geschreven door:

Laura van Doorn

1

Rowenta – Balnea Silence

Rowenta
Pluspunten
 • Zeer betaalbaar
 • Spatwaterdicht (ideaal voor badkamer)
 • Geen risico op verbranding
 • Schakelt zichzelf uit tegen oververhitting
Minpunten
 • Geen

De energieprijzen rijzen de pan uit. Veel mensen zijn daarom op zoek naar de beste bijverwarming van 2024, om op die manier toch hun huis een beetje te kunnen verwarmen zonder meteen hun hele bankrekening te plunderen. Een van de ruimtes waarin je het het liefst aangenaam warm wilt hebben, is de badkamer. Niets is vervelender dan om na een warme douche of heerlijk bad in een ijskoude ruimte te moeten afdrogen. Meteen is je relaxte gevoel verdwenen! Maar wat is de beste elektrische bijverwarming nu eigenlijk?

Om dit te vermijden en hierbij op een zuinige manier de temperatuur te laten stijgen, is deze beste bijverwarming van het merk Rowenta een aanrader. Al sinds 1901 ontwikkelt het populaire Duitse merk Rowenta kwalitatief hoogwaardige producten, zoals deze bijverwarming, voor de tegenwoordig redelijk veeleisende consument. Dit is dan ook de reden dat deze bijverwarming wat ons betreft de topper is op vlak van betaalbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid. Deze combinatie is niet eenvoudig te bereiken, maar Rowenta heeft het gedaan en slaagde met glans!

Waarom wij zo overtuigd zijn van deze beste elektrische bijverwarming? En wat is de beste elektrische bijverwarming? Wel, voor een zeer betaalbare prijs krijg je wat je daadwerkelijk nodig hebt om je badkamer te kunnen opwarmen. Allereerst is deze beste elektrische bijverwarming spatwaterdicht, wat in een ruimte als de badkamer wel zo handig is. Hierdoor is dit bij uitstek de beste bijverwarming badkamer. Daarnaast zijn er twee instellingen: de geluidsarme instelling voor langdurig en zuinig gebruik en de max-instelling. Hierdoor kan je snel een ruimte opwarmen. Door de ventilator wordt er warme lucht door de ruimte verdeeld op gelijkmatige wijze. Ook is er een koeloptie, wat tijdens de warme zomermaanden fijn is. Met het ergonomische handvat kan je de beste elektrische bijverwarming ten slotte eenvoudig meenemen naar andere ruimtes. Op zoek naar de beste bijverwarming badkamer? Ga voor Rowenta!

2

MOA – Portable Heater

MOA
Pluspunten
 • Betaalbaar
 • Regelbare thermostaat
 • Veel positieve reviews op Bol.com
Minpunten
 • Enkel voor ruimtes tot 20m²

Op de tweede plek in de top beste bijverwarming van 2024 staat de MOA Heater PH01W. Al eerder heeft het merk MOA ons overtuigd van de kwaliteiten van zijn producten. Dit zijn immers zeer trendy en stijlvolle producten, waar de betaalbaarheid bovendien aanwezig is. Dit zie je ook bij deze bijverwarming: hij is zeer betaalbaar. Hierdoor is design in huis voor iedereen mogelijk. Bovendien is het een Nederlands merk, wat altijd fijn is. De producten van MOA zijn door de jaren heen gebruiksvriendelijk en betrouwbaar gebleken.

Door het design van deze beste elektrische bijverwarming past het apparaat in een modern interieur. Je kan een ruimte tot ongeveer 40 kubieke meter verwarmen. Hierdoor is dit de beste bijverwarming woonkamer en de beste bijverwarming slaapkamer. Dit doe je via de heater die werkt op elektriciteit. De bijverwarming is bovendien draagbaar, waardoor je hem constant kan meenemen naar de ruimte waarin jij je begeeft. Zo hoef je het nooit en nergens koud te hebben. Denk aan je kantoor, een veranda of een schuur. De bijverwarming verwarmt elke ruimte op een gelijkmatige manier.

Wij waren al overtuigd van de efficiëntie van deze beste bijverwarming woonkamer, maar ook op Bol.com zijn de reacties laaiend enthousiast. Uit bijna 150 reviews ontvangt de beste bijverwarming woonkamer een 9/10, wat uiteraard uitstekend te noemen is. Gebruikers geven aan dat de bijverwarming op snelle wijze ruimtes verwarmt, dat de beste bijverwarming woonkamer mooi in het interieur past en dat de bijverwarming zeer snel en compleet geleverd wordt. Er zijn eigenlijk geen klachten op te sommen.

3

Tristar – Elektrische Radiator

Tristar
Pluspunten
 • Geïntegreerde handvatten
 • Dikwijls in de aanbieding
 • Diverse warmtestanden
 • Oververhittingsbeveiliging
Minpunten
 • Enkel voor ruimtes van 15-20m²

Ook van het merk Tristar konden we op voorhand absolute topkwaliteit verwachten. Het merk is gespecialiseerd in het ontwerpen van kwaliteitsvolle kleine huishoudelijke apparaten met eenvoudige functionaliteit. Bovendien zijn de producten – waaronder deze beste bijverwarming – telkens weer erg betaalbaar. Dit komt omdat de producten zonder veel extra technische snufjes worden geleverd. Hierdoor kunnen de producten de prijs van onder andere deze bijverwarming minimaal houden.

