Beste Afslankpillen 2024

De laatste jaren komen er steeds meer afslankpillen op de markt. Het is moeilijk om te bepalen welke afslankpillen nu echt werken. Daarom hebben wij alle afslankpillen getest op zaken als ingrediënten, effectiviteit en betaalbaarheid. Benieuwd naar de resultaten? Kijk dan snel naar onze top beste afslankpillen van 2024 hieronder!
Beste Afslankpillen 2022 ➤ Onze Best Geteste Top 10 Werkende Afvalpillen Review ➤ ✔Nu in de Aanbieding! ✔Geverifieerde Reviews ✔Sinds 1998

Geschreven door:

Laura van Doorn

1

Body & Fit – 24hr Fatburn

Body & Fit
Pluspunten
 • 24-uurs formule voor vetverbranding
 • Betaalbaar
 • Geen crash: werkt de hele dag
 • Vegetarisch
Minpunten
 • Twee capsules per dag nodig

Op naar wat ons betreft de beste afslankpillen van 2024: de 24Hr Fatburn van Body & Fit. Body & Fit heeft immers tientallen jaren ervaring in gezonde sport- en voedingssupplementen, waaronder deze beste afslankpillen van 2024. Ze hebben een aanbod van meer dan vijfduizend producten voor je gezondheid, waardoor iedereen er terecht kan. Je behaalt jouw afslankdoelen met deze beste afslankpillen van Body & Fit.

Je neemt twee supplementen per dag in om de optimale afvalresultaten te behalen. Ook blijft het uiteraard belangrijk om enigszins gezond door het leven te gaan. Deze afslankpillen geven je net dat ene duwtje in de rug om gemotiveerd te blijven om veel af te vallen. Ze zijn een revolutie in de supplementenindustrie en worden geproduceerd in samenwerking met een grote speler op de markt van de Europese voedingssupplementen. Het ondersteunt je maar liefst 24 uur per dag. Dit komt, doordat je elke dag dus twee beste afslankpillen per dag inneemt. Elke dosering werkt ongeveer acht tot tien uur lang. Hierdoor merk je de hele dag door dat de pillen je energie geven. De bekende ‘crash’ is hier dus niet van toepassing.

Ook neem je een afslankpil in de avond. Hierdoor blijft je lichaam zelfs tijdens je nachtrust aan het werk. Hierdoor zul je blijven afvallen. Het staat je slaap overigens niet in de weg. Dit is ook te lezen in de diverse ervaringen van gebruikers. Maar welke ingredriënten zorgen hier nu voor? Wel, allereerst ondersteunt de cholinebitartraat het vetmetabolisme. De bijgevoegde biotine ondersteunt het metabolisme van macronutriënten en het energiemetabolisme. Daarnaast is er ook groene thee-extract, groene koffie-extract en L-carnitine toegevoegd aan deze beste afslankpillen voor een optimaal resultaat.

2

Kastoes Performance Fat Burner

Kastoes
Pluspunten
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Gecertificeerd aan GMP en HACCP
 • Halal
 • Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Minputen
 • Twee capsules per dag nodig

In de zoektocht naar de beste afslankpillen van 2024, kwamen we de Fatburner van het alom bekende merk Kastoes tegen. Deze beste afval pillen bevatten capsules die de eetlust verminderen, de vetverbranding bevorderen en die bijdragen aan een snellere stofwisseling, met afvallen tot gevolg. Deze beste afslankpillen zijn zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen vanaf achttien jaar en ouder. Koop daarom de goede afslankpillen van Kastoes en zorg voor het beste resultaat dat mogelijk is! Als je de vraag hebt welke afslankpillen werken echt, dan kan je hier van op aan!

