Beste Slaap Oordoppen 2024

Ben jij op zoek naar de beste slaap oordoppen 2024? Zoveel wensen, zoveel aanbod. Wij hebben verschillende slaapoordoppen van verschillende merken uitgeprobeerd. Hierbij hebben we gelet op waterdichtheid, of ze helpen tegen snurken, de hoeveelheid dB dat tegengehouden wordt & meer! Lees snel verder om meer te weten te komen!
beste herbruikbare slaap oordoppen 2022
1

SleepCore® – 14x Slaap Oordopjes

SleepCore®
Pluspunten
 • BPA-vrij en herbruikbaar
 • Dempt tot 27 decibel
 • Werkt tegen snurken
 • Ook onder water geschikt
 • Zeer betaalbaar
Minpunten
 • Geen

Ben jij op zoek naar de beste slaap oordoppen van 2024? Dan ben je bij SleepCore bij het juiste adres. Het merk Sleepcore is gespecialiseerd in producten om je nachtrust te verbeteren. Denk aan slaapmaskers en slaap oordoppen. Deze slaap oordoppen hebben onwijs veel positieve reviews op Bol.com, waardoor ze onze aandacht trokken. Daarom hebben we onder andere deze slaap oordoppen besteld, opdat we ze konden uitproberen. En wij zijn overtuigd! Meer weten over deze beste slaap oordoppen? Lees snel verder!

Bij het bestellen van deze slaap oordoppen, ontvang je maar liefst veertien paar slaap oordoppen die gemaakt zijn van siliconen. Ze zijn waterdicht en zorgen voor een hoge demping van het geluid. Het zijn immers niet enkel slaap oordoppen: je kan ze ook gebruiken op een festival, in een discotheek of op een ander luid feest. Ze zijn dus ook geschikt als party plugs. Ook bijzonder: indien je deze slaap oordoppen besteld, doneert Sleepcore een boom. De natuur zal je dus ook dankbaar zijn voor het aanschaffen van deze beste slaap oordoppen!

De slaap oordoppen zijn BPA-vrij. Dit betekent dat er geen kleurstoffen gebruikt worden bij het produceren ervan. Ook zijn ze herbruikbaar en heb je tijdens het liggen geen last van de oordoppen. Het comfort tijdens de nacht viel ons ook erg op. Je voelt ze als het ware niet zitten, terwijl de slaap oordoppen wel hun werk doen. Wij hebben de slaap oordoppen onder andere getest bij een snurkende partner en merkten direct een verbetering van de nachtrust op. Ook zijn de oordoppen onder water te gebruiken. Waarom je dit zou doen? Wel, tijdens het zwemmen kun je oorontstekingen voorkomen, aangezien er geen water in je oren komt!

2

Somnifiq – Slaap Oordoppen

Somnifiq
Pluspunten
 • Ook geschikt als party plugs
 • Hoge geluidsdemping van 35 decibel
 • Twee maten
 • BPA-vrij
Minpunten
 • Iets prijziger dan bovenstaande slaap oordoppen

Op de tweede plek in de top vijf beste slaap oordoppen staan de oordoppen van het merk Somnifiq. Dit merk heeft meer dan drie jaar expertise op het vlak van beter slapen en heeft al meer dan tienduizend tevreden klanten aan een betere nachtrust geholpen. Al hun producten zijn op wetenschap gebaseerd. Je mag bovendien maar liefst negentig proefnachten gebruik maken van de producten. Bevallen de slaap oordoppen niet? Dan kun je ze gratis retourneren. Zowel duurzaamheid als kwaliteit staan bij het merk hoog in het vaandel. Ook betaalbaarheid en een goede service zijn belangrijk voor Somnifiq.

Door het unieke ontwerp van deze slaap oordoppen zijn ze erg comfortabel. Ze zijn eenvoudig in en uit te doen en blijven goed op hun plaats zitten. De siliconen zijn extreem zacht en de slaap oordoppen zijn ook nog eens beschikbaar in twee maten. Ze zijn bovendien herbruikbaar, hypoallergeen en wasbaar. Je betaalt weliswaar iets meer dan bij de slaap oordoppen van Sleepcore, maar ze zijn wel duurzamer. De geluidsdemping bedraagt 35 decibel, waardoor een goede nachtrust zo goed als gegarandeerd wordt.

je kan de slaap oordoppen bovendien ook gebruiken als party plugs of om je beter te kunnen concentreren in een lawaaierige werkomgeving. De omgevingsgeluiden worden immers gedempt tot een dragelijk niveau. Het dempt bijvoorbeeld geen brandalarm of wekker, wat natuurlijk belangrijk is. Je kan de slaapoordoppen eenvoudig schoonmaken onder de kraan. Bovendien worden de slaap oordoppen geleverd in een stijlvol opbergdoosje, waardoor je ze mee kan nemen naar bijvoorbeeld je kantoor of naar een festival. Wij hebben de slaap oordoppen in verschillende omgevingen uitgeprobeerd, zoals in een vliegtuig, tijdens het klussen en tijdens het motorrijden. Telkens weer overtroffen de slaap oordoppen onze verwachtingen. Wij zijn dus positief verrast over de slaap oordoppen van het merk Somnifiq!

3

Rolfstone Mila – Slaap oordopjes met Active Noise Cancelling

Rolfstone
Pluspunten
 • Active Noise Cancelling
 • Sleepbuds
 • Werkt met Android en Apple
 • Met wingtips: comfortabel
 • Ook te gebruiken als muziekoordoppen
Minpunten
 • Prijzig

Op nummer drie staat het duurste product: de slaap oordopjes met active noise cancelling van het merk Rolfstone. Dit zijn de Rolfstone Mila slaapoordopjes. Waarom je hier speciale oordoppen voor moet kopen? Wel, vaak zijn normale draadloze oordopjes een stuk te groot en pijnlijk om mee te gaan slapen. Deze slaap oordopjes zijn klein en hierdoor comfortabel om mee te slapen. Je kan ze eenvoudig verbinden met je telefoon, waardoor je via een programma als Spotify naar je eigen muziek kunt luisteren. Je kan ze uiteraard overdag ook gewoon gebruiken.