Dit is de meest betaalbare bijverwarming in de lijst. Indien je op zoek bent naar een zeer betaalbare bijverwarming slaapkamer zonder al teveel poespas en hebbedingetjes, dan is de bijverwarming van Tristar absoluut iets voor jou. De Tristar KA-5911 heeft bovendien geïntegreerde handvaten, waardoor je hem eenvoudig van ruimte naar ruimte kan verplaatsen zonder problemen. Het vermogen van de bijverwarming bedraagt 1500 Watt. De beste bijverwarming is bovendien zo goed als geruisloos. Hierdoor kun je hem ook gebruiken in bijvoorbeeld de slaapkamer, aangezien deze bijverwarming je slaap niet zal verstoren.

Ten slotte bevat de meest energiezuinige bijverwarming uiteraard een regelbare thermostaat. Hierdoor kun je gebruik maken van diverse warmtestanden om exact de temperatuur te bekomen waarin jij je aangenaam voelt. Ten slotte is er een indicatielampje, waardoor je in een oogopslag ziet of de bijverwarming al dan niet aan staat. Ook is er sprake van een oververhittingsbeveiliging. Hierdoor sluit de beste bijverwarming zichzelf automatisch uit, indien het te warm wordt.

4

AirKing – Draagbare Elektrische Kachel

AirKing
Pluspunten
 • Lichtgewicht: draagbaar
 • Keramische verwarmingstechnologie
 • Meegeleverde afstandsbediening
Minpunten
 • Prijzig

Op de vierde plek staat de beste bijverwarming van het merk AirKing. Het antwoord op de vraag: “Wat is de beste bijverwarming?” Deze bijverwarming is ideaal voor de koude herfstdagen. Waarom? Wel, de bijverwarming neemt allereerste weinig ruimte in beslag en is bovendien makkelijk draagbaar. Hierdoor kan je de bijverwarming op eenvoudige wijze meenemen naar elke ruimte in het huis. Daarnaast zijn er maar liefst twee verschillende warmtestanden: eentje met een vermogen van 900 watt en eentje met een vermogen van 1800 watt. Je kan de temperatuur instellen van 10°C tot 30°C graden.

Uniek aan deze bijverwarming is het feit dat hij tot tachtig graden kan roteren. Er is hierdoor sprake van een zogenaamde gebalanceerde warmteverspreiding. Ook is het bereik van de warmte groter. Met deze bijverwarming kun je dan ook grotere ruimtes opwarmen dan overige bijverwarmingen in deze lijst. Ook is er sprake van een duurzame en energiebesparende werking dankzij de keramische verwarmingstechnologie.

Je ontvangt bij de aanschaf van deze beste bijverwarming ook nog eens een slimme afstandsbediening. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld je bed of bank niet te verlaten om de instellingen van de bijverwarming aan te passen. Je betaalt weliswaar iets meer dan bovenstaande producten voor deze meest energiezuinige bijverwarming, maar dat is het wat ons betreft meer dan waard.

5

Veito – Carbon Infrarood Elektrische Kachel

Veito
Pluspunten
 • Levensduur tot 10.000 uur
 • Zeer zuinig
 • Omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging
Minpunten
 • Prijzig

Afsluiten doen we met het pronkstuk van deze top bijverwarmingen van 2024: de bijverwarming van het merk Veito. Deze bijverwarming is eigenlijk voornamelijk ontwikkeld voor het gebruik in een veranda of onder een terrasoverkapping. Ze zijn immers IP55 weerbestendig en geven erg veel warmte af. Ook is de bijverwarming vervaardigd uit karbon en wordt er maar liefst twee jaar garantie gegeven. Indien je niet tevreden bent of er iets mankeert aan de bijverwarming, krijg je dus op eenvoudige wijze je geld terug.

Je betaalt wel wat voor deze beste bijverwarming. Het is geen goedkoop product, maar dan krijg je ook wat. De levensduur van de bijverwarming is immers enorm lang. Tot maar liefst 10.000 uur gaat deze bijverwarming probleemloos mee. Deze Carbon Heater gebruik je bovendien enkel en alleen op de momenten dat je daadwerkelijk bijverwarming nodig hebt. Hierdoor bespaar je uiteraard op de energiekosten ten opzichte van het gebruik van je conventionele verwarming!

Ten slotte wordt veiligheid bij deze beste bijverwarming ook hoog in het vaandel gedragen. Zo is er een omvalbeveiliging. Valt de beste bijverwarming om, dan zal hij zichzelf direct automatisch uitschakelen. Door de oververhittingsbeveiliging kan de bijverwarming bovendien niet te heet worden. Ook wordt er een afstandsbediening meegeleverd, waardoor je de bijverwarming vanaf een afstand kunt instellen.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general