Beste Elektrische Tandsteenverwijderaar 2024

Heb je last van overmatig veel tandsteen of tandplak? Dan wordt het tijd om een elektrische tandsteenverwijderaar aan te schaffen! Op die manier kun je zelfstandig thuis je tandsteen en -plan verwijderen op eenvoudige wijze. Je hoeft tegenwoordig dus niet meer naar een tandarts te gaan om dit klusje te klaren! Wij hebben onderzocht wat de vijf beste elektrische tandsteen verwijderaars op de huidige markt zijn. Lees snel verder om meer te weten te komen!
beste tandsteenverwijderaar 2022
1

iSmile® – ISM-2199 – Elektrische Tandsteen Verwijderaar

iSmile
Pluspunten
 • IPX6 Waterdicht
 • Verschillende kopstukken
 • Verschillende tanden
 • Handig LED-lampje
Minpunten
 • Geen

Op zoek naar de iSmile tandsteen verwijderaar?Wanneer je last hebt van tandsteen en/of tandplak, dan biedt een elektrische tandsteenverwijderaar jou de oplossing. Op deze manier kun je met de beste elektrische tandsteen verwijderaar vanuit huis zelfstandig tandsteen en -plan verwijderen, waardoor je kan genieten van een stralende glimlach. Het apparaat van iSmile is zo professioneel, dat het zorgt voor een excellente behandeling van tandsteen bij je thuis. Zo krijgen je tanden en je tandvlees de zorg die ze verdienen.

Wil jij zelf tandensteen verwijderen? De professionele tandsteen verwijderaar van het merk iSmile is zeer gebruiksvriendelijk. Ook wordt er een professionele RVS tandartskit meegeleverd, wat leidt tot een optimale mondhygiëne. De gebruiksvriendelijkheid is duidelijk: je hoeft slechts op een knop te drukken om te beginnen. Net zoals bij jouw tandarts, maakt de beste elektrische tandsteen verwijderaar gebruik van supersonische triltechnieken. Waar je door goed poetsen tandplak en/of -steen niet kunt verwijderen, is dit met deze elektrische tandsteenverwijderaar van iSmile wél mogelijk.

Bovendien wordt deze elektrische tandsteenverwijderaar geleverd met verschillende kopstukken. Dit zorgt ervoor dat je met de iSmile tandsteen verwijderaar per deel in je mond een specifieke behandeling kunt hanteren. Denk aan het reinigen van het tandoppervlak of het tandvlees. Daarnaast is er ook nog eens een LED-lampje ingebouwd, wat ervoor zorgt dat je daadwerkelijk goed zicht krijgt op wat je nu precies in je mond aan het doen bent.

Ten slotte kun je drie verschillende standen met deze elektrische tandsteenverwijderaar inschakelen. Het gaat over de standen soft, normal en lean. Het opladen van de accu van de iSmile tandsteen verwijderaar doe je via de meegeleverde lader, maar dit hoeft dankzij het energiezuinige ontwerp eigenlijk bijna nooit gebeuren. De meegeleverde tandartsset bestaat uit een tandartshaakje, een sikkel scaler, een tanden pincet en een mondspiegel!

2

Bluemay Elektrische Tandsteenverwijderaar

Bluemay
Pluspunten
 • Betaalbaar
 • Gebruiksvriendelijk
 • Lange accuduur
 • Verschillende standen en opzetstukken
Minpunten
 • Voelt goedkoop aan

Ook van de elektrische tandsteenverwijderaar van het merk Bluemay zijn we onder de indruk. Ook deze tandsteenverwijderaar wordt geleverd inclusief professionele tandartsset. Het enige minpuntje ten opzichte van de vorige beste tandsteenverwijderaar is het feit dat wij van mening zijn dat dit product enigszins goedkoop aanvoelt. Indien dit je niet stoort, is dit een perfecte tandsteenverwijderaar die aan al jouw wensen voor een gezond gebit zal voldoen.

Wens jij een gezond gebit, een frisse adem én witte tanden? Dan moet je voor verschillende behandelingen naar de tandarts, niet waar? Nope, dit kan je namelijk ook bereiken door het gebruik van de elektrische tandsteenverwijderaar van het vooraanstaande merk Bluemay. Dit is de perfecte aanvulling voor het poetsen en flossen van je tanden, aangezien het een bijkomend voordeel heeft: het kan tandsteen verwijderen. Met je flosdraad of tandenborstel kan je immers niet óveral bij. Via het ingebouwde LED-lampje en het mondspiegeltje kun je met de beste elektrische tandsteen verwijderaar wel overal bij, om zo te profiteren van een perfect schone mond.

Wij hebben weinig elektrische tandsteen verwijderaar ervaringen, maar zelf tandsteen verwijderen is nog nooit zo makkelijk geweest! Via deze beste elektrische tandsteen verwijderaar kun je gebruik maken van drie verschillende standen om tandsteen zelf verwijderen. Je moet uiteraard even experimenteren met welke stand het beste bij jouw gebit past. Doet het pijn? Schakel dan direct een standje terug. Ook zijn er maar liefst drie verschillende opzetstukken, zodat je je gebit zo gericht mogelijk kunt reinigen. Hierdoor is het – wat ons betreft – een zeer professionele en betrouwbare elektrische tandsteen verwijderaar.

Om hardnekkig tandsteen en tandplak te verwijderen, maak je gebruik van de stand ‘Grondig reinigen’. Om je gebit dagelijks een schoon gevoel te geven, maak je gebruik van de stand ‘Normaal schoonmaken’. Wil je tenslotte gevoelige tanden schoonmaken, dan maak je gebruik van de stand ‘Zacht schoonmaken’. Zo kun je eenvoudig tandsteen zelf verwijderen!

