Beste Senioren GSM 2024

Elke oudere is gebaat bij het gebruik van een senioren GSM. Er zijn echter zeer veel goede senioren GSM's op de markt. Daarom deden wij onderzoek naar de beste senioren GSM van 2024. Wij keken naar functionaliteiten, duurzaamheid en betaalbaarheid en kwamen hiermee op een top 4 beste senioren GSM 2024. Lees snel verder!
beste senioren gsm 2022
1

Fysic FM-7500 Comfort Mobile Telefoon

Fysic
Pluspunten
 • Met SOS noodknap
 • SMS- en radiofunctie
 • Telefoonboek met 100 nummers
 • Spreektijd van vier uur
 • Extra grote toetsen
 • Twee jaar fabrieksgarantie
Minpunten
 • Geen

In de zoektocht naar de beste senioren gsm kwamen we uit op de Fysic FM-7500 Comfort Mobile Telefoon. Het merk Fysic vereenvoudigt veelgebruikte electronica zoals wekkers, bloeddrukmeters en mobiele telefoons. Dit zorgt voor een grotere gebruiksvriendelijkheid voor senioren door bijvoorbeeld een logische bediening, minder toepassingen en grotere knoppen. Hierdoor kunnen ouderen langer zelfstandig vooruit en hebben ze minder hulp nodig bij het omgaan met vaak ingewikkelde elektronische apparaten. Het houdt ouderen langer jong door de kwalitatieve oplossingen met betaalbare prijzen.

De bejaarden telefoons van Fysic zorgen ervoor dat senioren eenvoudig kunnen bellen, maar ook berichten sturen behoort tot de mogelijkheden van de beste senioren gsm 2024. Hierdoor is elke senior bereikbaar en kan hij zijn gsm eenvoudig bedienen door de duidelijke en grote knoppen. De FM-7500 heeft een groot en bovendien contrasterend kleurendisplay. Ook bevat deze beste senioren mobiel alarmtoetsen: je kan tot vijf noodnummers bellen met één druk op de knop. Ook is het mogelijk om handsfree te telefoneren en bevat de beste senioren gsm 4g een SMS- én radiofunctie. Met een telefoonboek voor honderd nummers kun je iedereen bellen.

Veel senioren zijn niet helemaal bekend met het gebruik van mobiele telefoons. Dat is met deze beste mobiele telefoon voor senioren van 2024 absoluut geen probleem. Dit komt, doordat de bejaarden telefoon ontworpen is met intuïtief gebruik als prioriteit. Hierdoor is het heel eenvoudig om deze telefoon te bedienen, zelfs indien de persoon in kwestie 0.0 ervaring heeft met gsm’s. Bovendien is het een mogelijkheid om het volume in te stellen naargelang het hoorvermogen van de gebruiker, wat uiteraard goed van pas kan komen. Ook handsfree bellen is een mogelijkheid met deze beste senioren gsm van 2024. Deze bejaarden telefoon heeft – behalve onze positieve review – de meeste positieve reviews op populaire websites als Bol.com. Mensen zijn laaiend enthousiast over deze beste mobiel voor ouderen en raden hem allemaal aan. Koopje, dus!

2

Thymos D60 Senioren telefoon

Thymos
Pluspunten
 • Met SOS noodknop
 • Makkelijke knoppen
 • Ook vb. WhatsApp mogelijk
 • GPS-functie
Minpunten
 • Passend hoesje vinden moeilijk
 • Redelijk prijzig

Ben je eerder op zoek naar een smartphone voor senioren? Dan is deze Thymos D60 senioren telefoon echt iets voor jou. Deze beste senioren telefoon bevat alle gewenste opties van een smartphone, maar niet meer dan dat. Er zijn dus geen nodeloos ingewikkelde knoppen of procedures om bijvoorbeeld Whatsapp of Google te gebruiken. Het is voor elke senior dus erg intuïtief om deze gsm te gebruiken. Ook deze telefoon bevat een noodknop. Druk je op deze noodknop, dan worden de door jou gewenste dierbaren geïnformeerd over een noodsituatie.

