Beste Zwangerschapstest 2024

Een van de meest spannende testen op aarde: de zwangerschapstest. Op een gegeven moment kun je in je cyclus nagaan of er sprake is van HCG in je urine en dus of je al dan niet zwanger bent. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten zwangerschapstesten. Sommige zijn zeer betrouwbaar, terwijl er bij andere testen twijfel over het resultaat kan ontstaan. Wij hebben echter de meest betrouwbare zwangerschapstesten voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder om meer te weten te komen over de beste zwangerschapstesten!
beste zwangerschapstest 2022
1

Sensitest – Sensitive Dipstick Zwangerschapstest

Sensitest
Pluspunten
 • Zeer betaalbaar
 • Extra gevoelig
 • Duidelijk resultaat
 • Geen vals positieven
Minpunten
 • Geen

Welke zwangerschapstest is het beste? Indien je bezig bent met zwanger worden en/of fertiliteit, dan ken je het merk Sensitest vast wel. Zij ontwikkelen allerlei producten die je kunnen ondersteunen bij je kinderwens. Denk aan ovulatietesten, thermometers en – uiteraard – zwangerschapstesten. Voor elke fase in je proces kun je dus terecht bij dit all-round merk. Hun producten zijn keer op keer erg betrouwbaar. Ook zijn ze telkens weer gecertificeerd en toegelaten voor verkoop. De pakketjes zijn anoniem, waardoor niemand kan zien wat je precies bij welke webshop besteld hebt!

Maar… Welke vroege zwangerschapstest is het beste? Wij hebben de Sensitest Dipsticks gebruikt, wat ons betreft de betrouwbaarste zwangerschapstest. Deze beste zwangerschapstesten zijn extra gevoelig. Het is dan ook de meest gevoelige zwangerschapstest in de lijst. Wat is het beste moment voor zwangerschapstest? Je kan de zwangerschapstesten maar liefst zes dagen voor de dag dat je je menstruatie verwacht, gebruiken. De gevoeligheid bedraagt maar liefst 10 mIU/ml. Er is sprake van een betrouwbaarheid van deze beste early zwangerschapstest van 99%. Bij het ontvangen van de testen ontvang je bovendien een overzichtsblad. Hierop kun je de testjes plakken om zo de vooruitgang van de zwangerschapstesten bij de houden. Zo kun je in de gaten houden of de oploop van de zwangerschapstesten goed gaat. Wordt het streepje om de 48-72 uur steeds donkerder? Dan gaat het goed! Dit is dan ook de meest betrouwbare zwangerschapstest.

Aangezien deze betrouwbaarste zwangerschapstest zeer betaalbaar is, kun je het je normaal gezien wel permitteren om de oploop na te gaan. Dit is bij duurdere testen, zoals de zwangerschapstesten van Clearblue, een ander verhaal. Ook fijn is het feit dat je deze beste early zwangerschapstest ontvangt in een zeer discrete verpakking. Zo weet niemand dat je in de spannende testperiode terecht gekomen bent. Bestel je deze zwangerschapstesten vandaag, dan ontvang je ze normaal gezien morgen al in je brievenbus.

2

Predictor – Early Zwangerschapstest

Predictor
Pluspunten
 • Extra gevoelig
 • Zes dagen voor menstruatie te gebruiken
 • Binnen vijf minuten resultaten
Minpunten
 • Prijziger dan Sensitest

Ook het merk Predictor is in de wereld van de fertiliteit bekend. Ze ontwikkelen dan ook verschillende zwangerschapstesten, maar ook thermometers, bloeddrukmeters en ovulatietesten. De producten zijn volgens ons erg betrouwbaar. Ook zijn de producten telkens weer innovatief en van hoogstaande kwaliteit, waardoor het jouw partner in crime is bij het zwanger worden.

Wij hebben de Predictor Early uitgeprobeerd, de meest gevoelige zwangerschapstest in de lijst. Wat is het beste moment voor zwangerschapstest? Deze beste zwangerschapstest maakt gebruik van early detection technology, waardoor je de testen maar liefst zes dagen voor je beoogde menstruatie kunt gebruiken. Hierdoor is dit het beste moment zwangerschapstest én de beste vroege zwangerschapstest. Op deze manier hoef je niet al te lang in spanning te zitten omwille van de vraag of je al dan niet zwanger bent. Je moet de beste online zwangerschapstest ongeveer vijf seconden in je urinestraal houden. Ook kun je wat urine opvangen in een bekertje en hierna de test erin dippen. Hierdoor weet je 100% zeker dat je geen fouten maakt in het doen van de meest betrouwbare zwangerschapstest. Positief is dan écht positief, en negatief is dan ook écht negatief.

Wij zijn voornamelijk overtuigd over de werking van deze test, aangezien je heel snel een betrouwbaar resultaat ontvangt. Dit is dan ook de meest betrouwbare zwangerschapstest. Indien je zwanger bent, zie je – zelfs bij het vroeg testen – een duidelijk lijntje verschijnen. Wel is het belangrijk om ook op een later moment, wanneer je daadwerkelijk over tijd bent, nogmaals te testen. Hierdoor kun je zien of het lijntje donkerder is geworden en of het hcg-gehalte in je bloed an dan niet stijgt!

