Beste Menstruatieondergoed 2024

Duurzaamheid wordt tegenwoordig hoog in het vaandel gedragen. Maar hoe zorg je eigenlijk voor een duurzame levensstijl op een toegankelijke manier? Wel, dat kan onder andere door het gebruik van menstruatieondergoed. Dit is momenteel dé hype en wij begrijpen wel waarom. Het is comfortabel, duurzaam én het scheelt in de portemonnee. Er zijn wel zeer veel verschillende soorten menstruatie onderbroeken op de markt verkrijgbaar. Wij namen de proef op de som en hebben tientallen menstruatie onderbroeken getest op onder andere absorptievermogen, comfort en betaalbaarheid. Zo kwamen wij tot de volgende top vijf beste menstruatieondergoed van 2024. Lees snel verder om meer te weten te komen!
beste menstruatie ondergoed 2022
1

Bamboozy – Hoge Taille Menstruatie Ondergoed

Bamboozy
Pluspunten
 • Vrij van chemicaliën
 • Absorptie equivalent van 3 tampons
 • Comfortabel
 • Anti-bacterieel
Minpunten
 • Geen

Het merk Bamboozy staat bekend voor diens duurzame, zero waste producten. Het vormt met onder andere wasbare wattenschijfjes, menstruatiecups en dit menstruatieondergoed de brug tussen reguliere producten enerzijds en zero waste producten anderzijds. Daarom zorgen wij hiermee voor een menstruatie ondergoed review van het merk! Wij hebben immers menstruatie ondergoed ervaringen.

Dit beste menstruatie ondergoed zorgt ervoor dat je zowel de dag als de nacht zorgeloos kunt doorkomen. De absorptievermogen van dit menstruatie ondergoed bedraagt immers drie tampons, waardoor de gemiddelde vrouw er de nacht wel mee door moet komen. Indien dit niet het geval is, kan je de menstruatie slip altijd combineren met bijvoorbeeld een menstruatiecup. Deze menstruatiecup kun je eventueel ook van het merk Bamboozy aanschaffen.

Ben jij pro zero-waste en wil je meer milieuvriendelijk zijn? Dan is dit menstruatie ondergoed van Bamboozy een goed idee. Het is zeer laagdrempelig om mee te starten. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de was, want je gooit het menstruatie ondergoed als het ware bij je ‘gewone’ was. Bovendien is het menstruatieondergoed gemaakt van bamboevezels. Concreet betekent dit dat er geen nare geurtjes zullen voorkomen met de menstruatie slip. Ook is het menstruatieondergoed anti-bacterieel, dus vormt het een fijne omgeving voor je vagina. Qua vormgeving is dit menstruatie ondergoed ook erg fijn, door onder andere de mooi vormgegeven tailleband. Je kan trouwens ook menstruatie ondergoed string van Bamboozy kopen! Op dit manier kun je verschillende vormen menstruatieslips kopen.

2

Libresse – Intimawear Hipster Menstruatie Ondergoed

Libresse
Pluspunten
 • Gemaakt van zeer absorberende TriTech
 • Kanten tailleband: aantrekkelijk
 • Zachte stof: comfortabel
Minpunten
 • Prijzig

Elk menstruerend persoon kent het merk Libresse wel. In maar liefst 150 landen worden onder andere de tampons en het maandverband van dit merk massaal verkocht. Iedereen heeft wel eens producten van Libresse gebruikt. Libresse bestaat immers al veertig jaar! Het merk is bovendien ook nog eens modern én duurzaam, aangezien de menstruatie ondergoed op de markt hebben gebracht. Dat maakt het uiteraard extra toegankelijk! Wil je gaan voor duurzaamheid? Ga dan voor dit beste menstruatie ondergoed van Libresse. Deze keuze heeft maar liefst 68% minder impact op het milieu!

Goed, maar hoe werkt dit menstruatie ondergoed van Libresse nu eigenlijk? En waarom zijn we zo onder de indruk? Check de menstruatie ondergoed review hier! Wel, er is sprake van een inzetstuk in de menstruatie slip: een extra laagje stof in het kruis van het ondergoed. Deze is gemaakt via TriTech-technologie en bestaat – zoals de naam het al zegt – uit drie verschillende lagen. Allereerst is de bovenlaag vochtafvoerend: het voert snel bloed en vocht af naar de middenlaag. Desbetreffende middenlaag van het menstruatie ondergoed is uiterst absorberend en kan vloeistof minstens acht uur goed vasthouden. De onderlaag is ten slotte ademend, waardoor het snel droogt en lucht van buitenaf doorlaat.

Dit ongesteldheid ondergoed is bovendien ontwikkeld als hipster. Er is sprake van een kanten tailleband, waardoor het menstruatieondergoed niet alleen erg functioneel is, maar er ook nog eens mooi uitziet. De zachte materialen van het ongesteldheids ondergoed zorgen er dan weer voor dat het aanvoelt alsof je gewoon ondergoed draagt. Libresse biedt trouwens ook andere soorten ongestelheids ondergoed aan, zoals menstruatie ondergoed string! Zo kun je verschillende soorten menstruatieslips aankopen. Wat ons betreft is dit ideaal ondergoed ongesteld.

3

Zetamo – Corrigerend Menstruatie Ondergoed

Zetamo
Pluspunten
 • Absorbeert tot drie tampons
 • Vrij van chemicaliën
 • Geschikt om mee te sporten
 • Erg comfortabel
Minpunten
 • Valt klein

Ook het merk Zetamo heeft laatst menstruatie ondergoed uitgebracht. En da’s niet zomaar menstruatie ondergoed! Dit is immers een high waisted corrigerende slip als ongesteldheids onderbroek. Dus indien je op zoek bent naar comfortabel doch corrigerend menstratieondergoed, dan ben je bij Zetamo bij het juiste adres. Lees hier snel de wasbaar menstruatie ondergoed review, want onze menstruatie ondergoed ervaringen zijn zeer positief!

