Beste IP Camera Buiten 2024

Ben je op zoek naar de beste IP camera buiten van 2024? Wij hebben verschillende beveiligingscamera's voor buiten getest en kwamen tot een top 5 beste IP camera's buiten van 2024. Deze camera's zijn getest op duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Je zult je nog nooit veiliger gevoeld hebben!
beste ip camera buiten 2022
1

TP-Link Tapo C310 – Wifi-bewakingscamera

Pluspunten
 • Eenvoudig te monteren
 • Goed nachtzicht
 • Zeer betaalbaar

In dit artikel zullen we het hebben over de beste IP camera buiten van 2024. Na veelvuldig testen blijkt dit de TP-Link Tapo C310 te zijn. Maar wat is een IP camera buiten nu eigenlijk? Wel, het zijn beveiligingscamera’s die je computernetwerk gebruiken om videobeelden naar je computer of telefoon te sturen. Zo kan je continu alles controleren wat er om en nabij je huis gebeurt. Je kan de beelden van de TP-Link Tapo C310 wereldwijd bekijken, zelfs als je op vakantie bent!

Als je je afvraagt: “Wat is een goede beveiligingscamera voor buiten?”. Ga dan voor deze beste buitencamera ip. Deze beste IP-camera is een Wifi-bewakingscamera voor buiten. Je betaalt iets meer voor een IP-camera voor buiten dan voor een camera die je binnen gebruikt. Deze IP-camera is immers weerbestendig, doordat de beveiligingscamera van speciale materialen gemaakt is. Hierdoor kan de camera tegen stof en regen. De resolutie van deze IP-camera bedraagt 3 megapixels. Iets minder technisch: deze IP-camera zorgt voor heldere beelden. Hierdoor kan je snel situaties en mensen herkennen en detecteren!

Indien de beste buiten ip camera beweging detecteert, kun je directe meldingen ontvangen. Je kan ook 24/7 de feeds van de camera controleren. Hiermee kan je je woning dag én nacht beschermen. Deze IP-camera heeft immers scherp nachtzicht. Hierdoor heeft hij een bereik tot maar liefst dertig meter in het donker! Bovendien bevat deze IP-camera een automatisch alarmsysteem. Indien er ongewenste bezoekers zijn, schakelt het alarm automatisch geluidseffecten en verlichting in om hen weg te jagen!

2

Foscam FI9912P – Full HD 2MP IP Camera

Foscam
Pluspunten
 • Nachtzicht tot 20 meter
 • Scherpe video’s en foto’s
 • Grote kijkhoek
Minpunten
 • Redelijk korte kabels

Ook het merk Foscam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van allerlei beveiligingscamera’s, waaronder IP-camera’s. De Foscam FI9912P is een Full HD WiFi IP-camera voor buiten. Dat klinkt wat technisch, dus we geven er graag wat extra uitleg bij. Allereerst is het een Full HD beveiligingscamera. De afkorting HD staat voor High Definition: de resolutie van de beelden bedraagt immers 1920×1080 pixels, oftewel twee megapixel. Kortweg betekent dit dat het heldere beelden oplevert: je krijgt scherpe foto’s en video’s via deze beste IP camera buiten.

Daarnaast is het een WiFi camera. Deze beveiligingscamera werkt – zoals de naam het zegt – via jouw wifi-netwerk. Hierdoor kan je overal ter wereld de camerabeelden van deze WiFi camera bekijken via bijvoorbeeld je laptop, tablet of smartphone. Je volgt alles rondom je huis dus op de voet, waar je ook bent, via de scherpe video’s en foto’s van je IP camera.

Ten slotte krijg je via deze camera scherp nachtzicht tot twintig meter. Deze beste IP camera buiten bevat immers dertig infrarood LED’s. Hierdoor krijg je duidelijke videobeelden van eventuele inbraak bij weinig licht in de omgeving. Bovendien is de kijkhoek van deze beste beveiligingscamera buiten ook wat groter dan de kijkhoek van vele andere camera’s. De kijkhoek is immers 90 graden horizontaal en 105 graden diagonaal. De beveiligingszone is dan ook erg groot. Daarom was dit dan ook de beste ip camera 2019 buiten!

3

Ezviz C3W Pro

EZVIZ
Pluspunten
 • Zwart-wit nachtzicht
 • Ingebouwd AI-algoritme
 • Volledig metalen behuizing
 • Dikwijls in de aanbieding
Minpunten
 • Prijzig
 • SD-kaartje niet meegeleverd

Op de nummer drie van de top beste IP camera’s buiten staat de EZVIZ C3W Pro. Het motto van het merk EZVIZ is: “Creating Easy Smart Homes.” Dat is precies wat deze beste IP camera buiten doet: het maakt je huis in een handomdraai veiliger. Deze beste beveiligingscamera voor buiten heeft altijd een stabiele netwerkverbinding, aangezien hij twee antennes bevat.

