Beste Minimizer / Beste BH Merk

Om je buste kleiner te laten lijken, is er niet per se een borstverkleining nodig. Er bestaat zoiets als een minimizer bh, waardoor je borsten optisch een maat kleiner lijken. Deze minimizer bh's zorgen ervoor dat je borsten kleiner lijken, maar dat ze niet afgekneld worden. Dit komt door de bredere omtrek van de cups. Ben jij op zoek naar de beste minimizer bh's van 2024? Ontdek de top vijf beste minimizer bh's van 2024 in dit artikel!
beste minimizer bh 2022
1

Triumph True Shape Sensation 

Triumph
Pluspunten
 • Betaalbaar
 • In drie verschillende kleuren
 • Brede bandjes: stevigheid & comfort
 • Naadloos
Minpunten
 • Geen

Indien je je borsten kleiner wilt laten lijken, dan kan dit met een zogenaamde minimizer bh. Wat is een minimizer bh? Zie een beste minimizer bh als het tegenovergestelde van een push-up bh: een minimizer bh zorgt ervoor dat je borsten kleiner lijken, maar knellen ze niet af. Hoe doet een minizer bh doet? Wel, de cups hebben een bredere omtrek dan andere beha’s én de cups zijn net wat minder diep. Dit zorgt er voor dat je borsten breder zijn en meer naar het midden worden verdeeld. Eindresultaat: schijnbaar minder grote borsten.

Het eerste merk dat de beste minimizer bh ontwerpt, is Triumph. Wat ons betreft, is Triumph het beste bh merk wat betreft minimizer bh’s en behoort het ook wat andere bh’s betreft tot een van de goede bh merken. Deze Triumph bh minimizer met beugel is zeer populair. Triumph ontwikkelt al jarenlang een veelheid aan verschillende soorten bh’s. Denk aan bh’s zonder beugel, met beugel, voorgevormde bh’s, push-up bh’s én minimizers. Met de beste minimizer bh van Triumph wordt de buste optisch met één cupmaat verkleind. Van deze minimizers ontwikkelt Triumph verschillende soorten bh’s in verschillende stijlen. Denk aan de Azalea Florale, de Airy Sensation en de Ladyform Soft. Veruit de meest bekende minimizer bh van Triumph is echter de True Shape Sensation minimizer bh. Deze bh komt uit de Shapewear-serie genaamd True Shape Sensation. Het volume met deze minimizer bh wordt ongeveer één maat verkleind. De beste minimizer bh bevat een zogenaamde comfort wire, waardoor de cup de borst perfect omsluit en tegelijkertijd maximale bewegingsvrijheid biedt. Hierdoor is dit een goede bh voor zware buste.

De beste minimizer bh is samengesteld uit een geraffineerde tweedeling. Hij bevat langs de randen ondersteunende mesh, waardoor de cups de borst perfect omsluit. Hierdoor is dit een goed ondersteunende bh. Op het verbindingsstukje is bovendien een mooi Triumph-kroontje te vinden. Langs de zijkanten is de minizer bh hoogwaardig afgewerkt, wat ervoor zorgt dat hij niet aftekent onder nauwsluitende kleding. Je kan ten slotte deze Triumph bh minimizer met beugel perfect combineren met een van de vele bijpassende slips van het merk, wegens het tijdloze ontwerp.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een minimizer BH Hema te bestellen, maar dan merk je toch wel dat de oorspronkelijke uitvinder van dit product, Triumph, toch wel een aanzienlijk beter product op de markt weet te zetten dan de Hema. Niks mis met een Hema minimizer hoor, de prijzen zijn goed, maar als je echt kwaliteit wilt voelen dan zouden wij voor Triumph gaan.

