Beste Tandenbleekset 2024

Zijn jouw tanden verkleurd door bijvoorbeeld rode wijn of koffie? Wil je hier een laagdrempelige oplossing voor? Wij hebben voor jou tientallen tandenbleeksets uitgeprobeerd en kwamen tot een top vijf tandenbleeksets van 2024. Deze beoordeelden we onder andere op effectiviteit, de aanwezigheid van schadelijke stoffen en de betaalbaarheid van het product. Ook zijn er verschillende methodes om je tanden te bleken. Wil je graag meer weten over tandenbleeksets? Lees dan gauw verder!
beste tandenbleekset 2022
1

Happy Smile™ – Professionele Tandenbleekset

Happy Smile
Pluspunten
 • Zonder Peroxide
 • Pijnloos
 • Snel resultaat
 • Voldoende gel voor 9x bleken
 • Betaalbaar
Minpunten
 • Geen

Ben jij op zoek naar de beste tandenbleekset 2024? Dan ben je bij het merk met de veelzeggende naam Happy Smile bij het juiste adres. Na vele onderzoeken blijkt naar onze mening dat de tandenbleekset van dit merk de beste op de huidige markt is. Wil je weer met een mooie stralende lach en bijhorend zelfvertrouwen door het leven gaan? Ga dan meteen voor de beste tandenbleekset consumenten van het merk Happy Smile!

Allereerst is deze Teeth Whitening Kit enorm compleet. Alles wat je nodig hebt met de allerbeste ingrediënten om gemakkelijk en pijnloos je tanden te witten: check! Hierdoor is dit de beste bleekgel tanden. Ook is het zo dat de tandenbleekset goedgekeurd is aan de hand van de – redelijk tot zeer strenge – Europese wetgeving. De tandenbleekset bevat immers geen peroxide. Peroxide zit in vele tandenbleeksets, maar is helaas schadelijk voor de tanden op lange termijn. Deze beste tandenbleekset consumenten is onschadelijk voor je gebit!

Daarnaast is deze beste tandenbleekset 2024 onwijs eenvoudig in het gebruik. Wij zijn geen pro’s in dit soort zaken, maar we snapten het na één blik op de gebruiksaanwijzing van deze beste bleekgel tanden. Hierdoor krijg je in een handomdraai tot negen tinten wittere tanden. Je hebt bovendien voldoende beste bleekgel tanden in de set om maar liefst negen keer je tanden te bleken. Eén sessie duurt slechts vijftien minuten per dag en er kan geen pijn of gevoeligheid optreden door het gebruik van de beste tandenbleekset.

2

Pure Luxure – Professionele Tandenbleek Strips

Pure Luxure
Pluspunten
 • Zonder peroxide
 • Tot 13 tinten witter binnen 2 weken
 • Verwijdert tandplak
 • 100% natuurlijk
Minpunten
 • Geen aangename smaak

Het volgende merk waar we van onder de indruk waren, is Pure Luxure. De naam zegt het al: een luxeproduct om je tanden mee te bleken. Je ontvangt met deze beste tandenbleekset 28 teeth whitening strips zonder peroxide. Op deze manier kun je je tanden volledig pijnloos en zonder schade bleken: het is 100% natuurlijk én 100% veilig. Ook zul je geen last krijgen van gevoelige tanden, wat bij tandenbleeksets met peroxide wel vaak voorkomt.

Welke tandenbleekset werkt echt? Wil jij witte tanden in dertig minuten? Met deze beste thuis tandenbleekset kun je binnen twee weken tot maar liefst dertien tinten wittere tanden krijgen binnen twee weken. Deze beste tandenbleekset 2024 maakt gebruik van het ingrediënt houtskool, wat bekend staat om het verwijderen van tannine. Tannine vind je onder andere in wijn en koffie, producten die je tandglazuur dikwijls aantasten. Houtskool kan de door tannine veroorzaakte vlekken eenvoudig verwijderen. Hierdoor behoort deze tandenbleekset tot de beste tanden bleken thuis.

Zoek jij naar een beste thuis tandenbleekset die bijdraagt aan een gezonde mondhygiëne? En meer bepaald naar de tanden bleken beste getest? Deze beste tandenbleekset 2024 is peroxidevrij, gebruiksvriendelijk en maakt gebruik van een verbeterde formule voor snel resultaat. Op deze manier is het 100% natuurlijk en 100% veilig. Je onzekerheid over gele tanden is absoluut niet langer nodig, als je slechts dertig minuten per dag over hebt voor deze beste tandenbleekset!