3

Clearblue – Ultravroege Zwangerschapstest

Clearblue
Pluspunten
 • Zes dagen voor menstruatie te gebruiken
 • Dikwijls in de aanbieding
 • Geen twijfel over uitslag (digitaal)
 • Meest bekende merk
Minpunten
 • Prijzig

Wanneer er op de televisie een reclame is over zwangerschapstesten, gaan deze in 99% van de gevallen over het wereldbekende merk Clearblue. Het assortiment van Clearblue reikt verder dan de beste zwangerschapstest, aangezien zij ook zeer betrouwbare ovulatietesten ontwikkelen. Ze ontwikkelen dan ook al meer dan dertig jaar alles rondom zwangerschappen. Jaarlijks kiezen meer dan twintig miljoen vrouwen voor de producten van Clearblue en wij begrijpen waarom.

Het grote verschil tussen deze zwangerschapstest beste en de overige zwangerschapstesten in deze lijst is het feit dat dit werkt met digitale uitslagen. Hierdoor hoef je niet te staren om al dan niet een lijntje in de verste verte te zien die je prille zwangerschap misschien zou kunnen bevestigen. Iedereen heeft wel eens van het ’tuurstreepje’ gehoord. Op de zwangerschapstesten van Clearblue zie je in één opzicht de woorden ‘zwanger’ of ‘niet zwanger’. Daarom is dit het antwoord op de vraag: “Welke zwangerschapstest is het beste?”.

Welke zwangerschapstest is het meest gevoelig? Dit is een erg gevoelige zwangerschapstest. Je kan hem maar liefst zes dagen voor je beoogde menstruatie gebruiken. Dit is het beste moment zwangerschapstest. Wel is het zo dat deze beste vroege zwangerschapstest van Clearblue erg prijzig is. Je betaalt natuurlijk ook deels voor het merk. Gelukkig hebben wij uitgezocht dat deze zwangerschapstesten ook erg dikwijls in de aanbieding zijn op Bol.com!

4

Sensitest – Midstream Zwangerschapstest

Sensitest
Pluspunten
 • Vier dagen voor menstruatie te gebruiken
 • Binnen vijf minuten resultaat
 • Geen vals positieven
 • Steviger dan dipstick
Minpunten
 • Minder gevoelig dan voorgaande testen
 • Prijziger dan de dipsticks

En daar is het merk Sensitest weer. Wij waren dan ook enorm onder de indruk van dit merk, waardoor er twee verschillende zwangerschapstesten van Sensitest in deze lijst staan. Waar op nummer één de goedkope, betrouwbare en gevoelige dipsticks staan, vind je hier de Midstream testen van Sensitest. Dipsticks dip je als het ware in een bekertje urine, terwijl je over deze midstream testen heen kunt plassen. Ook zijn deze midstream testen een stuk steviger dan de dipsticks.

Er zijn echter twee redenen waarom wij de dipsticks hoger hebben geplaatst in deze top zwangerschapstesten. Ten eerste zijn de dipstick testen goedkoper. Het scheelt ongeveer de helft in de prijs. Daarnaast zijn de dipstick testen nog net iets gevoeliger dan deze midstream zwangerschapstesten van Sensitest. Daarom is dit het antwoord op de vraag: “Welke zwangerschapstest is het beste?”.Toch zijn ook deze testen gevoelig. Je kan ze tot vier dagen voor je beoogde menstruatie gebruiken. Hierdoor hoef je dus ook niet lang in spanning te wachten. De Sensitest betrouwbaarheid ligt erg hoog.

Hou jij van stevigheid? Dan ga je beter voor deze Midstream testen. Ook deze zijn immers extra gevoelig en het is een praktische en betrouwbare test voor het vaststellen van een eventuele zwangerschap. De juiste hoeveelheid urine wordt immers automatisch gedoseerd door de vorm van de test. Je kan de test trouwens de hele dag door gebruiken. Het is dus niet noodzakelijk om het met ochtendurine te doen! Ook de beste online zwangerschapstest wordt in een blanco verpakking verstuurd. Er staat dus geen reclame van het merk Sensitest op de verpakking. Discretie: check!

5

Telano – Midstream Vroege Zwangerschapstest

Telano
Pluspunten
 • 99% nauwkeurig
 • Redelijk gevoelig
 • Snel resultaat
 • Discrete verzending
Minpunten
 • Minder gevoelig dan overige testen in deze lijst

Op naar het laatste merk in de lijst in de zoektocht naar het antwoord op de vraag “Wat is de beste zwangerschapstest?”: Telano. Ook het merk Telano ontwikkelt diverse artikelen om je kinderwens te vervullen. Denk aan ovulatietesten, ovulatiekalenders en – uiteraard – zwangerschapstesten. In dit artikel zullen we het hebben over de Midstream vroege zwangerschapstest van Telano. Dit is dan ook een goede vroege zwangerschapstest.

Deze beste zwangerschapstest van Telano is net iets minder gevoelig dan de overige testen in deze lijst. Er is sprake van een gevoeligheid van 25 mIU/ml. Hierdoor kun je tot vier dagen voor de beoogde menstruatie nagaan of je al dan niet zwanger bent. De testen zijn bovendien maar liefst 99% nauwkeurig en hiermee net zo betrouwbaar als een laboratoriumtest. De betrouwbaarste zwangerschapstest: check Ook is er sprake van een 100% tevredenheidsgarantie.

Op de zwangerschapstesten bevindt zich een extra breed absorberend gedeelte van 6 millimeter én een brede antislip duimgreep voor meer comfort. De beste zwangerschapstest is eenvoudig in gebruik en geeft snel resultaat. Je hoeft dus niet nodeloos lang te wachten. Ook deze testen worden anoniem en discreet verzonden.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general