Beste draadloze deurbel met camera 2024

Ben je op zoek naar een draadloze deurbel met camera? Lees dan snel verder. Wij hebben tientallen draadloze deurbellen met camera's getest op vlak van beeldkwaliteit, communicatiemogelijkheden en betaalbaarheid. Na uitvoerig onderzoek kwamen we tot een top vijf. Lees snel verder om meer te weten te komen!
beste draadloze deurbel 2022
1

SecuFirst DID701B 1080P

SecuFirst
Pluspunten
 • Zowel overdag als ’s nachts scherp beeld
 • Ingebouwde microfoon en speaker
 • Te koppelen met max. 99 smartphones
Minpunten
 • Batterijen niet meegeleverd

In de zoektocht naar de beste draadloze deurbel met camera van 2023 stak de deurbel van SecuFirst er met kop en schouders bovenuit. Zowel qua betaalbaarheid als qua kwaliteit scoort deze draadloze deurbel goed. Maar hoe werkt zo’n draadloze deurbel met camera van SecuFirst nu precies? Dit is wat ons betreft dé best geteste video deurbel van 2023!

Vraag je jezelf af: “Wat is de beste video deurbel?” Wel, de draadloze deurbel met camera van SecuFirst werkt op batterijen (3x AA batterijen). Hierdoor heb je geen enkele kabel nodig en is de deurbel – jawel – draadloos. Je moet de deurbel aan het wifi-netwerk in huis koppelen. Hierdoor is dit de beste wifi deurbel met camera. Ook dien je de SecuFirst HD app te downloaden. Met deze app zie je de bezoeker meteen en kun je ook met hem of haar communiceren, waar jij zelf ook bent.

Waarom we dit nu de beste video deurbel vinden? Bij de beste wifi deurbel met camera van SecuFirst krijg je echt waar voor je geld. Er is sprake van een extra grote kijkhoek van maar liefst 140 graden. De (ongewenste?) bezoeker zal hierdoor niet aan het beeld kunnen ontsnappen. Er is bovendien een micro SD-kaart meegeleverd van 16GB, waardoor je maar liefst 13.000 bewegingen kunt opnemen. Je kan deze SD-kaart eventueel vervangen door een SD-kaartje met meer geheugen, om zo nog meer beelden te kunnen opnemen met deze beste draadloze deurbel met camera. Heb je overigens nog meer producten van het merk SecuFirst, zoals de IP camera, het alarmsysteem of de verlichting? Dan kun je al deze apparaten met elkaar – en met de beste videodeurbel – koppelen via de SecuFirst HD app.

Beste video deurbel consumentenbond

Naast onze beoordeling, wil je natuurlijk weten wat de consumentenbond vindt van een video deurbel. De consumentenbond is een partij dat onafhankelijk advies uitbrengt over duizenden producten. Echter, is dit geen beste video deurbel consumentenbond test en heeft de consumentenbond geen invloed op onze specifieke test naar deze video deurbel. Als je wilt weten wat de beste deurbel met camera volgens de consumentenbond is, zul je dat niet op onze website vinden. Echter, hebben wij tientallen experts laten reviewen welke video deurbel zij het fijnste vonden en zie hier het resultaat.

2

Eufy Video Deurbel – Inclusief HomeBase 2

Eufy
Pluspunten
 • Scherp beeld
 • Beeldverhouding van 4:3
 • Realtime meldingen
 • IP65 weerbestendig
Minpunten
 • Prijzig

De beste deurbel met camera van het merk Eufy staat op de tweede plaats in de top beste draadloze deurbellen met camera van 2023. Het merk Eufy is onderdeel van Anker Innovations: hét toonaangevende merk van consumentenelektronica in het verre Amerika. De Eufy-producten zijn telkens weer perfect te besturen via je smartphone of tablet. Ook deze Eufy video deurbel is daar een goed voorbeeld van. Deze beste videodeurbel wordt geleverd inclusief HomeBase 2 en is heirmee de beste video deurbel zonder abonnement.

Het installeren van deze beste deurbel met camera van Eufy is erg eenvoudig. Je bevestigt de houder en klikt de goede video deurbel hierin vast. Ingewikkelde bedrading is dus verleden tijd. De installatie duurt – naar onze ervaring – slechts een paar minuten. De deurbel heeft een batterijduur van maar liefst 180 dagen. Bovendien is er sprake van een beeldverhouding van 4:3. Concreet betekent dit dat je van top tot teen zicht krijgt op iedereen die door het beeld beweegt. Telkens weer kun je gebruik maken van de perfecte kijkhoek bij deze beste videodeurbel.

Het beeld van deze beste videodeurbel is niet alleen ruim, maar ook zeer scherp. Er is immers een Sony 2K-sensor ingebouwd met bovendien een professionele lens. Je zit niet vast aan maandelijks kosten én je gegevens worden telkens weer lokaal opgeslagen. Je hoeft dus nooit te betalen voor bijvoorbeeld cloudopslag. Doordat de draadloze deurbel met camera uitgerust is van Artificial Intelligence kan hij probleemloos mensen detecteren. Je kan ten slotte ook met de persoon bij de deur praten door de tweeweg audio met deze goede video deurbel.