3

Glory of White – Tandenbleker Premium

Glory of White
Pluspunten
 • Geavanceerde LED-techniek
 • Geheel pijnloos
 • 0% waterstofperoxide
 • Getest door tandartsen
Minpunten
 • Prijzig

Op zoek naar tanden bleken thuis beste getest? Check dan snel deze tandenbleekset review! Glory of White kwam met zijn tandenbleekset met de meest complete en geavanceerde set, maar ook de meest prijzige set. Wees je hier dus van bewust. Dit is echter de meest revolutionaire tandenbleekset op de huidige markt. De bleker is tot maar liefst zes keer krachtiger dan de overige modellen en gaat daarnaast ook nog eens voor een langere tijd mee.

Zoek je naar de beste tanden bleken thuis? Ook deze beste thuis tandenbleekset maakt geen gebruik van waterstofperoxide en is bovendien getest door tandartsen. Hierdoor is de set door de Europese Unie goedgekeurd. Een CE-keurmerk is dus een feit. Daarnaast bevat de tandenbleekset geen giftige stoffen, is het dierproefvrij én vegan-friendly en is het zeer eenvoudig te gebruiken.

Het led-licht van de beste tandenbleekset bevat maar liefst 32 led-lampen. Door deze revolutionaire techniek zorg je voor maximale bleekresultaten. Je kan je tanden maar liefst negen tinten lichter maken. Nochtans bevat de tandenbleekset gelukkig geen waterstofperoxide of andere chemische middelen.

4

At-Shop – Whitening Teethpowder

At-Shop
Pluspunten
 • Na twee weken zichtbaar verschil
 • Eenvoudig in gebruik
 • 100% Natuurlijk
Minpunten
 • Zonder borstel geleverd

Een andere methode om je tanden te bleken, is het gebruik van houtskoolpoeder. Ook deze methode is ontzettend gebruiksvriendelijk. Aleereerst poets je je tanden zoals je gewend bent. Hierna dip je een andere tandenborstel – wat de houtskool geeft een zwarte kleur af – in het poeder. Je poetst je tanden twee minuten lang en laat het even intrekken. Hierna spuug je het zwarte poeder weg en spoel je het grondig. Hierna kan je wederom je tanden poetsen.

Welke tandenbleekset werkt echt? Wel, deze 100% natuurlijke poeder zorgt voor gladde tanden en een stralende glimlach omwille van zijn hoofdingrediënt. Dit is actieve kool uit de bast van kokosnoten. Dit ingrediënt trekt onzuiverheden aan. Hierdoor bleekt het je tanden op een 100 procent natuurlijke manier. Hierdoor maken producten als rode wijn of koffie geen kans door deze beste tandenbleker. Na twee weken zie je al verschil!

Belangrijk bij deze tandenbleekset review is wel om te onthouden dat je het potje zeer voorzichtig moet openen en het plaatst op een vlakke ondergrond. Het zware poeder kan immers een behoorlijke troep opleveren. Je kan ook best een donkere handdoek in de buurt houden voor eventuele ongelukjes.

5

Pure Luxure – Tandenbleekset incl. 14 whitening strips & 6 gelpennen

Pure Luxure
Pluspunten
 • Zeer complete set
 • Veilig & Pijnloos
 • Vegan & Dierproefvrij
Minpunten
 • Prijzig

Last but not least: de meest complete tandenbleekset van ze allemaal en hierdoor een gepast plekje in de top beste tandenbleeksets. Deze beste tandenbleekset bevat immers veertien whitening strips, zes gelpennen, een teeth whitening kit, een Nederlandse handleiding én een E-book.

Je kan dus eigenlijk alle uitleg van de vorige tandenbleeksets bij elkaar voegen om tot de uitleg rond deze beste tandenbleekset te komen. Binnen zeven dagen krijg je wittere tanden en er zijn maar liefst vijf verschillende LED-standen beschikbaar. Hierdoor is tanden bleken beste getest enorm makkelijk om vanuit huis te doen. Deze beste tandenbleekset is bovendien niet schadelijk voor de mondhygiëne of voor je tanden.

Ook deze beste tandenbleker voldoet aan de eisen van de Europese wetgeving. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over eventuele schadelijke effecten van de tandenbleekset op lange termijn. Na dertig minuten is het resultaat al zichtbaar, maar na zeven dagen zie je een groot verschil in de kleur van je tanden!

Beste tandenbleekset consumentenbond

Naast onze beoordeling, wil je natuurlijk weten wat de consumentenbond vindt van tandenbleeksets. De consumentenbond is een partij dat onafhankelijk advies uitbrengt over duizenden producten. Echter, is dit geen beste tandenbleeksets consumentenbond test en heeft de consumentenbond geen invloed op onze specifieke test naar deze tanden bleken thuis consumentenbond. Als je wilt weten wat de beste tandenbleekset volgens de consumentenbond is, zul je dat niet op onze website vinden. Echter, hebben wij tientallen experts laten reviewen welke tandenbleekset zij het fijnste vonden en zie hier het resultaat.

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general