Maar waarom is dit nu de beste mobiel voor senioren 2024? Wel, vooral het gebruik van de telefoon is erg eenvoudig. Zo is het gemakkelijk om zaken te regelen als het aan- en uitzetten van de telefoon of het aanpassen van het volume. De knoppen aan de zijkant van de telefoon maken dit niet moeilijker dan het zou moeten zijn. Daarnaast ook een fijne feature: er zit een camera op deze telefoon! En ook deze is eenvoudig te bedienen via een knop aan de zijkant van deze senioren gsm! Hierdoor kun je op elk moment een foto nemen en bewaren op je gsm.

En op vlak van techniek doet deze beste senioren mobiel 2024 ook niet onder voor een van de betere smartphones op de markt. Zo kan je verbinding maken met het internet via Wi-Fi én 4G. Hierdoor kun je apps gebruiken als WhatsApp en Skype. Dit maakt videobellen ook mogelijk. Je dierbaren zijn dus maar één druk op de knop van je verwijderd. Ook bevat deze beste telefoon voor senioren 2024 Bluetooth, waardoor je de telefoon kunt verbinden met muziekboxen of er bijvoorbeeld draadloze oortjes aan kunt verbinden. Je hoort het al: deze beste mobiele telefoon voor senioren van 2024 is van alle gemakken voorzien.

Het enige nadeel is de prijs van deze beste senioren gsm 4g 2024. Deze senioren smartphone is duurder dan bijvoorbeeld de Fysic FM-7500 die we hierboven beschreven. Maar deze twee telefoons verschillen dan ook enorm van elkaar, doordat dit daadwerkelijk een senioren smartphone is met alle mogelijke functies die je maar kunt wensen. De Fysic FM-7500 is meer basic. Deze keuze is dus afhankelijk van waar je naar op zoek bent!

3

Doro 6880 Senioren Klaptelefoon

Doro
Pluspunten
 • Hardere en heldere geluid
 • Bevat assistentieknop
 • Gebruiksvriendelijke camera
 • GPS-plaatsbepaling
 • Lettergrootte aanpasbaar
Minpunten
 • Mindere kwaliteit van camera

Ook een klaptelefoon behoort tot de mogelijkheden voor de beste senioren gsm 2024. Deze Doro 6880 mobiele uitklaptelefoon is zeer geschikt voor senioren die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke senioren gsm. Wat zijn nu de voordelen aan een klaptelefoon? Wel, door het externe display zie je in één oogopslag de naam en het nummer van de persoon of instantie die je belt. Ook kun je deze telefoon gebruiken in combinatie met alle netwerken, indien dit een 4G-netwerk is.

Specifiek aan deze senioren gsm is het feit dat deze telefoon een noodknop bevat. Bevind je je in een moeilijke positie? Dan druk je op deze sos-toets. Aan deze sos-toets zit een responder gekoppeld. Druk je op de toets, dan wordt er een alarmmelding mét GPS-locatie verzonden naar de gekoppelde responder. Dit kan zorgen voor een gevoel van veiligheid voor de senior. Ook specifiek aan deze telefoon is het feit dat de toetsen erg ver van elkaar geplaatst zijn. Deze toetsen zijn bovendien verlicht. Ook kan je zorgen voor een groot contrast in kleuren, waardoor het eenvoudiger wordt om te SMS’en of bellen. Leuk hebbedingetje: deze gsm voor senioren bevat een camera die erg gebruiksvriendelijk is. De kwaliteit hiervan is minder dan de kwaliteit van camera’s op smartphones van bijvoorbeeld Samsung of Apple.

Op de voorkant van het scherm zijn ook verschillende symbolen te zien, indien ze van toepassing zijn. Denk aan een envelopje, wanneer je een bericht ontvangen hebt. Ook zie je telkens hoe vol je batterij nog is. Zo weet je exact wanneer je deze beste mobiel voor senioren zou moeten opladen. Dit is niet vaak nodig, aangezien deze telefoon een zeer goede accu heeft. Kort gezegd: wij zijn overtuigd dat deze telefoon hoog in de lijst van beste gsm senioren 2024 hoort!