3

Living Needs Draadloze Deurbel

Living Needs
Pluspunten
 • Overdag én ’s nachts heldere beelden
 • Eenvoudige installatie
 • Handige app met cloudopslag
 • Chime met veel beltonen
 • Zeer betaalbaar
Minpunten
 • App reageert soms traag

Op naar het merk Living Needs: het merk dat kwaliteitsvolle producten levert voor een zeer scherpe prijs. Hun doel is het verbeteren van het dagelijkse leefgemak. De installatie van deze draadloze deurbel met camera duurt volgens ons slechts vijf minuten; zo eenvoudig is het! Bovendien biedt het merk Living Needs een – indien nodig – klantenservice chat aan voor al je vragen. Er is ten slotte ook nog eens een fabrieksgarantie van maar liefst een jaar.

Het beeld van deze beste videodeurbel is enorm scherp: er is sprake van HD-beeld. Ook is het een infraroodcamera. Deze zorgt ervoor dat je zowel in het licht als in het donker heldere beelden verkrijgt. Bovendien is er een audiosysteem, waardoor je continu met de persoon voor de deur kunt praten. Denk bijvoorbeeld aan een pakjesbezorger die je zo kunt melden om het pakje ergens in de tuin te leggen. Het zicht van de camera is maar liefst 166 graden, waardoor je de hele oprit kunt bekijken.

De app van deze draadloze deurbel met camera is daarnaast volledig Nederlandstalig en hierdoor extra gebruiksvriendelijk. Er is bovendien een Chime: een apparaatje dat je binnen plaatst en wat het belgeluid zal maken, indien iemand aanbelt. Zo is het eigenlijk ook een ouderwetse deurbel. Je kan zeer veel verschillende belgeluiden gebruiken. Het opladen van de deurbel gebeurt via de usb-aansluiting. Indien de batterijen zijn aangesloten, gaan ze ongeveer een half jaar mee.

4

Ring Video Deurbel 2 – Inclusief Chime

Ring
Pluspunten
 • 1080HD groothoekcamera
 • Eenvoudige installatie
 • Volume vrij instelbaar
 • Waterbestendig ontwerp
Minpunten
 • Maandelijkse kosten

Wanneer je praat over draadloze deurbellen met camera, dan hoor je vaak het merk Ring vallen. Vraag je jezelf af: “Wat is de beste Ring deurbel?”. Ring ontwikkelt al jaren batterijgevoede videodeurbellen die je kan opladen met de bijgeleverde kabel. Deze camera detecteert bewegingen, indien iemand jouw terrein betreedt. Vervolgens ontvang je meldingen op je smartphone of tablet. Je kan hierna communiceren met je bezoekers, waar je ook bent. Uiteraard kan je ook horen wat je bezoeker te zeggen heeft. Dit is dan ook de beste ring deurbel van 2023.

Bij deze beste ring deurbel met camera ontvang je ook nog een Ring Chime. De Ring Chime maakt van je videodeurbel een ‘ouderwetse’ deurbel. Indien iemand aanbelt, zul je immers via de Ring Chime een geluid horen. Er zijn maar liefst vijftien verschillende deuntjes die je kan instellen. Deze RIng Chime stop je in het stopcontact en kun je verbinden met je wifi-netwerk. Overigens kun je de video deurbel ook verbinden met de bedrading van je huis, indien je dat makkelijker zou vinden.

Deze goede deurbel met camera is overigens altijd hoorbaar en het volume is vrij instelbaar. Ook deze draadloze deurbel met camera bevat infrarood functies, waardoor je ook in het donker kristalhelder beeld zult hebben. Ook ’s nachts zullen ongewenste bezoekers hierdoor verleden tijd zijn. Dit is wat ons betreft de beste deurbel met camera zonder abonnement.

5

Laxihub B1 – BellCam

Laxihub
Pluspunten
 • Eenvoudige installatie
 • Inclusief Chime
 • Duidelijke meldingen op smartphone
 • Waterdicht ontwerp

Om deze top vijf beste draadloze deurbellen met camera’s af te sluiten, introduceren wij de LaxiHub BellCam: de beste deurbel met camera van 2023. Laxihub is opgericht in Nederland door experts uit verschillende vakgebieden, zoals allerlei Fortune Global 500 bedrijven en ’s werelds grootste beveiligingsbedrijf. Het team van Laxihub heeft meer dan dertig jaar ervaring in security & smart home industry. Wij vinden dit dan ook de beste deurbel met camera zonder abonnement.

Deze Laxihub B1, de best geteste deurbel met camera, staat terecht in deze top vijf beste draadloze deurbellen met camera’s. Je krijgt heldere 1080p Full HD-opnames. Er is ook nog eens sprake van een kijkhoek van 145 graden. Ook in het donker krijg je heldere beelden, aangezien er een ingebouwde infrarood sensor aanwezig is. Hierdoor zorgt deze videodeurbel ook ’s nachts voor de optimale beveiliging van je huis!

Je kan uiteraard ook communiceren met je bezoekers via deze beste deurbel met camera. Er is immers zowel een ingebouwde microfoon als een ingebouwde speaker aanwezig in de draadloze deurbel met camera. Jij kan via de Arenti App praten met je bezoekers en de bezoeker spreekt terug via de ingebouwde microfoon.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general