2

Niet-voorgevormde BH Nina Minimizer 

Hunkemöller
Pluspunten
 • Marktleider in Benelux
 • Kwalitatief hoogstaand
 • Zeer betaalbaar
 • Beschikbaar in grotere cupmaten (E+)
Minpunten
 • Enkel voor casinobrood

Minimizer bh wat is dat? Wanneer je denkt aan een bekend lingeriemerk, denk je aan het merk Hunkemöller. Hunkemöller is immers een van de grootste lingeriemerken van Europa. Sterker nog, het merk is de marktleider in Duitsland en de Benelux, ook op het gebied van ondersteunende bh grote maten. Keer op keer ontwikkelt het ontwerpteam kwaliteitsvolle, nieuwe producten en innovaties. De prijzen zijn bovendien voor het brede publiek toegankelijk. Ook voor het dagdagelijks onderzoek ben je bij Hunkemöller aan het juiste adres. Vraag je jezelf af: “Welk merk bh is het beste?” Dan is dit je antwoord!

Vraag je jezelf af: “Wat betekent minimizer bh?”. Deze beste minimizer bh van het merk Hunkemöller laat je borsten kleiner maken zonder ze af te knellen. Het is een zeer comfortabele en stevige bh, beschikbaar in vier verschillende kleuren. Door de combinatie van de pasvorm en de cups worden de borsten over een groter oppervlak verdeeld. Hierdoor zullen ze kleiner ogen. Ook zorgt de goede stevige bh voor zeer veel support van de borsten en is het eigenlijk een ondersteunende bh voor grote maten.

Je kan de brede, elastische schouderbandjes eenvoudig verstellen. De minimizer bevat een oog- en haaksluiting op de rug. Ook deze minimizer bh heeft cups die aan de bovenzijde zijn afgewerkt met een mooi randje van mesh. Deze beste minimizer bh is beschikbaar in een breed aanbod van maten, namelijk vanaf C75 tot G95 en alles hier tussenin! Beste bh merk grote maten: Hunkemöller! Dit is wat ons betreft de best ondersteunende bh uit de lijst. Een minimizer bh kopen doe je bij Hunkemöller als je écht fan bent van mooi ondergoed. Goede bh merken zijn er overal, maar binnen onze bh minimizer test vinden we dat de ondersteunende bh’s van Hunkemöller zowel effectief als mooi zijn.

3

Naturana Minimizer BH

Naturana
Pluspunten
 • Bijzonder satijnmateriaal
 • Groot draagcomfort
 • Naadloos voorgevormde cups
 • Betaalbaar
Minpunten
 • Slechts tot cup E

Om de top drie beste minimizer bh’s 2024 af te maken, introduceren we het merk Naturana. Het merk Naturana bestaat al zeer lang. In 1917 heeft Karl Dölker het merk reeds opgericht. Al het ondergoed van Naturana wordt gemaakt met organic cotton. Drie woorden die hoog in het vaandel gedragen worden door het merk: klassiek, tijdloos én modern. Veel van de modellen van Naturana dragen bovendien glanzende en daarbij heerlijk aanvoelende stofjes. Het merk ontwikkelt slips, bodies, sport bh’s, badkleding én minimizers. Naturana is volgens ons dan ook het beste bh merk op vlak van comfort en betaalbaarheid. Ook uit allerlei prijzenuitreikingen blijkt dat Naturana telkens weer tot de top 10 bh merken behoort.

Ben je op zoek naar een betaalbare en tegelijk zowel klassieke als moderne minimizer bh? Dan ben je bij het merk Naturana aan het juiste adres. Ze hebben meer dan een eeuw lang ervaring in het ontwikkelen van minimizer bh’s en dat merk je in één oogopslag onmiddellijk. Deze minimizer onderscheidt zich van andere minimizers op de markt, dankzij het glanzende stofje. Hierdoor komt deze minimizer een stuk sexyer over dan de andere minimizer bh’s in deze lijst!

Het enige nadeel aan deze minimizer bh is het feit dat deze niet in grote mate beschikbaar is. De maten gaan van 75C tot en met 95E, waardoor deze minimizer bh niet voor iedere vrouw zal voldoen. Dit is dan ook een goede, stevige bh. Indien je op zoek bent naar een minimizer bh voor grotere maten, kun je bijvoorbeeld naar het bovenstaande exemplaar van de Hunkemöller kijken.