4

SwissVoice G50 Senioren Smartphone

SwissVoice
Pluspunten
 • Videobellen mogelijk
 • Met camera
 • Met SOS noodknop
 • Inclusief insteekhoesje
Minpunten
 • Prijzig

Op de vierde plek in de top senioren gsm 2024 staat de G50 Senioren Smartphone van het merk SwissVoice. Deze telefoon voor ouderen is duurder dan de andere smartphones voor senioren, maar het is met recht een echte smartphone te noemen. Ook krijg je bij je bestelling een gratis lederen insteekhoesje, waardoor je de senioren gsm nooit zult beschadigen. Deze telefoon is bovendien simlockvrij. Dit betekent dat je de smartphone voor ouderen met élke provider kunt gebruiken en hierdoor niet gebonden bent aan een welbepaalde provider.

Op technisch vlak scoort deze beste gsm voor senioren goed. De smartphone voor ouderen is voorzien van Android 10 en zorgt uiteraard voor de nodige automatische updates. En waarom is dit nu een speciale senioren gsm? Wel, dat komt voornamelijk door de gebruiksvriendelijkheid van deze smartphone. De knoppen op het touch screen zijn bijvoorbeeld een stuk groter dan de knoppen op andere smartphones die niet speciaal voor senioren ontworpen zijn. Hierdoor kun je eigenlijk niet op een verkeerde knop drukken. Ook fijn: de G50S bevat een zogenaamde noodknop. Indien je hierop drukt, kunnen er tot vijf personen naar keuze direct op de hoogte gebracht worden van jouw noodsituatie.

Deze beste gsm voor senioren bevat bovendien Bluetooth. Hierdoor kun je onder andere draadloze oortjes aansluiten. Ook kun je de gsm verbinden met je boxen, om bijvoorbeeld muziek af te spelen. Ten slotte kun je met deze seniorentelefoon ook navigeren: door de GPS-ontvanger kun je onder andere met Google Maps werken. De weg kwijtraken is officieel verleden tijd met deze beste gsm voor ouderen 2024! De seniorentelefoon bevat daarenboven niet één, maar twee camera’s: een camera aan de voorzijde (2 MP) en een camera aan de achterzijde (5 MP). Dit kan fijn zijn bij bijvoorbeeld het videobellen met deze senioren mobiele telefoon. Ook kan de seniorentelefoon je berichten hardop voorlezen en bevat het een interne opslag van maar liefst 16 GB, waardoor je allerlei Apps kunt downloaden. De standby-tijd van deze seniorentelefoon mobiel is 300 uur en de gesprekstijd is acht uur.

5

Tips voor Beste Senioren GSM

De Senioren GSM Koopgids
Waarom zou ik een senioren GSM kiezen?

De huidige telefoons zijn niet op iedereen afgestemd. Denk aan kleine lettertjes, kleine symbolen en de afwezigheid van een noodknop. Ook zijn er nodeloos veel functies, wat het allemaal erg ingewikkeld kan maken. Een senioren GSM zet gebruiksvriendelijkheid voorop. Dit doen ontwikkelaars met grote knoppen en bijvoorbeeld een noodknop, waardoor je naasten snel op de hoogte gebracht kunnen worden van een eventuele noodsituatie. Ook gaat de accu dikwijls langer mee dan bij een andere smartphone en is het typen van bijvoorbeeld berichten eenvoudig door de bijhorende grote (touchscreen) toetsenborden.

Welke senioren gsm moet ik kiezen?

Dit is afhankelijk van de wensen/eisen die je hebt. Wat wil je precies doen met de senioren gsm? Wil je enkel bellen, of wil je ook foto’s maken en allerlei apps installeren? In bovenstaande top senioren gsm 2024 vind je een diversiteit aan senioren gsm’s met allerlei verschillende functies en in allerlei verschillende prijsklassen. Lees dus snel het artikel hierboven!

Zijn de ook nadelen verbonden aan een senioren gsm?

Indien je niet per se een senioren gsm nodig hebt, kun je net zo goed voor een ‘normale’ smartphone gaan. Senioren gsm’s hebben allerlei handige functionaliteiten voor senioren, zoals grote toetsen, het voorlezen van berichten en een noodknop. Niet elke persoon heeft dit nodig, waardoor je dan net zo goed voor een normale smartphone kunt gaan.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general