Dit menstruatieondergoed bestaat uit maar liefst vier lagen. De eerste laag bestaat uit 95% katoen en 5% spandex. De tweede laag van de menstruatie slip bestaat uit 80% polyester en 20% nylon. De derde laag bestaat uit waterproof PUL en de vierde laag bestaat uit 95% bamboe en 5% spandex. De bamboevezels beperken nare geurtjes. De overige lagen zorgen voor optimaal absorptievermogen. Daarnaast is het menstruatieondergoed anti-bacterieel. Bovendien gebruikt de verpakking enkel en alleen Recycled Plastic. Dat maakt het ongesteldheids ondergoed uiteraard alleen maar duurzamer dan het al was. Ben jij dus op zoek naar duurzaam ondergoed ongesteld? Dan is dit een goede keuze!

Wat uniek is aan deze menstruatie onderbroek, is het feit dat het geschikt is om mee te sporten. Dit is iets wat veel vrouwen vermijden tijdens de menstruatieperiode, aangezien ze angst hebben om uit te lekken. Deze zorgeloosheid is iets wat dit ongesteld ondergoed garandeert. Ook het comfort wordt hoog in het vaandel gedragen dankzij de zachte materialen van de ongesteldheids onderbroek. Ben je dus op zoek naar lekvrij ondergoed en bovendien vierlaags wasbaar menstruatie ondergoed dat je kan gebruiken tijdens zowel het sporten als tijdens de nacht? Dan ben je bij het menstruatieondergoed van Zetamo bij het juiste adres.

4

SNN Beauty – Menstruatieondergoed

SNN Beauty
Pluspunten
 • Meest sexy menstruatieondergoed
 • Vier absorberende lagen
 • Zowel voor zware als minder zware dagen van de menstruatie
Minpunten
 • Valt erg klein

Vaak staat comfort voorop tijdens de menstruatieperiode. Maar wie zegt dat comfort en aantrekkelijkheid er niet beide tegelijk kunnen zijn? Deze combinatie wordt mede mogelijk gemaakt door het merk SNN Beauty met hun beste menstruatie ondergoed. Zij brengen met hun menstruatieondergoed een duurzaam alternatief voor tampons en maandverband. Hierdoor help je enerzijds het milieu en bespaar je anderzijds geld. Dat klinkt goed, niet waar?

Dit ongesteld ondergoed bestaat uit maar liefst vier absorberende en beschermende lagen. Zo zijn er drie goed absorberende bamboelagen ingebouwd in de menstruatieslip, waardoor doorlekken tijdens zelfs de zwaarste dagen van je menstruatie niet zal gebeuren. Dan is er nog de buitenste laag van het ongesteld ondergoed. Deze bestaat uit een ademende beschermlaag, waardoor het nare geurtjes zal vermijden met de ongesteldheids onderbroek.

Waarom is het nu belangrijk dat dit ongesteldheid ondergoed voor drie lagen uit bamboevezels bestaat? Wel, bamboe heeft een erg groot absorptievermogen. Dit absorptievermogen is groter dan bijvoorbeeld dat van katoen. Dit komt onder andere door de vorm van de vezels in de menstruatieslip. De bamboevezels van de menstruatie onderbroek hebben onder andere een rondere doorsnede. Hierdoor zal er minder weerstand ontstaan het garen maken. Resultaat? De bamboelagen van dit menstruatieondergoed voelen zacht aan op de huid!

5

Volcare – Menstruatie Ondergoed

Volcare
Pluspunten
 • Opvallende kleur
 • Vrij van chloor en parfums
 • Absorptievermogen van 50 ml
 • Discrete verzending
Minpunten
 • Aantal negatieve reviews op Bol.com

Veel ongesteldheid ondergoed op de huidige markt heeft een zwarte kleur. Maar wat als je eerder fan bent van fellere kleurtjes? Dan is het menstruatieondergoed van het merk Volcare echt iets voor jou! Ook dit menstruatieondergoed maakt gebruik van een vierlaags ontwerp, waardoor je niet zult doorlekken en het ongesteld ondergoed telkens weer droog zal aanvoelen.

Het grote verschil met bijvoorbeeld maandverband is het feit dat menstruatieondergoed altijd op dezelfde plek zal blijven zitten. Hierdoor zal de menstruatie onderbroek jou een comfortabel gevoel geven. Het kruisje is niet irriterend en zal niet verschuiven. Dit zorgt er dan weer voor dat het menstruatieondergoed lekvrij zal blijven, zelfs op de zwaarste dag van je menstruatie. Lekvrij ondergoed: check! Onze ervaring menstruatie ondergoed is, zoals je kunt lezen, erg positief.

Het absorptievermogen van dit beste menstruatie ondergoed bedraagt 50 milliliter. Hierdoor kan het ook gebruikt worden bij (licht) urineverlies en overmatige afscheiding. Ook tijdens je zwangerschap kan dit ongesteld ondergoed goed gebruikt worden tegen het dikwijls bijhorende kwaaltje van de urineverlies. De vier verschillende lagen van het menstruatieondergoed houden vocht vast en laten het ondergoed droog aanvoelen. Hierdoor is de menstruatieslip functioneel, maar tegelijk extra comfortabel.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general