Heb je vaak honger of trek in ongezonde voeding? Dan zijn dit jouw ideale afval pillen. Het zorgt immers voor een niet-honger gevoel, waardoor het het volgen van een gezond eetpatroon stimuleert en de afbraak van vetcellen versnelt. Het lichaam verbrandt hierdoor meer calorieën dan dat het binnen krijgt, waardoor deze Fatburner op nummer 1 staat in de top 6 van beste afslankpillen van 2024.

Ook belangrijk: Kastoes zorgt keer op keer voor betaalbare supplementen en is het beste afslankmiddel voor consumenten. Hierdoor kun je met elk budget terecht voor de voedingssupplementen van de allerhoogste kwaliteit op de markt. Geld hoeft dus niet zoveel te betekenen. Met deze best werkende afslankpillen beheers je je eetlust en maximaliseer je zo het gewichtsverlies. Dit beste afslank supplement is bovendien wetenschappelijk geformuleerd en bevat een hypermoderne, thermogene vetverbrander: het onderdrukt de eetlust én verhoogt tegelijkertijd je energie. Maximaal vetverlies en behoud van spiermassa: check!

Ten slotte worden alle producten – dus ook deze beste afval pillen – van het merk Kastoes in de Europese Unie geproduceerd en zijn ze gecertificeerd aan GMP en HACCP. GMP – Good Manufacturing Practice – is een kwaliteitsnorm voor het maken van geneesmiddelen: een kwaliteitsborgingssysteem voor de farmaceutische industrie. HACCP staat dan weer voor Hazard Analysis and Critical Control Points, wat betekent dat de veiligheid van de producten hoog in het vaandel gedragen wordt.

Normaal gesproken zouden we de 10 beste afslankpillen voor jou op een rijtje zetten. Echter, hebben we er nu voor gekozen om de top 10 afslankpillen niet op te lijsten, maar een lijst van top 6 te maken. Dit komt doordat je wilt weten welke afslinkpillen echt helpen en dat zijn er niet zoveel. Deze 6 in deze lijst behoren dan ook tot de best geteste werkende pillen om af te vallen.

3

Body & Fit – Ripped

Body & Fit
Pluspunten
 • Betaalbaar
 • Vegetarisch
 • Verhoogde focus en alertheid
 • Geen vervelende bijwerkingen
 • Slechts één capsule per dag
Minpunten
 • Niet later dan 18u innemen

Ook op de derde plaats in de top beste afslankpillen van 2024 zien we een product van Body & Fit terug: Ripped. Dit zijn afslankpillen met het bekende ingrediënt Caffeine Anhydrous, speciaal voor wanneer je extra ondersteuning en focus nodig hebt. Deze afslankpillen worden voornamelijk gebruikt door bodybuilders en sporters. Ze bevatten ook L-Carnitine: een aminozuur met als voordeel dat het een belangrijke rol speelt in de energieproductie en vetverbranding van het lichaam. Ook zorgt het voor een extreme beschermende boost voor je hart en bloedvaten. Ten slotte gaat L-carnitine spierpijn en spiervermoeidheid tegen en bevordert het het herstel na een inspanning.

De voordelen van deze beste afslankpillen zijn talrijk. Zo zijn ze zeer betaalbaar en zijn ze geschikt voor vegetariërs. Ook hoef je slechts één capsule per dag in te nemen. Uit de ervaringen op de website van Body & Fit blijkt dat er geen vervelende bijwerkingen te melden zijn. Ook hierin wordt benadrukt dat dit de beste afslankpillen van 2024.

Wel belangrijk om te weten: je mag deze beste afslankpillen niet later dan 18:00 uur nemen. De afslankpillen bevatten immers een hoge concentratie cafeïne, wat de nachtrust kan verstoren. Ook mag je niet meer dan één afslankpil per dag innemen.