4

Chantelle Beha Hedona Minimizer

Chantelle
Pluspunten
 • Zeer betaalbaar
 • Cup B t.e.m. G
 • Gladde, naadloze cups
Minpunten
 • Prijzig

De perfecte combinatie van enerzijds Franse elegantie en anderzijds ultiem draagcomfort: dat is het merk Chantelle. Het merk is gespecialiseerd in grote cupmaten en dat merk je aan alles. Zij bezitten een unieke savoir-faire op vlak van mooie lingerie met een ultra comfortabele pasvorm. Dit is voor vrouwen met een grote cupmaat niet voor de hand liggend, maar Chantelle bereikt het met elk model dat ze uitbrengen. Indien je je afvraagt: “Wat is de beste bh?”, dan vind je bij Chantelle vaak waar voor je geld!

Het merk is Frans, wat zich uit in de Franse elegantie van de lingerie. Het wordt in Frankrijk gemaakt en ze meest bekende serie van het merk is Hedona. Ook deze Hedona Minimizer komt – de naam zegt het al – uit deze bekende serie van Triumph. Ben je een elegante, stijlvolle vrouw en ben je op zoek naar een comfortabele doch mooie minimizer bh? Dan is deze Hedona Minimzer echt iets voor jou.

Deze minimizer bh bevat beugels en een gladde, naadloze en niet-voorgevormde cup. Indien je op zoek bent naar een minimizer bh mét voorgevormde cup, dan moet je even verder zoeken. Bovendien is deze fijne minimizer bh beschikbaar in een breed aanbod van maten, namelijk van B tot en met G. Hierdoor is dit een goede bh voor zware buste. Chantelle is met deze minimizer bh dan ook de beste bh merk grote maten.

5

Naturana Minimizer & Side Smoother

Naturana
Pluspunten
 • Naadloze bh
 • Verstelbare schouderbandjes
 • Ook beschikbaar in het rood
 • Ook geschikt als sportbh
 • Lang snoer
Minpunten
 • Slechts tot maat 90E

Eindigen doen we met een merk dat we eerder al besproken hebben in dit artikel, namelijk het merk Naturana. Naturana heeft een tweede soort minimizer bh ontwikkeld, namelijk de Naturana Minimizer & Side Smoother BH. Ook deze bh verkleint je buste visueel door de verdeling die hij uitoefent. De rugsluiting bevat 3×2 haken en er is sprake van brede, verstelbare bandjes.

Deze minimizer bh is echter innovatiever dan de andere bh’s in deze lijst. Dat komt door de zijkanten van deze minimizer: de zijkanten blijven perfect in evenwicht. Dit komt door het speciale naadontwerp. De hoge zijdelen zorgen er immers voor dat eventuele kleine rolletjes minder zichtbaar worden. Hierdoor doet de bh twee dingen: enerzijds reduceert het de cupmaat optisch, anderzijds verzacht het ongewenste rollen en oneffenheden. Een goede ondersteuning én bovendien optimale pasvorm: check! Dit is dan ook een zeer goed ondersteunende bh. Wij durven het zelfs de best ondersteunende bh te noemen!

Wat ten slotte ook fijn is, is het feit dat je deze minimizer bh ook kunt gebruiken als een sportbh. Elke vrouw met een grotere cupmaat weet hoe moeilijk het kan zijn om een goede sportbh te vinden. Deze minimizer kun je dus voor uiteenlopende zaken gebruiken!

Wat betekent minimizer bh?

Simpel gezegd is het het tegenovergestelde van een push-up bh. Zonder ze af te knellen, zorgt een minimizer er voor dat je borsten kleiner lijken. Het is speciaal ontworpen voor vrouwen met grotere borsten.

Wat is de beste minimizer bh?

Het eerste merk dat de beste minimizer bh ontwerpt, is Triumph. Wat ons betreft, is Triumph het beste bh merk wat betreft minimizer bh’s en behoort het ook wat andere bh’s betreft tot een van de goede bh merken

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general