Daarnaast bevat deze beste beveiligingscamera voor buiten verschillende ingebouwde schijnwerpers. Dit zorgt ervoor dat je altijd weer goed kan zien wat er in de nacht gebeurt. Je kan het licht van de IP camera besturen via de EZVIZ app. Zie je bijvoorbeeld een indringer? Dan kun je zeer eenvoudig met de schijnwerpers flitsen. Dit zal de indringers natuurlijk afschrikken. Door de slimme persoonsdetectie, zul je enkel en alleen bewegingsmeldingen ontvangen wanneer er personen door je beeld lopen. Je kan de beelden bovendien bewaren in ofwel de cloud, ofwel een SD-kaartje. Dit kaartje is niet meegeleverd.

Belangrijk om te weten: de beste beveiligingscamera buiten is redelijk prijzig, maar is zeer regelmatig in de aanbieding te koop. De beste ip dome camera buiten bestaat uit een volledig metalen behuizing. Hierdoor kan hij tegen alle weersomstandigheden en zal je beeld ook telkens weer goed van kwaliteit zijn. Ook in wind en regen maken indringers geen schijn van kans. Zoek je naar de beste koop beveiligingscamera buiten? Ga dan voor deze beste dome camera voor buiten!

4

Laxihub O1

Laxihub
Pluspunten
 • Inclusief 32GB SD kaart
 • 1080 Full HD Resolutie
 • Eenvoudig te installeren
 • Waterbestendig ontwerp
Minpunten
 • Te beknopte handleiding

En dan nu over naar de Laxihub. Dit is een merk van het bekende Arenti Technology. Hun doel? Mensen eenvoudiger en veiliger slimme beveiligingsproducten bieden met gebruiksvriendelijke functies en geavanceerde technologieën voor een betaalbare prijs. Het team van Laxihub heeft maar liefst dertig jaar ervaring in de security & smart home industry.

Deze goede ip camera buiten wordt ook de Husky Pro Air genoemd. Het is een upgrade van vorige nachtzichtcamera’s van EZVIZ. Deze beste beveiligingscamera voor buiten bevat bijvoorbeeld een AI-algoritme voor persoonsdetectie. Concreet betekent dit dat je geen meldingen zult ontvangen, indien er iets anders langskomt dan een persoon. Daarnaast is het ook mogelijk om gesprekken te voeren met familie of bewoners. Dit doe je via de EZVIZ-app op je smartphone. Is je echtgenoot zijn sleutels vergeten? Dan kan hij bij je een melding doen via de beste buiten beveiligingscamera!

Wat ook fijn is, is het feit dat deze beste beveiligingscamera buiten ontzettend eenvoudig te monteren en installeren is. Er is daarnaast bij deze beveiligingscamera buiten best getest sprake van 1080 Full HD Resolutie. Je zal dus altijd weer scherpe foto’s en video’s ontvangen via de camera naar je telefoon. Daarnaast heeft de camera een waterbestendig ontwerp én wordt hij inclusief een SD-kaartje van 32 gigabyte geleverd. Daarom is dit de beste beveiligingscamera set buiten van 2024.

5

Ring Floodlight Cam

Ring
Pluspunten
 • Twee geïntegreerde schijnwerpers
 • 110dB sirene
 • 1080p HD camera met night vision
Minpunten
 • Prijzig

Op de vijfde plek staat een buitenbeentje: de Ring Floodlight Cam. Waarom dit een buitenbeentje is? Wel, deze goede IP camera voor buiten is best prijzig. Daartegenover staat wél dat deze camera op vlak van kwaliteit en duurzaamheid eigenlijk de beste IP camera in deze lijst is. Deze goede beveiligingscamera buiten is eigenlijk bedoeld voor grotere delen van je terrein. Heb je bijvoorbeeld een grotere oprit of tuin? Dan is dit jouw way to go.

Deze goede wifi camera buiten bevat eerst en vooral een op afstand te activeren sirene. Zie je iets of iemand verdachts? Dan kun je de sirene via je app laten afgaan. Dat zal indringers sowieso afschrikken. Ook bevat deze beste IP buiten camera bewegingsgeactiveerde led-schijnwerpers én een groothoekweergave. Hierdoor kun je elk gedeelte van je terrein in de gaten houden en zijn er bijvoorbeeld geen dode hoeken.

Je kan de Ring Floodlight Cam aansluiten aan bijvoorbeeld je slimme deurbel of aan Alexa, waardoor je je hele huis kunt beschermen via één enkele app. De enige nadelen van deze goede beveiligingscamera voor buiten zijn het feit dat de Ring Floodlight Cam prijzig is en dat de installatie redelijk ingewikkeld is en de nodige expertise vereist. Heb je het geld ervoor over en ben je redelijk technisch? Dan is deze beste ip camera voor buiten dé perfect aankoop!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general