4

GoPablo Fat Burner met Groene Thee Extract

GoPablo
Pluspunten
 • Slechts één capsule per dag nodig
 • Meest zuivere ingrediënten
 • Zeer positieve ervaringen op bol.com
Minpunten
 • Niet geschikt voor zwangeren

Op naar de nummer vier in de top beste afslankpillen. Het merk GoPablo Nutrition gebruikt – als eerste online voedingssupplementenwinkel – cocabladeren extract in zijn supplementen en staat daarenboven bekend wegens het leveren van zeer kwaliteitsvolle producten. Enkel en alleen de allerbeste grondstoffen worden in de producten, zoals deze effectieve dieetpillen, gebruikt. Hierdoor behoort deze tot de beste vermageringspillen.

Welke zuivere ingrediënten precies gebruikt worden voor het ontwikkelen van deze vermageringspillen die echt werken? Het gaat onder andere om Groene Thee Extract, Caralluma Fimbriata Extract en Bitter Orange Peel Extract. Groene Thee Extract staat bovenal bekend voor zijn bijdrage aan een goede gezondheid en het stimuleren van de vetverbranding. Uit onderzoek blijkt dat het drinken van groene thee of het innemen van voedingssupplementen met groene thee extract leiden tot gewichtsverlies en een verhoogde vetverbranding. Het is ook belangrijk om een gezond dieet te volgen en enige vorm van lichaamsbeweging te doen. Er zijn bovendien weinig tot geen ernstige bijwerkingen van het groene thee extract bekend, waardoor deze beste afvalpillen hun werk goed kunnen doen zonder vervelende bijwerkingen op te wekken. Niet iedereen houdt van de smaak van groene thee, waardoor deze beste afslankpillen van El Patron dé oplossing bieden om alsnog te profiteren van de voordelen van dit buitengewone ingrediënt. Kortom, ook deze behoort tot de best werkende afslankpil op de markt!

Het is belangrijk om te weten dat je voor de eerste keer slechts één capsule inneemt, om na te gaan of dit goed voor je werkt en of je er goed op reageert. Is dit het geval? Dan kan je – ter bevordering van het hele proces – een extra capsule innemen. Je neemt deze vermageringspillen die echt werken van El Patron best in met water en voor of tijdens het benuttigen van een maaltijd.

5

Vitafi Fat Burner Capsules – Afslankkuur van 30 dagen

Vitafi
Pluspunten
 • Speciaal ontwikkeld voor vrouwen
 • Veggie capsules
 • Wetenschappelijk bewezen werking
 • Ondersteunt de schildklier
Minpunten
 • Drie capsules per dag
 • Prijzig

In de top 6 beste afslankpillen van 2024 konden deze goede vermageringspillen van het merk Vitafi absoluut niet ontbreken. Deze fat burner is immers het enige afslanksupplement in Nederland en België waarvan de ingrediënten stuk voor stuk uitgebreid onderzocht zijn door specialisten: ze hebben een bewezen werking. Vitafi ontwikkelt supplementen voor én door vrouwen, waarbij voornamelijk zaken als kwaliteit, prijs en smaak erg belangrijk bleken te zijn.

Ook deze Fat Burner bevat het wondermiddel Groene Thee, wat de gewichtsbeheersing ondersteunt en zorgt voor een vermindering van lichaamsvet. Daarnaast is er Vitamine B12 aan deze beste afvalpillen ooit toegevoegd, wat zorgt voor een enorme dosis aan extra energie bij vermoeidheid. Al na enkele dagen zul je je prettig en zeer energiek voelen. Deze Fat Burner van Vitafi heeft geen bijwerkingen, maar… ben je gevoelig voor cafeïne? Bouw het gebruik van deze beste afslankpillen dan gedurende een aantal dagen op.

Deze afval pillen helpen niet enkel bij het afvallen, maar helpen ook om het bloedsuikergehalte normaal te houden, ondersteunen de werking van de schildklier en zijn bovendien goed voor het hart. Dit komt door dé perfecte verhouding van de werkzame stoffen in de beste afslankpillen.