Wij hebben deze slaap oordopjes van Rolfstone gebruikt tijdens het slapen. Wat opviel is dat we zelfs op onze zij geen last hadden van de oortjes. Ze zijn enorm zacht en comfortabel. Aan de bovenkant bevindt zich een haakje, waardoor de oordopjes goed op hun plek blijven zitten. Het verbinden met je smartphone gebeurt via Bluetooth. Hierdoor kun je elke app gebruiken om muziek, meditatieoefeningen of natuurgeluiden mee af te spelen. Denk aan Storytel, YouTube, Spotify of Podimo. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan de slaap oordoppen bovendien ook gebruiken tijdens bijvoorbeeld het mediteren of een yoga oefening. De Active Noise Cancelling dempt geluiden om je heen, zoals het snurken van je partner, wat uiteraard leidt tot een betere nachtrust.

Bovendien worden de slaap oordopjes geleverd inclusief een oplaadcase. Deze case kun je dan weer opladen met de meegeleverde USB-C kabel. Wil je de slaap oordopjes liever draadloos opladen? Dat kan ook! Alleen moet je er dan een Rolfstone Swift draadloze lader bij kopen. Fijn om te weten is dat je bij problemen met de slaap oordopjes het merk eenvoudig kunt bereiken voor service: Rolfstone is immers een onderneming van Nederlandse bodem en is onder andere bereikbaar via WhatsApp. Dit zorgt voor een erg persoonlijke klantenservice.

4

Mr. Panache – 14x Slaap Oordopjes

Mr. Panache
Pluspunten
 • gaan tot 6x langer mee
 • Bij elke aankoop wordt er een boom gepland
 • Meeste bol.com reviews
 • Ook te gebruiken onderweg
Minpunten
 • Niet geschikt tegen harde geluiden

beste slaap oordoppen 260
beste oordopjes slapen 720
goede oordoppen slapen 210
beste oordoppen tegen snurken 170
goede oordopjes slapen 90
beste oordopjes tegen snurken 90
goede oordoppen tegen snurken 50
goede slaap oordoppen 50
beste slaap oordoppen op maat 30
beste oordopjes voor slapen 50
beste oordoppen op maat slapen 70
beste oordopjes slapen snurken 70

Ben je op zoek naar de beste oordopjes voor slapen? Of op zoek naar de beste oorduppen tegen snurken? Dan ben je hier op het juiste adres! De MR.PANACHE™? oordoppen zijn goede slaap oordoppen op maat en kun je gebruiken als je last hebt van snurken in de nacht. Al meer dan 7000 klanten maken momenteel gebruik van deze oordopjes. De set bestaat uit 14 verscihllende oordopjes die van siliconen zijn gemaakt. Deze beste slaap oordoppen gaan door dit materiaal wel tot 6 keer langer mee dan de vergelijkbare oordopjes in deze lijst. Om die reden hebben we deze beste slaap oordoppen ook meegenomen in de lijst met goede oordoppen voor slapen en snurken.

Het enige nadeel aan deze beste oordopjes tegen snurken is dat ze niet geschikt zijn tegen zeer harde geluiden. Het gaat tot 25dB naar beneden, maar als je een harde snurker naast je hebt kan het zijn dat je dit nog steeds meekrijgt, ondanks dat je deze beste oordoppen tegen snurken hebt.

Als je de oordopjes goed onderhoud, dan gaan deze tot wel 54 dagen mee per paar. Het zijn er in totaal 14, waardoor je toch het hele jaar onder de pannen zit met je beste oordopjes tegen snurken! Goede slaap oordoppen herken je natuurlijk aan comfort, dat ze lekker zitten en dat je eigenlijk niks er van merkt dat je ze in hebt. Zowel jij als je partner kunnen weer slapen als een roos met deze goede slaap oordoppen

De MR. PANACHE™ Premium Silicone Earplugs zorgen voor een geluidsafname van 25 dB. Dat betekent eigenlijk dat je geluiden als snurken, lawaai van auto’s buiten, treinen die voorbij komen of harde muziek op feestjes niet meer hoord als je deze beste slaap oordoppen in hebt. Je krijgt verder ook geen last van pijnlijke oren, drukte of lawaai.

Deze beste oordoppen tegen snurken zijn niet alleen voor in bed, maar je kunt ze ook tijdens het reizen gebruiken. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor gebruik onderwater. Daarmee voorkom je dat er water in je oren zal komen en zijn ze ook beter beschermd tegen infecties als een oorontsteking.

Ben je op zoek naar de beste festival oordopjes, dan kun je ook deze MR. PANACHE beste slaapoordoppen gebruiken tegen de harde muziek. Let’s party!

Wat zijn de beste slaap oordoppen?

De Sleepcore slaap oordoppen zijn op dit moment de beste op de markt! Deze zijn geschikt onder water, dempen tot 27 dB, zijn goed van kwaliteit en gaan zeer lang mee!

Wat zijn de beste oordoppen tegen snurken?

De Sleepcore slaap oordoppen zijn ook op dit moment de beste slaap oordoppen tegen snurken! Deze dempen tot 27 dB, wat genoeg is voor de gemiddelde snurker. Krijg je nachtrust terug met deze snurk oordoppen!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general