Beste Radio CD-Speler 2024

Als je thuis of tijdens een uitstapje wilt genieten van je favoriete muziek, kan dat via de beste radio CD-speler van 2024. Er zijn zeer veel verschillende modellen op de markt. Daarom deden wij onderzoek naar de beste radio CD-speler van 2024. We keken onder andere naar betaalbaarheid, functionaliteiten en duurzaamheid. Lees snel verder om meer te weten te komen!
beste radio cd speler 2022
1

Philips AZB600/12 DAB+ Radio/CD-Speler

Philips
Pluspunten
 • Digitaal radio ontvangst (DAB+)
 • Ook voor cassettebandjes
 • AUX-ingang (3.5 mm)
 • Draagbaar (batterijen)
Minpunten
 • Geen aansluiting voor koptelefoon

Met deze beste radio cd speler van het vooraanstaande merk Philips heb je je favoriete muziek altijd bij de hand! Deze radio cd-speler neem je overal mee naartoe, aangezien het een draagbare muziekspeler is. Hij werkt immers zowel op netstroom, als op batterijen. Wat ook erg nostalgisch is, is het feit dat je ook cassettebandjes kunt afspelen met deze beste radio cd speler. Zo kun je al je bandjes van zolder halen om terug te denken aan die goede, oude tijd!

Maar ook als draagbare cd speler is dit een ultieme aankoop. Zo is er onder andere de functie ‘CD Shuffle’, waarmee je de liedjes van je cd’s niet telkens weer op exact dezelfde volgorde moet beluisteren. Je kan de nummers immers shuffelen: op een andere volgorde laten afspelen. Zo hoor je je cd telkens weer op een andere manier! Je kan ook voor de optie ‘Herhalen’ kiezen, waarmee je bepaalde liedjes telkens weer kan herhalen. Je krijgt er immers nooit genoeg van, toch? Dit is trouwens ook de beste radio cd speler kind, door de eenvoud van het apparaat. Uit deze lijst is dit de enige Philips draagbare radio cd speler.

Ten slotte bevat deze draagbare cd speler van Philips een audioingang van 3.5 mm. Dit betekent dat je bijvoorbeeld je smartphone of je laptop aan de draagbare radio cd speler kunt koppelen. Zo kan je bijvoorbeeld Spotify via je radio cd-speler gebruiken. The sky is the limit, wat muziek betreft! Het enige nadeel is dat deze radiospeler geen koptelefoonaansluiting bevat. Indien dit voor jouw beste radio cd speler een vereiste is, kijk je best even verder naar de volgende radio en cd spelers. Hier kun je vergelijk radio cd speler!

2

Denver MC-5220 – Music system met FM radio en CD Speler

Denver
Pluspunten
 • Inclusief afstandsbediening
 • Eenvoudig op te hangen
 • Zowel cd-r als cd-rw afspelen
 • Betaalbaar
Minpunten
 • Geen DAB+ optie

Ben je eerder op zoek naar een radio cd-speler die je kan ophangen aan de muur in plaats van een draagbare radio cd-speler? Dan is de MC-5220 van het merk Denver the way to go. Dit is een muzieksysteem met wandbevestiging, waardoor je hem eenvoudig kan bevestigen aan je wand. Dit hoeft natuurlijk niet, want je kan hem ook gewoon neerzetten in je woonkamer. Het is immers een prachtig apparaat wat niet misstaat in een stijlvolle woning.

Het is echter wel belangrijk om te weten dat deze draagbare radio cd speler geen DAB+ optie bevat. DAB-wat? DAB staat voor Digital Audio Broadcasting. Dit is digitaal verstuurd geluid, waardoor je nooit last zult hebben van ruis. De geluidskwaliteit van de cd speler draagbaar is dan ook een stuk beter. DAB+ is dan weer de verbeterde versie van het DAB-netwerk. De MC-5220 heeft dit helaas niet. Vind je het belangrijk om DAB met de draagbare cd speler te ontvangen? Dan kijk je best even verder in dit artikel voor de beste radio cd speler van 2024. Zoek je een radio kind? Dan is dit ook het perfecte apparaat.

Het geluidsvermogen van deze draagbare cd speler is erg goed: de radio met cd speler heeft immers een geluidsvermogen van ruim 4 Watt per speaker. Ook kun je zowel cd-r als cd-rw afspelen: een cd-Recordable en een cd-ReWritable. Dit betekent dat je zelf muziek op de cd’s kan plaatsen, waardoor de mogelijkheden uiteraard eindeloos zijn met deze radio met cd speler!

3

Audizio Prato – DAB radio met Bluetooth

Audizio
Pluspunten
 • DAB, DAB+ en FM radio
 • Met Bluetooth
 • Bevat USB mp3 speler
Minpunten
 • Geen ingebouwde accu
 • Prijzig

Wie een beetje bekend is in de radiowereld, kent de Prato van Audizio wel. Dit is dé microset radio cd-speler voor thuis. Hij bevat niet alleen Bluetooth, maar ook een USB MP3-speler, een AUX-ingang én een DAB-radio. Bovendien is er sprake van een USB charging aansluiting, waardoor je je telefoon of tablet eenvoudig kunt opladen met je Audizio Prato.