Hoe het werkt? Je neemt drie capsules, verspreid over de dag. Je kan er dus eentje nemen bij het ontbijt, tijdens de lunch en bij het diner. Je neemt de afval pillen in met een glas water. Het is belangrijk om te weten dat je het gebruik van de afslankpillen beste langzaam maar zeker opbouwt om zeker te weten dat je geen last krijgt van eventuele nare bijwerkingen. Je kan starten met één capsule per dag en dit geleidelijk aan – na bijvoorbeeld een week – opbouwen naar drie capsules per dag om het gewenste resultaat te bereiken.

6

Stacker 4 Fat Burner

Stacker
Pluspunten
 • Geef zeer veel energie
 • Redelijk goedkoop
 • Veganistisch
Minpunten
 • Negatieve bijwerkingen
 • Enkel 18+

Een afval pil die het vermelden waard is, is dit voedingssupplement van het merk Stacker 4. Deze afval pillen bevatten onder andere Guarana (zorgt voor energie!), Kolanoot, Ginseng, Cafeïne, Capsicum Annuum en – uiteraard – het extract van groene thee. Deze Stacker is al sinds tijden dé afslankpil bij uitstek op de Amerikaanse en de Europese markt. Het wordt ontwikkeld door een bedrijf uit de Verenigde Staten, namelijk NVE Pharmaceuticals. De kruidenmix sluit perfect aan op je behoefte, indien je op zoek bent naar een dieet pil die echt werkt.

Maar wat houden deze ingrediënten precies in? Wel, Guarana groeit in het Amazonebekken in Brazilië en geeft je de nodige energie, waardoor je minder trek zult krijgen in suiker. Ook de Kola noot bevat de nodige cafeïne en geeft je een ware boost. Zoals je ziet, bestaan deze beste afval pillen enkel en alleen uit natuurlijke producten. Er komt dus geen chemie aan te pas en je zult enkel natuurlijke producten tot je nemen, wanneer je deze beste dieetpil gebruikt.

Belangrijk om te weten bij deze beste afval pillen: je mag maximaal één dieetpil per dag innemen én je mag het product niet langer dan een maand gebruiken. Je neemt een dieetpil met voldoende water ná de maaltijd, om tot optimale resultaten te komen. Het product is niet geschikt voor kinderen of voor zwangere vrouwen. Ben je nog geen 18? Neem deze afvalpillen dan niet in!

7

Tips voor Afslankpillen

De Afslankpillen Koopgids
Kan je daadwerkelijk gewicht verliezen met afslankpillen?

Het is natuurlijk belangrijk om gezond te eten en om te bewegen. Maar de diversiteit aan afslankpillen op de huidige markt kunnen je wel degelijk een extra steuntje in de rug geven: het is dus geen wondermiddel, maar het kan ondersteuning bieden bij het verliezen van overtollige kilo’s. Lees je in in de wereld van gezonde voeding, trek elke dag je wandelschoenen aan en gebruik de afval pillen als ondersteuning van je afvalavontuur!

Zijn er nadelen verbonden aan het gebruik van afslankpillen?

Dit is natuurlijk afhankelijk van het product dat je gebruikt. Er zijn natuurlijke afslankpillen en er zijn afslankpillen met ’troep’. Niet alle afval pillen zijn dan ook veilig. Gebruik bijvoorbeeld geen afslankpillen met een laxerende werking, want deze kunnen zeer negatieve effecten hebben op je darmen. Je kan jezelf ook inlezen in de verschillende ingrediënten die jouw afslankpillen bevatten, zoals de informatie die je in deze review kunt lezen!

Hoe kan ik snel mijn kilo’s verliezen met afslankpillen?

Als u op zoek bent naar een afslankmiddel consumentenbond, dan bent u hier aan het verkeerde adres. De consumentenbond test producten zoals afslankpillen met 100% onafhanklijke tests van duizenden producten en diensten. Deze afslankpillen op deze website zijn door ons eigen team getest zonder invloed van de consumentenbond.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general