3

DEN-T® PRO U500 – Elektrische Sonische Tandsteen Verwijderaar 

DEN-T
Pluspunten
 • Ingebouwde LED-lamp
 • IPX6 Waterdicht
 • Geheugenfunctie
Minpunten
 • Prijzig

Eigenlijk waren we het meest onder de indruk van de elektrische tandsteenverwijderaar van het merk DEN-T. Helaas is dit product een stuk duurder dan de vorige twee elektrische tandsteenverwijderaar, waardoor het een derde plek krijgt in deze top. Indien je bereid bent om net wat meer geld uit te geven, is dit echter een goede optie voor het tandsteen zelf verwijderen.

Waarom we zo onder de indruk zijn van deze beste elektrische tandsteen verwijderaar best getest? Wel, allereerst kun je kiezen uit maar liefst vijf verschillende schoonmaakstanden. Wij zetten ze graag voor je op een rijtje:

Zeer krachtig: Dit is de meest sterke stand. Hierdoor zul je alle hardnekkige aanslag kunnen verwijderen.
Krachtig: Wil je stug tandsteen verwijderen? Dan gebruik je deze tand. Hiermee kun je de tanden dieper reinigen.
Gemiddeld: Om te beginnen met het verwijderen van tandsteen, gebruik je deze stand. Hiermee kun je je tanden voor het algemeen reinigen.
Zacht: Om rook- en koffieaanslag te verwijderen, gebruik je deze stand.
Extra zacht: Om de eerste laag tandplak te verwijderen, gebruik je deze stand. De stand is bovendien uitermate geschikt voor zeer gevoelige tanden. Zo kun je ook tandplak verwijderen.

Tandsteen zelf verwijderen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Met deze professionele tandsteenverwijderaar kun je alle soorten tandaanslag verwijderen. Of je nu last hebt van aanslag door frisdrank, koffie, thee, roken, eten, wijn of chocola: dit apparaat kan alles aan! Dit komt door de unieke supersonische vibratietechniek, het automatische stop & go systeem, de ingebouwde LED-lamp en de professionele mondhygiëniste opzetstukken. Dit betekent dat de beste elektrische tandsteenverwijderaar automatisch stopt wanneer het tandvlees geraakt wordt.

4

ProTrue Elektrische Tandsteenverwijderaar

ProTrue
Pluspunten
 • Inclusief tandartsset
 • 100% waterdicht
 • Roestvrij staal
 • Vijf snelheden
 • Zeer betaalbaar
Minpunten
 • Voelt goedkoop aan

Op naar de meest betaalbare elektrische tandsteenverwijderaar van deze lijst. De Whitee professionele tandsteenverwijderaar van het merk ProTrue kost net wat meer dan twintig euro, maar zorgt voor alle voordelen die andere tandsteenverwijderaars ook beloven.

Zelf tandsteen verwijderen hoeft niet moeilijk te zijn. Om tandsteen te verwijderen en te zorgen voor een gezonde glimlach, ben je bij deze elektrische tandsteenverwijderaar bij het goede adres. Hij verwijdert tandplak en -steen zonder gevoelig tandvlees of pijn als gevolg. Het voorkomt daarnaast ook preventief de vorming van tandplak. Doordat de verwijderaar gemaakt is van roestvrij staal, is hij 100% veilig. De elektrische tandsteenverwijderaar is daarnaast ook nog eens waterdicht, waardoor het niet uitmaakt dat hij bijvoorbeeld nat wordt onder de douche.

Ook waren wij onder de indruk van de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat bij het zelf tandsteen verwijderen. Ook kun je tandplak verwijderen. Er is immers sprake van een slanke body met antisliptexturen, wat leidt tot een veilige en bovendien comfortabele grip. Hierdoor kun je zelfs moeilijk bereikbare delen van de mond eenvoudig schoonmaken en zo tandplak verwijderen. Ten slotte wordt de beste tandsteen verwijderaar niet dof, zelfs niet na meermalig gebruik. Er is sprake van een hoogfrequente vibratie met vijf snelheden.

5

V-Goods Elektrische Tandsteenverwijderaar

V-Goods
Pluspunten
 • Vijf verschillende standen
 • Drie opzetstukken
 • Inclusief tandartsset
Minpunten
 • Prijzig

Op naar de laatste beste elektrische tandsteen verwijderaar best getest van deze lijst: de beste tandsteenverwijderaar van het merk V-Goods. Indien je op zoek bent naar duurzaamheid, ben je hier bij het juiste adres. Deze tandsteenverwijderaar is immers gemaakt van duurzaam materiaal. Ook is er sprake van een moderne uitstraling door het sublieme afwerkingsniveau. Ook heeft deze tandsteenverwijderaar maar liefst vijf verschillende standen én dit in combinatie met een goede betaalbaarheid!

De professionele apparatuur van jouw tandarts maakt gebruik van een zogenaamde supersonische triltechniek van maar liefst 21.000 slagen per minuut. Deze beste tandsteen verwijderaar gebruikt exact dezelfde techniek! Daarnaast zijn er drie opzetstukken: eentje voor tussen de tanden, eentje voor het tandoppervlak en eentje voor hardnekkig tandsteen. Daarnaast ontvang je een tandartskit met een tandenkrabber en een mondspiegel.

Ook zijn er vijf reinigingsstanden voor het zelf tandsteen verwijderen, van ultrazacht voor gevoelig tandvlees naar super sterk voor hardnekkig tandsteen. De oplaadtijd duurt vier uur en gebeurt via de bijgeleverde USB-lader. Hierna kan je de beste elektrische tandsteen verwijderaar maar liefst dertig dagen gebruiken!

BesteGeteste.nl | Alle Best Geteste Producten in 1 overzicht!
Enable registration in settings - general