Voornamelijk over de Bluetooth optie zijn we te spreken: dit is als het ware een radio cd speler met bluetooth. Hierdoor kan je de Audizio draadloos verbinden met bijvoorbeeld je smartphone of je tablet. Op deze manier kun je genieten van de eindeloze muziekmogelijkheden van bijvoorbeeld Spotify of Apple Music. Ook kan je MP3-spelers verbinden via de USB-aansluiting. Natuurlijk kan je ook good old cd’s afspelen met deze beste radio cd speler van 2024. Je hoort het: alles is mogelijk met deze cd speler kind!

Val jij vaak in slaap, terwijl je luistert naar muziek of een podcast? Dan is het wel zo handig dat je radio een sleeptimer heeft. Dat heeft deze Audizio Prato dan ook uiteraard. Je kan een tijdstip instellen waarop de Prato zichzelf uitschakelt. Zo kun je heerlijk in slaap vallen, maar hoef je geen nodeloze elektriciteit te verspillen. Belangrijk om te weten is wel dat deze Audizio cd radio speler geen ingebouwde accu bevat. Het is dus geen draagbare radio cd-speler. Wil je liever een draagbaar apparaat? Dan bekijk je bovenstaande producten best even! Dit is geen draagbare cd speler. Op deze manier kun je een goed onderbouwde keuze maken tussen de verschillende cd radio spelers. Dit is overigens niet de meest ideale kinder cd speler.

4

Sony ZSPS55B DAB-Radio CD-Speler Zwart

Sony
Pluspunten
 • CD en CD-r
 • Digitale volumeregeling
 • Digitale DAB/FM-tuner
 • Draagbaar (batterijen)
Minpunten
 • Display niet verlicht
 • Geen afstandsbediening

Op naar de nummer vier in de top vijf beste radio cd spelers van 2024: de ZSPS55B van het merk Sony. Dit is meer specifiek een DAB-radio CD-speler die zowel cd’s als cd-r’s kan afspelen. Dit betekent dat je je eigen cd’s kunt branden en via deze radio kunt afspelen met deze beste dab+ radio met cd speler. Wat ook fijn is aan deze beste dab+ radio met cd speler, is het feit dat je je drie favoriete radiozenders kunt instellen. Hierdoor hoef je niet nodeloos lang op zoek te gaan naar je lievelingsradiozender! Ben je op zoek naar een dab radio cd player test? Dan ben je hier bij het juiste adres met deze radio cd speler met boxen!!

Als je op zoek bent naar een draagbare radio cd-speler, ben je hier bij het juiste adres. De afmetingen van deze Sony zijn namelijk 30cm x 12.5cm, waardoor je hem eenvoudig kan meenemen. De geluidskwaliteit is zeer goed, dankzij de twee extra speakers. De radio heeft ook nog eens een extra ingang voor USB-apparaten. Hierdoor kan je ook een harde schijf of een usb-stick gebruiken om muziek mee af te spelen. Ook is dit dé perfecte radio cd speler kind.

Ook deze radio cd-speler bevat een sleeptimer, waardoor je muziek kan luisteren tot je in slaap valt. Je stelt in na hoeveel minuten de radio uitgeschakeld wordt. Dit doe je aan de hand van de verschillende knoppen aan de voorkant van de radio. De radio werkt daarnaast zowel op netstroom als op 6 c batterijen, waardoor hij eenvoudig draagbaar is.

5

Nikkei NPRC56BK portable radio/CD-speler met USB-Poort en Bluetooth

Nikkei
Pluspunten
 • Zowel op netstroom als op batterijen
 • Bluetooth
 • AUX-ingang
 • SD-ingang
 • Lichtgewicht en compact
Minpunten
 • Geen DAB+ optie

Wil jij een radio cd speler kopen? Op naar de nummer vijf in de top vijf beste radio cd spelers van 2024: de NPRC56BK van het merk Nikkei. Dit merk staat voor hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs en dat zie je ook aan deze radio cd-speler. Hij werkt zowel op batterijen als op netstroom, dus je kan hem overal mee naartoe nemen. Je kan bovendien van eindeloos veel muziek genieten, aangezien deze radio cd-speler werkt via radio, Bluetooth en USB. Met deze radio cd kun je tot twintig voorkeurszenders opslaan. Zo kun je makkelijk jouw lievelingsradioprogramma’s vinden met deze portable cd speler.

Radio cd speler kopen? Door de Bluetooth kun je bovendien al je apparaten verbinden met deze radio cd-speler. Zo kun je bijvoorbeeld al je favoriete muziek via Spotify op je smartphone laten afspelen op de radio cd-speler, aangezien je je smartphone kunt verbinden via Bluetooth. De twee speakers van deze portable cd speler zijn beide van 1,5 Watt. Dit zorgt ervoor dat je kan genieten van kwaliteitsvol geluid. Je kan bovendien de radio gebruiken aan de hand van netstroom of via vier AA-batterijen. Ga je een dagje op stap, dan neem je deze radio cd-speler eenvoudig met je mee. Hij weegt immers slechts een kilo!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general